Filter
Sarjana Sains
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Fizik di Poland

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

Fizik adalah sains semula jadi. Ia adalah cawangan yang berurusan dengan mempelajari dan memahami perkara dan tenaga. Topik ditemui dalam kajian fizik boleh termasuk mekanik, kalkulus, elektrik, kemagnetan, termodinamik dan optik.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Sarjana Sains dalam Fizik di Poland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScFizik
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Fizik, Poland

Cracow University of Technology

Pengajian di program ini dengan pengkhususan dalam Pemodelan Komputer direka untuk memastikan graduan sarjana dengan asas yang kuat untuk menggunakan peralatan matematik, ... [+]

Pengajian di program ini dengan pengkhususan dalam Pemodelan Komputer direka untuk memastikan graduan sarjana dengan asas yang kuat untuk menggunakan peralatan matematik, fizik dan sains komputer dengan cekap. Siswazah akan memperoleh pengetahuan dan kemahiran dalam bidang pemodelan proses fizikal, teknologi, ekonomi, biologi dan lain-lain. Kecekapan yang diperoleh semasa kajian:

pemodelan fenomena semulajadi dalam sains dan teknologi dengan penggunaan aplikasi komputer canggih;asas perhitungan simbolik, grafik komputer, dan visualisasi;stesen pengukuran yang dikendalikan komputer dalam penyelidikan dan industri;teknologi maklumat moden dalam fizik, teknologi dan perniagaan: objek dan teknik pengaturcaraan objek, algoritma dan kaedah pengiraan dalam tugas pengoptimuman dan pengiraan kejuruteraan;teknik sistem pengukuran moden dalam sains, perubatan, industri, dan kehidupan seharian;fizik sebagai asas sains lain, masalah fizik moden, termasuk yang menentukan watak interdisipliner sebagai sains.... [-]
Poland Kraków
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu