MSc. dalam Pengurusan Teknologi dan Inovasi Global

Umum

Penerangan Program

126187_studentsWorking2.jpeg

Program

The MSc. dalam Pengurusan Teknologi dan Inovasi Global

Permohonan

Tempoh permohonan bermula pada 1 Disember dan berakhir pada 1 Mac setiap tahun . Ketahui lebih lanjut tentang keperluan aplikasi dan cara memulakan perjalanan GTIME anda. Program ini akan bermula setiap tahun pada bulan Oktober. Pelajar masuk bermula di Hamburg University of Technology (TUHH) dengan tahun pertama mereka. TUHH adalah universiti teknikal padat dengan profil yang jelas dalam penyelidikan dan kaedah pembelajaran inovatif di mana teori dan amalan bertemu. Hamburg, sebagai sebuah bandar, adalah salah satu yang paling indah di dunia. Ia adalah bandar kedua terbesar di Jerman dan tempat yang ideal untuk hidup dan menerokai Eropah.

126184_studentsWorking.jpeg

Struktur program

Para pelajar boleh menghabiskan tahun akademik kedua mereka di salah satu universiti rakan kongsi berikut: Universiti Aalborg (Denmark), Universiti Teknologi Kaunas (Lithuania), Universiti Manipal (India), Ritsumeikan Universiti Asia Pasifik (Jepun) dan Universiti Strathclyde (Scotland) .

125992_GTIMEcoursestructureV7-01-01.png

Yuran tuisyen

Program ini tertakluk kepada caj (yuran pengajian). Jumlah keseluruhan yuran pengajian bergantung pada pilihan pasangan tahun kedua. Dapatkan gambaran mengenai yuran pengajian dengan kalkulator fi kami.

Prospek kerjaya anda

Melengkapkan program GTIME akan menyediakan anda untuk kerjaya masa depan yang berjaya dengan pengetahuan pengurusan yang mendalam. Anda akan belajar bagaimana untuk menggabungkan pengetahuan teknologi dan pengurusan supaya anda boleh menyumbang untuk menyelesaikan cabaran masa depan di dunia kita. Sebagai lulusan program GTIME dan dengan perjalanan anda yang benar-benar antarabangsa, anda dilengkapi untuk bekerja dalam jawatan berikut:

  • Kejuruteraan atau Perundingan Pengurusan
  • Pengurusan produk
  • Pengurus Pembangunan Perniagaan
  • Pengurus Teknologi dan Inovasi
  • Pemasaran Teknologi dan Pengurus Jualan
  • Pengurus projek

Gaji awal Pengurus Inovasi ialah 50.000 € / tahun ( sumber ).

Semak laman web kami, cari cerita alumni kami di sini atau dapatkan jawapan kepada Soalan Lazim !

Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The TUHH is a compact technical university with a clear profile in research and innovative learning methods where theory and practice meet. Proximity is an important aspect of our dealings with our st ... Baca lebih lanjut

The TUHH is a compact technical university with a clear profile in research and innovative learning methods where theory and practice meet. Proximity is an important aspect of our dealings with our students. They experience it at first hand during project-based learning in small groups and in close contact with our eminent academic staff. Baca Ringkas