Filter
Sarjana Sains
Colombia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains di Colombia 2020

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

Sarjana Sains di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Anderson University South Carolina

Perintah Kolej MCJ adalah ijazah eksekutif untuk profesional keadilan jenayah dengan penekanan kepada kepimpinan eksekutif. ... [+]

Sarjana Keadilan Jenayah

Adakah anda seorang keadilan jenayah professional untuk kemajuan kerjaya? Adakah anda berminat dengan program ijazah 's induk yang luas lagi mudah? Kemudian Command College of South Carolina adalah untuk anda! Universiti Anderson kini menawarkan cara baru untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya keadilan jenayah anda. Reka bentuk yang fleksibel Program 's menyediakan profesional yang bekerja kemudahan pengajaran dalam talian, dengan kelebihan interaksi langsung kursus kampus.

&nbsp

Program 36-jam, yang direka khusus untuk profesional dalam kedudukan pengurusan dalam bidang keadilan jenayah, boleh diselesaikan dalam tempoh kurang daripada dua tahun. Reka bentuk yang unik program ini menyediakan kemudahan pengajaran dalam talian dengan rangkaian dan hubungan peribadi kelebihan kursus kampus.Kursus diajar oleh profesional yang berpengalaman keadilan jenayah dari seluruh Tenggara, yang bukan sahaja latar belakang pendidikan yang luar biasa, tetapi juga pengalaman praktikal yang diperlukan untuk berkaitan dengan hari ini profesional keadilan jenayah. ... [-]

Colombia Ibagué
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu