Filter
Sarjana Sains
Romania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Fizik di Romania

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

kajian Fizik direka bagi mereka yang ingin untuk meneroka pelbagai aspek asas alam semesta, seperti tenaga, halaju dan elektrik. Pelajar boleh belajar tentang bagaimana alam semesta berfungsi melalui belajar undang-undang, eksperimen dan pemerhatian.

Kelayakan universiti Romania amat dihargai dan diiktiraf di Eropah dan seterusnya, yuran pengajian paling murah dan kos hidup di Eropah. Romania mempunyai sejarah lama dan kaya, terutamanya di Bucharest modal dengan 2 juta rakyatnya. Pelajar antarabangsa bersedia untuk belajar di Romania boleh memohon sama ada kepada Kementerian Pelajaran dan Penyelidikan atau universiti Romania yang dipilih, untuk menerima Surat Setuju Terima.

Sarjana Sains dalam Fizik di Romania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScFizik
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Fizik, Romania

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universitatea De Vest Din Timisoara

Program induk ini didedikasikan untuk kajian kedua Relativiti Am, Teori Bidang Kuantum dan sebagai tambahan kajian kaedah pengkomputeran yang canggih. Kursus-kursus yang ... [+]

Program induk ini didedikasikan untuk kajian kedua Relativiti Am, Teori Bidang Kuantum dan sebagai tambahan kajian kaedah pengkomputeran yang canggih. Kursus-kursus yang dikaji di program ini menawarkan peluang untuk menggabungkan kedua-dua kemahiran analitik dan pengkomputeran para pelajar dan membantunya untuk membangunkan kerjaya penyelidikan dalam banyak bidang fizik dan domain yang berkaitan.

Mata pelajaran utama

Kurikulum boleh didapati di laman web fakulti, di:

href = "https://physics.uvt.ro/astrophysics-elementary-particles-and-computational-physics/

Beberapa kursus dari kurikulum disenaraikan di bawah:

Semester pertama

Penyempurnaan fizik teoriPenyempurnaan fizik molekul dan atomPenyempurnaan fizik keadaan pepejal dan fizik statistikPelaksanaan fizik bahan... [-]
Romania Timișoara
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu