Filter
Sarjana Sains
Monaco Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Monaco

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik.

Ekonomi dan pentadbiran adalah satu bidang hibrid di mana profesional terlatih dalam kedua-dua ekonomi makro dan mikro. Analisis sejarah dan memahami prinsip-prinsip ekonomi, bersama-sama dengan pengetahuan kewangan, dasar awam dan topik perniagaan lengan pakar dalam membuat cadangan jangka pendek dan panjang.

 

Monaco, secara rasminya Principality of Monaco, adalah bandar-negara berdaulat yang terletak di Riviera Perancis di Eropah Barat. Bersempadan dengan Perancis pada tiga sisi, sebelah bersempadan dengan Laut Mediterranean.

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Monaco

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Monaco

International University of Monaco

Master of Finance di IUM menawarkan 2 pengkhususan: - Dana Lindung & Ekuiti Persendirian - Pengurusan Kekayaan Antarabangsa & Perbankan Persendirian ... [+]

Angka utama:

- Penempatan 92% pada 3 bulan

- 82% Bekerja di peringkat antarabangsa (daripada negara asli mereka)

Dua Pengkhususan

1 / Dana Lindung Nilai dan Ekuiti Swasta

2 / Perbankan Persendirian dan Pengurusan Kekayaan Antarabangsa

1 / Dana Hedge dan Pengkhususan Ekuiti Persendirian

Dana lindung nilai dan Track Ekuiti Persendirian menyediakan pelajar untuk pelbagai jawatan di dalam industri kewangan.

Peserta industri memerlukan berpelajaran tinggi bersekutu dengan kapasiti analisis pepejal, dan keupayaan untuk mencari penyelesaian yang mewujudkan nilai.

Program ini menyediakan profesional kewangan yang cekap dengan rasa perniagaan yang kukuh, keupayaan untuk merumuskan dan melaksanakan strategi inovatif dan bekerja dengan cekap dalam sengit, pasukan kewangan terperinci berorientasikan.... [-]

Monaco Monaco-Ville
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu