Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 92 Sarjana Sains dalam Biologi 2019/2020

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan yang membolehkan ijazah pencari untuk meneruskan bidang yang lebih sangat khusus kajian. Ijazah Sarjana sesuai untuk berorientasikan kerjaya-individu yang mencari untuk maju dalam bidang yang mereka sudah menjadi sebahagian daripada atau yang mempunyai idea yang sangat jelas apa jenis pekerjaan yang mereka cari apabila mereka meninggalkan sekolah dan memasuki alam pekerjaan.

Jawapan kepada soalan, apa yang MSc dalam mata pelajaran Biologi, terletak dalam memahami bagaimana pendidikan dalam bidang sains biologi disusun. Pada banyak institusi, ijazah Sarjana adalah lebih khusus ke Loji Biologi, Haiwan Biologi, Biologi Molekul, dan bidang-bidang lain yang berkaitan. Program ijazah terdiri daripada kuliah, kerja makmal, dan projek-projek penyelidikan bebas.

MSc Biologi membolehkan tahap yang lebih tinggi daripada pengkhususan ijazah sarjana muda dalam mana-mana bidang sains semula jadi.Di samping itu, banyak institusi mempunyai makmal dan kemudahan yang hanya boleh didapati kepada pelajar perusing darjah lepasan ijazah mereka, jadi pelajar Sarjana mempunyai akses kepada peralatan yang lebih.

Kos MSc Biologi berbeza-beza antara institusi. Ijazah ini biasanya mengambil masa dua tahun pengajian sepenuh masa untuk disiapkan, bagaimanapun, jadi kos tuisyen perlulah dirancang dengan tepat.

Pelajar yang melanjutkan MSc Biologi sering memilih kerjaya dalam penyelidikan atau pengajaran. Ramai juga yang pergi untuk memperoleh ijazah doktor falsafah dalam bidang yang sama, yang sering diperlukan untuk jawatan di makmal atas dan sekolah-sekolah di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia.

Terdapat beberapa sebab untuk mempertimbangkan mengikuti MSc Biologi talian. Kelas dalam talian membenarkan pelajar untuk belajar mengikut jadual mereka sendiri maka mereka adalah ideal untuk profesional yang bekerja atau individu lain yang sibuk.Ia juga sesuai untuk orang-orang di kawasan pedalaman yang tidak mudah untuk bilik darjah.

 

Banyak sekolah denda di seluruh dunia menawarkan ijazah Sarjana Biologi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

92 Hasil dalam Biologi

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Program Sarjana ini membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan yang lebih mendalam dalam biosains dengan mengambil kira teknologi eksperimen komputasi dan teknologi ... [+]

Objektif

Program Sarjana ini membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan yang lebih mendalam dalam biosains dengan mengambil kira teknologi eksperimen komputasi dan teknologi tinggi yang baru. Ini melibatkan pengendalian sejumlah besar data dan oleh itu bioinformatik dan analisis rangkaian adalah elemen penting dalam pendidikan moden dalam biosains.

Apakah Sistem Biologi?

Sistem Biologi (lanjutan Biokimia dan Fisiologi) mahu memahami dan sistem model: sel individu, organ dan seluruh organisma berdasarkan molekul mereka. Ia mengintegrasikan disiplin yang mantap dalam Biosains dan mengubahsuainya untuk menghadapi cabaran masa depan.

Matlamat program ini

Master of Biology Systems menggabungkan pendidikan teoretikal dan praktikal: sekurang-kurangnya 1,450 jam kerja praktikal di makmal komputer dan makmal basah di Unit Penyelidikan Sains Hayat Universiti atau di institusi rakan kongsi (Institut Kesihatan Luxembourg (LIH), Institut Sains Luxembourg... [-]

Luxembourg Luxembourg City
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Gibraltar

Direka dan disampaikan oleh ahli akademik dan saintis pakar, program interdisipliner penuh atau separuh masa ini menggabungkan kajian teori dengan praktikal, kerja berasa ... [+]

Mengenai kursus ini

Direka dan disampaikan oleh ahli akademik dan saintis pakar, program interdisipliner penuh atau separuh masa ini menggabungkan kajian teori dengan praktikal, kerja berasaskan medan. Anda akan merangkumi bidang subjek pakar dan mendapat kemahiran yang diperlukan untuk menangani isu-isu kompleks yang berkaitan dengan pembangunan ekosistem laut yang mampan.

Selain akses kepada kemudahan dan sumber pembelajaran yang canggih di Kampus Europa Point kami, Selat Gibraltar ikonik, lokasi yang unik untuk penyelidikan biologi laut, menyediakan makmal semulajadi untuk pengajian anda. Selat dan kawasan sekitarnya telah lama diiktiraf untuk kepelbagaian biologi marin mereka.

... [-]
Gibraltar
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of Debrecen

Kursus MSc Biologi melatih para penyelidik masa depan dalam bidang genetik, biologi tumbuhan, ekologi, biologi evolusi, dan zoologi. ... [+]

Disiplin akademik: Sains Asli

Sarjana: Sarjana Sains (MSc)

Kelayakan: Ahli biologi

Tempoh: 4 semester

Kredit yang diperolehi: Ijazah induk memerlukan penyempurnaan 120 kredit (ETC).

Matlamat program: Kursus MSc biologi melatih para penyelidik masa depan dalam bidang genetik, biologi tumbuhan, ekologi, biologi evolusi, dan zoologi. Pelajar akan mempelajari pengetahuan khusus dalam bidang biologi, ekologi; bagaimana merancang dan menjalankan projek penyelidikan, mengumpul dan menganalisis data, menulis dan menerbitkan keputusan; dan menjalankan projek penyelidikan berskala kecil mereka sendiri di bawah pengawasan ahli-ahli yang terkenal di dunia dalam biologi dan ekologi.... [-]

Hungary Debrecen
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

program ijazah ini direka untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai jenis kerja biologi yang memerlukan latihan lanjutan melebihi ijazah sarjana muda, termasuk kerjaya dal ... [+]

Mengenai Program

Yang Sarjana Sains dalam bidang Sains Biologi program direka untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai jenis kerja biologi yang memerlukan latihan lanjutan melebihi ijazah sarjana muda, termasuk kerjaya dalam industri dan / atau perkhidmatan awam, mengajar sains biologi di sekolah rendah, menengah, dan tahap kolej komuniti, penyelidikan bebas di lapangan pengkhususan, atau kerja graduan terus di institusi lain. Laporan projek penyelidikan diperlukan.

Jabatan Sains Biologi di Cal Poly mengambil Belajar dengan Melakukan serius. Lebih tiga perempat daripada kursus kami memasukkan satu bahagian makmal. Ini bermakna pelajar-pelajar kita menghabiskan sebahagian besar masa mereka di lapangan mengumpul data atau dalam eksperimen makmal yang dijalankan pada peralatan moden - tidak duduk di meja.... [-]

Amerika Syarikat San Luis Obispo
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Turku

Terima kasih kepada Darwin, kita tahu proses evolusi telah membentuk variasi membingungkan yang kita lihat di sekeliling kita. Melalui program Sarjana ini pelajar akan me ... [+]

utu.fi/degrees

Terima kasih kepada Darwin, kita tahu proses evolusi telah membentuk variasi membingungkan yang kita lihat di sekeliling kita. Melalui program Sarjana ini pelajar akan memperoleh perspektif biologi evolusi yang eksplisit dalam kajian alam semula jadi, sehingga meningkatkan kapasiti untuk memahami corak dan proses, pada skala yang bervariasi dari selular ke tahap ekosistem.

Pelajar dari ini

Penekanan adalah mendapatkan kemahiran sains data (pengaturcaraan), dengan kepakaran dalam bioinformatik, genetik molekul dan kuantitatif. Guru termasuk pakar dalam genetik manusia, mikroba, dan genetik evolusi kuantitatif. Keahlian dalam filoginetik haiwan dan tumbuh-tumbuhan dibawa oleh pakar-pakar dari Muzium Sejarah Alam kita. Kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh membuka jalan bagi laluan kerjaya di akademik atau industri.... [-]

Finland Turku
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eötvös Loránd University

Pelajar mengambil bahagian dalam kursus lanjutan dan peringkat tinggi yang intensif dalam bidang biologi yang berbeza, yang paling sesuai untuk pengkhususan mereka, untuk ... [+]

Pelajar mengambil bahagian dalam kursus lanjutan dan peringkat tinggi yang intensif dalam bidang biologi yang berbeza, yang paling sesuai untuk pengkhususan mereka, untuk memberi mereka maklumat tentang perkembangan terkini dan masalah barisan hadapan. Sebanyak 60% daripada masa itu adalah jam praktikal (dibelanjakan untuk makmal / bidang amalan dan penyelidikan) memastikan pengetahuan tentang kaedah seni.

Kurikulum ini dikumpulkan dari kursus peringkat lanjutan intensif mengenai aspek teoretikal disiplin terpilih dan siri seminar khas mengenai masalah dalam bidang sains yang lebih sempit.

Program ini juga melibatkan kursus praktikal dan aktiviti penyelidikan yang diselia, yang diperlukan untuk penyediaan "M.Sc. Tesis ". Dalam dua semester pertama penekanan adalah teori dan makmal asas atau amalan lapangan. Semester ketiga dan keempat dikhaskan untuk penyelidikan dan penyediaan tesis. Media latihan adalah bahasa Inggeris supaya pelajar dapat memperoleh arahan bahasa akademik yang lebih baik dalam bidang biologi yang berlainan.... [-]

Hungary Daerah V.
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Vienna

... [+]

Sebagai sebahagian daripada kumpulan penyelidikan saintifik menyampaikan proses sains moden. program sarjana terdiri daripada pengetahuan yang mendalam daripada kumpulan tertentu haiwan dan aplikasi profesional kaedah penyelidikan khusus dalam bidang morfologi berteknologi tinggi, pengimejan dan biologi molekul.

Bergantung kepada kursus yang dipilih pada program sarjana, anda boleh meneruskan program kedoktoran / PhD atau bekerja di bidang sains gunaan.

penyelidikan asas di universiti-universiti, muzium dan institusi penyelidikan yang lain; [-]
Austria Vienna
Permintaan Maklumat
English,Jerman
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New Jersey Institute of Technology

Ijazah Sarjana Sains dalam Biologi direka untuk memberi pelajar pengetahuan lanjutan tentang biologi tumbuhan dan haiwan dan mikrobiologi. Program ini memerlukan kejayaan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Ijazah Sarjana Sains dalam Biologi direka untuk memberi pelajar pengetahuan lanjutan tentang biologi tumbuhan dan haiwan dan mikrobiologi. Program ini memerlukan kejayaan menyelesaikan minimum 30 kredit kursus peringkat siswazah. Pelajar dijangka mengekalkan purata titik gred 3.0 dan dikehendaki untuk melengkapkan sekurang-kurangnya satu kursus 3 kredit dalam empat daripada lima bidang teras berikut:

Biologi Sel / BiokimiaBiologi molekulBiologi pengiraanEkologi / EvolusiBiologi tumbuhan ·

Senarai persembahan kursus separa dalam setiap bidang ini boleh didapati di bawah. Untuk melengkapkan keperluan ijazah, pelajar mestilah menyelesaikan tesis berdasarkan makmal atau penyelidikan perpustakaan. ·... [-]

Amerika Syarikat Newark
Radboud University

Program Sarjana Neurosains Kognitif di Radboud University adalah unik di dunia kerana pendekatan multidisiplinnya. Ahli psikologi, ahli fizik, ahli biologi, ahli matemati ... [+]

Hari terbuka

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang program ini, lawati kampus kami dan temui pelajar dan kakitangan semasa? Sertai kami untuk Hari Terbuka Guru pada 16 November 2019!

Gambaran Keseluruhan ProgramProgram ini direka untuk pelajar dengan latar belakang dalam Linguistik, Fizik, Biologi, Perubatan, Matematik, Sains Kelakuan, Kecerdasan Buatan atau disiplin yang berkaitanDapatkan kemahiran penyelidikan menggunakan teknologi canggih yang dikelilingi oleh rakan-rakan pelajar dan pakar-pakar dari pelbagai disiplin dan pendekatanKetahui pandangan bagaimana otak belajar, bertindak balas, dan memahami dunia luarSediakan diri untuk kerjaya sebagai penyelidik di institut akademik, pembuat dasar, pendidik, negara khusus, dan banyak lagiKenapa belajar neurosains kognitif di Radboud University ?... [-]
Belanda Nijmegen
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Memphis

Jabatan Sains Biologi menekankan sifat saintifik sains biologi, dengan memberi tumpuan kepada program penyelidikan yang menyatukan tiga fokus utama: evolusi / ekologi, fi ... [+]

Mengenai Sains BiologiJabatan Sains Biologi menekankan sifat saintifik sains biologi, dengan memberi tumpuan kepada program penyelidikan yang menyatukan tiga fokus utama: evolusi / ekologi, fisiologi, dan biokimia, sel dan biologi molekul. Program penyelidikan fakulti mencerminkan kekuatan interdisipliner jabatan kami. Fakulti terkini mempekerjakan, menyokong tradisi kita yang kaya dengan latihan penyelidikan dalam disiplin biologi asas tradisional sambil menyediakan spesialisasi yang memupuk hubungan interdisipliner.Apakah kurikulum itu?TesisSekurang-kurangnya 30 jam semester diperlukan melebihi ijazah sarjana muda, di mana 21 mesti berada di tahap 7000. Purata titik gred 3.0 mesti dikekalk... [-]
Amerika Syarikat Memphis
Permintaan Maklumat
English
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Bagi pelajar yang ingin mengejar atau memajukan karier mereka dalam bidang bioteknologi, sains asas dan farmakologi yang pesat berkembang, Master of Cell dan Biologi Mole ... [+]

Sarjana Sains dalam Biologi.

Bagi pelajar yang ingin mengejar atau memajukan karier mereka dalam bidang bioteknologi, sains asas dan farmakologi yang pesat berkembang, Master of Cell dan Biologi Molekul adalah ideal.

Program ini menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam bidang-bidang ini.

Dengan kemunculan penyelidikan baru dalam bidang biologi sel dan molekul, sukar bagi ijazah sarjana muda untuk membuat perbezaan dalam profesion anda. Projek ini memberi tumpuan kepada teknik biokimia dan biologi molekul dan menyediakan pelajar latihan lanjutan untuk membantu mereka berjaya dalam bidang ini.

Projek ini tersedia dalam format esei dan bukan kertas. Pelajar yang memilih borang tesis mestilah menjalankan projek penyelidikan tesis asal di bawah bimbingan guru jabatan. Bagi pelajar yang memilih tidak mempunyai kertas, sebagai tambahan kepada kursus makmal, mereka juga perlu mengambil peperiksaan lengkap bertulis. Peperiksaan yang komprehensif akan menilai pemahaman pelajar mengenai kursus dan menilai keupayaan mereka untuk menggunakan pengetahuan penyelidikan dan teori dalam bidang biologi sel dan molekul dan mengemukakan maklumat ini dalam format bertulis yang berkesan.... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Southern Mississippi College of Arts and Sciences

Sekolah Sains Biologi, Alam Sekitar dan Bumi menawarkan program pengajian dan penyelidikan yang membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Biologi. Pelajar siswazah membina ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sekolah Sains Biologi, Alam Sekitar dan Bumi menawarkan program pengajian dan penyelidikan yang membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Biologi.

Mengapa Mengejar Pendidikan Siswazah dalam Biologi?

Kajian sarjana dalam sains biologi membawa ke arah sarjana sarjana dan kedoktoran. Program biologi biasanya mempunyai 60-70 pelajar sepenuh masa mengejar ijazah siswazah, separuh daripadanya adalah pelajar doktor. Pelajar siswazah menyertai program penyelidikan aktif dalam biologi molekul dan mikrobiologi, biologi pesisir dan marin, dan ekologi dan biologi evolusi. Produktiviti fakulti dalam bidang ini menyebabkan pembiayaan luar negara, biasiswa penemuan dan aplikasi, dan aktiviti pelajar siswazah.... [-]

Amerika Syarikat Hattiesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northeastern Illinois University

Program Sarjana Sains dalam Biologi mengendalikan mereka yang berminat dalam latihan lanjutan dalam penyelidikan biologi dan pengajaran dan pengajaran asas. Program ini j ... [+]

Program Sarjana Sains dalam Biologi mengendalikan mereka yang berminat dalam latihan lanjutan dalam penyelidikan biologi dan pengajaran dan pengajaran asas. Program ini juga menyediakan asas untuk melanjutkan pengajian siswazah atau profesional. MS dalam Biologi secara asasnya berasaskan, membolehkan pelajar menyesuaikan kursus mereka sesuai dengan minat mereka. Kemahiran makmal adalah penting untuk kerjaya Biologi banyak, oleh itu pelajar digalakkan memasukkan kursus-kursus makmal dalam program pengajian mereka. Fakulti dalam program MS dalam Biologi mempunyai kepakaran dalam pelbagai sub-disiplin termasuk Ekologi, Organisme, Sel, dan Biologi Molekul. Semua pelajar yang baru diterima matrikulasi pada semester Kejatuhan.... [-]

Amerika Syarikat Avondale
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Ijazah Sarjana ini telah direka untuk merapatkan jurang antara kajian sarjana dan penyelidikan PhD dalam neurosains kognitif, psikologi eksperimen, dan kaedah pengimejan. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Ijazah Sarjana ini telah direka untuk merapatkan jurang antara kajian sarjana dan penyelidikan PhD dalam neurosains kognitif, psikologi eksperimen, dan kaedah pengimejan.

Anda akan belajar bagaimana untuk merancang, menganalisis, dan menilai eksperimen neuroimaging yang menyumbang kepada pemahaman kami tentang mekanisme otak yang menyokong aspek kognisi dan tingkah laku seperti ingatan, perhatian, pengiktirafan objek, neurodegeneration, dan trauma otak.

Anda akan mendapat latihan mendalam dalam penyelidikan neurosains kognitif, memperkenalkan prinsip-prinsip neuroimaging dan memperoleh pengalaman tangan dalam pencitraan resonans magnetik dan berfungsi (sMRI dan fMRI), elektroensefalografi (EEG), dan rangsangan arus langsung transkran (tDCS).... [-]

United Kingdom Swansea
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hradec Králové, Faculty of Science

Kajian induk Sistematik Biologi dan Ekologi mengikuti program ijazah Sarjana Muda. Pelajar dididik juga dalam bidang biologi lain yang dekat dengan pengkhususan ini, yang ... [+]

Pelajar Biologi dan Ekologi Sistematik terus berpendidikan, contohnya, dalam entomologi, hidrobiologi, ekologi tingkah laku, akarologi, bryology, mineralogi dan paleontologi, parasitologi, ornitologi, bioteknologi atau dinamik dan pengurusan ekosistem hutan.

Staf dan pelajar, yang secara aktif mengambil bahagian dalam penyelidikan dari awal pengajian mereka, semuanya terlibat dalam pelbagai projek penyelidikan meneroka isu-isu ekologi dan biologi di wilayah Bohemia Timur . Kepentingan penyelidikan utama staf akademik termasuk penyelidikan botani, kebanyakannya di kawasan terlindung, fisiologi tumbuhan, entomologi, parasitologi, zoologi chordates, sel dan biologi molekul, mikrobiologi, agrokimia, geomorfologi atau geodendrologi.... [-]

Republik Czech Hradec Kralove
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu