Filter
Sarjana Sains
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Bioinformatik di Republik Czech

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Bioinformatik berkenaan dengan penggunaan pendekatan berasaskan komputer kepada pemahaman proses-proses biologi. Teknologi hari ini memberi kita analisis berkapasiti tinggi gen dan protein yang menjadikan perlu untuk mengintegrasikan informatik apabila menyelesaikan masalah biologi.

Republik Czech mempunyai pendidikan universiti yang mantap dan penyelidikan berasaskan. Ini telah menjadikan pembelajaran Jogja Prague salah satu kurikulum dihormati 's di Eropah kerana ia memupuk semangat kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar.

Sarjana Sains dalam Bioinformatik di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bioinformatik, Republik Czech

Johannes Kepler University Linz

Berorientasikan dan berorientasikan masa hadapan, program ijazah Sarjana menyediakan pelajar untuk mengejar profesion yang menarik dalam penyelidikan farmaseutikal, penye ... [+]

Bioinformatik

Berorientasikan dan berorientasikan masa hadapan, program ijazah Sarjana menyediakan pelajar untuk mengejar profesion yang menarik dalam penyelidikan farmaseutikal, penyelidikan biomedikal, genetik, bioteknologi, analisis data, dan pembangunan perisian. Pelajar menerima sokongan individu dan diintegrasikan ke dalam aktiviti penyelidikan pada awal dengan memulakan kerja tesis siswazah semasa seminar projek dan memberi tumpuan kepada tugas saintifik semasa. Program ini memberi tumpuan khusus kepada kaedah pembelajaran mesin baru-baru ini yang bukan sahaja mempunyai pelbagai aplikasi dalam bioinformatik, tetapi baru-baru ini merevolusikan seluruh sektor IT dan dilihat sebagai teknologi masa depan utama oleh Google, facebook, Microsoft dan lain-lain lagi. Program Sarjana juga terbuka kepada pemohon yang memegang ijazah sarjana dalam Biologi, Kimia, Sains Komputer, Matematik, Mekatronik, Fizik, Statistik, atau Informatika Perniagaan.... [-]

Republik Czech Ceske Budejovice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu