Filter
Sarjana Sains
Albania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Albania

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Medan yang menarik dan unik, ekonomi dan pentadbiran melibatkan kajian kedua-dua ekonomi yang lebih besar dan tingkah laku individu dalam ekonomi itu. Pengetahuan yang maju ekonomi serta latihan dalam bidang perniagaan, kewangan dan dasar awam mampu peluang kerjaya banyak untuk pakar-pakar untuk membantu kedua-dua organizarions sektor awam dan swasta.

Negara ini adalah satu lagi rumah kualiti pendidikan pengajian tinggi daripada beberapa universiti bermula dari University of Albania. Negara ini juga telah menggubal undang-undang yang memastikan bahawa setiap universiti dilengkapi dengan kemudahan pembelajaran seperti perpustakaan antara lain.

Sarjana Sains dalam Pengajian Ekonomi di Albania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi, Albania

University of New York - Tirana (UNYT)

Program MSc dalam Kewangan dan Perakaunan direka untuk graduan yang ingin melanjutkan kepakaran mereka dalam bidang kewangan atau perakaunan. ... [+]

Maklumat Program Program Sarjana Sains dalam bidang Kewangan dan Perakaunan direka untuk graduan yang ingin melanjutkan kepakaran mereka dalam bidang kewangan atau perakaunan. Kursus-kursus intensif yang mengkaji disiplin kewangan dan perakaunan teras menduduki separuh pertama program, manakala separuh kedua memberikan peluang kepada pelajar untuk memberi tumpuan kepada bidang-bidang yang maju dan diterapkan disiplin.

Kenapa Program Pengajian ini di UNYT? Sepanjang sejarahnya, UNYT telah membina reputasi untuk program Perniagaan Sarjana Muda dan Siswa yang berkualiti. Graduan UNYT mempersembahkan rekod profesional dan akademik yang mengagumkan pada tahap pasca graduasi. Program ini menarik fakulti khusus dari seluruh dunia yang menggabungkan pengetahuan teoritis dengan pengalaman luas dalam bidang perniagaan eksekutif. Pelajar mempunyai akses kepada kemudahan komputer dan sumber perpustakaan yang luas termasuk semua penerbitan, laporan dan pangkalan data Bank Dunia dalam salinan keras dan lembut. Terletak di tengah-tengah ibu negara yang pesat membangun, seseorang tidak dapat mencari M.Sc yang setanding. program dalam Kewangan dan Perakaunan. Tempoh Program: 14-18 bulan (sepenuh masa); 24 -30 bulan (sambilan). Struktur Program Program ini berstruktur dalam lima teras dan empat kursus pilihan di 15 kredit British masing-masing. Anda juga perlu lulus disertasi (60 kredit British) untuk diberikan ijazah. Program ini sama sekali membawa 180 kredit British (90 ECTS atau 45 ACTS).... [-]

Albania Tirana
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
14 - 30 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu