close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Albania

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah.  Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian… Baca lebih lanjut

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Negara ini adalah satu lagi rumah kualiti pendidikan pengajian tinggi daripada beberapa universiti bermula dari University of Albania. Negara ini juga telah menggubal undang-undang yang memastikan bahawa setiap universiti dilengkapi dengan kemudahan pembelajaran seperti perpustakaan antara lain.

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Albania

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Penapis
University of New York - Tirana (UNYT)
Tirana, Albania +1 Lagi

Program MSc dalam Kewangan dan Perakaunan direka untuk graduan yang ingin melanjutkan kepakaran mereka dalam bidang kewangan atau perakaunan.

Program MSc dalam Kewangan dan Perakaunan direka untuk graduan yang ingin melanjutkan kepakaran mereka dalam bidang kewangan atau perakaunan. -
MSc
Sepenuh Masa
Separuh masa
14 - 30 bulan
English
Sep 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan