MASTERSTUDIES

2 Sarjana Sains dalam Fisiologi Sukan Gunaan 2020/2021

Badan manusia adalah mesin kompleks yang memerlukan pengetahuan luas fungsinya untuk melaksanakan di kemuncaknya. Dengan Sarjana Sains Gunaan Sukan Fisiologi, yang juga persefahaman dibukakan bagi menyediakan perkhidmatan kepada atlet dan individu lain kerana ia melakukan untuk acara sukan atau kegiatan sehari-hari.

Ramai orang bertanya soalan, "Apakah MSc Gunaan Sukan Fisiologi?" Kajian ini bidang akademik kesan senaman dan sukan pada otot dan organ-organ badan. Dalam program ini, pelajar menggunakan pelbagai kaedah untuk menyiasat bagaimana latihan yang berbeza menukar atau memperbaiki badan. Dengan gabungan kerja kursus dan penyelidikan, pelajar siswazah dalam Sukan Fisiologi lebih mampu memahami kursus yang terbaik tindakan untuk merawat masalah kesihatan biasa menggunakan aktiviti fizikal.

Ijazah lanjutan dalam Gunaan Sukan Fisiologi bermanfaat bagi mereka yang mencari untuk memajukan pengetahuan dan latihan mereka tentang lapangan. Belajar pelbagai mata pelajaran yang berbeza sebagai sebahagian daripada program menyediakan individu dengan pengetahuan yang mendalam dalam laluan kerjaya yang mereka pilih.

Institusi yang menawarkan MSc Gunaan Sukan Fisiologi menawarkan pelbagai kos dan pilihan pembayaran. Bercakap dengan seorang wakil dari sebuah sekolah yang menyediakan maklumat kos yang teliti.

Mereka yang mendapat MSc Gunaan Sukan Fisiologi memasuki kerjaya dalam bidang yang pelbagai yang termasuk pusat kecergasan dewasa, kemudahan pemulihan jantung, program klinikal, dan program-program latihan olahraga. Selepas menamatkan pengajian, ramai pelajar mendapati bahawa mereka ingin meneruskan dengan pendidikan yang lebih, dan Ijazah Sarjana Sains merupakan batu loncatan ke arah ideal tahap yang lebih tinggi.

Semakin ramai pelajar hari ini memilih untuk mendapat ijazah dalam talian. MSc Gunaan Sukan Fisiologi boleh diperolehi melalui institusi yang diiktiraf melalui internet, terima kasih kepada kemajuan dalam teknologi. Sesiapa yang berminat dalam program yang perlu meneroka pilihan mereka menggunakan pangkalan data kami yang luas. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

2 Hasil dalam Fisiologi Sukan Gunaan Filter

MSc Sains Sukan dan Latihan

Manchester Metropolitan University
MSc
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Sukan dan sukan lebih canggih berbanding sebelumnya. Dari kesannya ke atas badan kita hingga kesannya kepada masyarakat kita, pemahaman kita mengenai perkara ini semakin menin ...

Baca lebih lanjut

Kekuatan msc dan penyaman

University of Greenwich
MSc
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Ijazah Sarjana inovatif yang memberi tumpuan kepada penggunaan kekuatan dan penyaman sebagai salah satu alat yang paling berkesan untuk meningkatkan kesihatan dan prestasi.

Baca lebih lanjut