Filter
Sarjana Sains
Jepun Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Jepun

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Jepun adalah sebuah negara kepulauan di Asia Timur. Terletak di Lautan Pasifik, ia terletak di timur Laut Jepun, China, Korea Utara, Korea Selatan dan Rusia, membentang dari Laut Okhotsk di utara ke Laut China Timur dan Taiwan di selatan.

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Jepun

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Jepun

Waseda Business School

Program MSc dalam Kewangan adalah program sepenuh masa, dua tahun yang dijalankan dalam bahasa Inggeris. Ia direka untuk memupuk sumber manusia dengan pengetahuan kewanga ... [+]

Program Sepenuh Masa, Dua Tahun yang dijalankan dalam bahasa Inggeris

Program MSc dalam Kewangan adalah program sepenuh masa, dua tahun yang dijalankan dalam bahasa Inggeris. Ia direka untuk memupuk sumber manusia dengan pengetahuan kewangan dan pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk kegiatan keusahawanan.

Pendidikan asas untuk pengetahuan dan kemahiran penting

Program ini tidak memerlukan pengalaman kerja profesional pada masa kemasukan. Pelajar secara sistematik akan menerima pendidikan asas untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja sebagai profesional kewangan pada masa akan datang.

Pendidikan lanjutan untuk pakar dan pengetahuan dan kemahiran praktikal... [-]
Jepun Tokyo
Permintaan Maklumat
English,Jepun
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu