Filter
Sarjana Sains
Estonia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Fizik di Estonia

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua.

Fizik adalah satu cabang sains yang berurusan dengan sifat-sifat dan ciri-ciri tenaga dan jirim. Kajian dalam bidang ini boleh meliputi pelbagai topik, termasuk mekanik, kemagnetan, cahaya, bunyi, struktur atom dan elektrik.

Estonia adalah antara lain terkenal dengan hutannya (mereka merupakan hampir separuh daripada wilayah) dan kerana menjadi satu-satunya negara di Eropah dengan jumlah hampir liputan rangkaian 4G. Estonia menyediakan tahap tinggi dan pendidikan diiktiraf di peringkat antarabangsa, dan banyak universiti dalam program ijazah negara tawaran dalam bahasa Inggeris.

Sarjana Sains dalam Fizik di Estonia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScFizik
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Fizik, Estonia

Tallinn University of Technology

Program ini bertujuan untuk mereka yang berminat dalam bidang kejuruteraan inovatif dalam syarikat yang berintensifkan penyelidikan. Program ini menyediakan pendidikan in ... [+]

Program ini bertujuan untuk mereka yang berminat dalam bidang kejuruteraan inovatif dalam syarikat yang berintensifkan penyelidikan. Program ini menyediakan pendidikan interdisipliner meliputi kejuruteraan, fizik, matematik, oseanografi fizikal dan fizik atmosfera merapatkan jurang antara sains teoritis dan kejuruteraan praktikal.

Pengkhususan utama

Fizik dan Matematik; Oseanografi dan Meteorologi

Specialty

Pengkhususan dalam Fizik dan Matematik

Kajian meliputi topik yang diperlukan untuk jurutera yang bekerja dalam industri berasaskan sains: pengkomputeran saintifik, model matematik, mekanik kontinua, dinamik bendalir, mekanik kuantum. Satu boleh memilih antara pelbagai kursus elektif yang merangkumi bidang teoretikal dan praktikal, contohnya matematik yang digunakan, simulasi komputer, fizik keadaan pepejal eksperimen, pergolakan, fizik zarah, photoelasticity dan sebagainya.... [-]

Estonia Tallinn
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu