Filter
Sarjana Sains
Norway Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Fizik di Norway

Sarjana Sains memberi peluang kepada graduan untuk mendapatkan kemahiran penyelidikan canggih dan pengetahuan dalam persekitaran pembelajaran yang profesional.Sarjana Sains (MS) ijazah dapat menyediakan anda dengan asas pengetahuan dan kecekapan utama anda 'akan diperlukan sepanjang kerjaya anda

kajian Fizik direka bagi mereka yang ingin untuk meneroka pelbagai aspek asas alam semesta, seperti tenaga, halaju dan elektrik. Pelajar boleh belajar tentang bagaimana alam semesta berfungsi melalui belajar undang-undang, eksperimen dan pemerhatian.

Norway (Norge) adalah yang paling barat, utara - dan sebenarnya paling timur - satu daripada tiga negara-negara Scandinavia. Norway terkenal dengan pemandangan yang menakjubkan dan berbeza-beza itu. Fjord di barat negara ini adalah teluk sempit panjang, diapit di sebelah sama ada oleh gunung yang tinggi di mana laut menembusi jauh di pedalaman. Tanggungjawab mutlak bagi pendidikan terletak dengan Kementerian Norway Pendidikan dan Penyelidikan.

Sarjana Sains dalam Fizik di Norway

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScFizik
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Fizik, Norway

UIT The Arctic University of Norway

Fizik membentuk masa depan. Di mana sahaja anda melihat, anda melihat fizik dan cara untuk memohon fizik. Telefon mudah alih, pemain CD, radio, TV dan komputer adalah sem ... [+]

Sarjana Sains dalam Fizik

Fizik membentuk masa depan. Di mana sahaja anda melihat, anda melihat fizik dan cara untuk memohon fizik. Telefon mudah alih, pemain CD, radio, TV dan komputer adalah semua peralatan teknikal yang maju berdasarkan kaedah dan prinsip fizikal. Satelit di atas kita memantau apa yang berlaku di Bumi, termasuk pencemaran alam sekitar. Pemerhatian ini dimuat turun oleh stesen satelit dan diterjemahkan ke dalam imej yang memudahkan untuk memahami keadaan di Bumi. Juga ini fizik. Dalam fizik meteorologi digunakan untuk mengukur udara di atas kita, untuk memberikan ramalan cuaca yang lebih baik. Kajian lampu utara juga penting untuk memahami fenomena di latitud utara.

Penerangan program... [-]
Norway Tromsø
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu