M.Sc. dalam Pengkomputeran, pengkhususan: Kejuruteraan Perisian

Para siswazah dari Kejuruteraan Perisian Kejuruteraan Komputer mempunyai pengetahuan yang luas mengenai bahasa pengaturcaraan yang berbeza, pangkalan data, kaedah pembangunan perisian dan alat, pengurusan projek, aplikasi sistem maklumat untuk masalah nyata di beberapa domain. Kualiti pengajaran kurikulum Kejuruteraan Perisian Komputer dikonfirmasi oleh pelajar-pelajar kita bahawa sejak beberapa tahun telah diklasifikasikan sebagai jawatan tertinggi dalam pertandingan sains komputer antarabangsa, seperti misalnya Microsoft Imagine Cup, Pertandingan Rekaan Antarabangsa Persatuan Komputer Persatuan Komputer IEEE.

Pengetahuan yang diperoleh semasa pengajian membolehkan graduan memohon kerja di pelbagai sektor, termasuk antara lain: syarikat pembangunan perisian, institusi perundingan IT, pusat penyelidikan dan pembangunan IT, dan bank. Para siswazah dididik untuk memohon jawatan yang banyak, dari perkembangan perisian, pentadbir sistem operasi, pentadbir sistem pangkalan data kepada pengurus projek dan perunding IT. Mereka juga bersedia untuk memulakan syarikat IT kecil mereka sendiri.

Ijazah yang diberikan dalam Bahasa Poland (dan Bahasa Inggeris)

Mgr inż. Sarjana Sains,

Mod arahan

Kuliah, kelas, kelas makmal. Projek, magang.

Keperluan pendidikan: Bahasa Inggeris - Tahap B2 (Rangka Kerja Bersama Eropah), Ijazah Sarjana Muda atau yang setara dalam kejuruteraan atau sains gunaan, dengan kelayakan dalam mekatronik.

Senarai lengkap dokumen yang diperlukan tersedia di https: // www. PUT .poznan.pl / en / masters-degree / documents-required

Tuisyen, yuran lain:
  • Warga EU: secara percuma
  • Bukan warga EU 6900 PLN pertama semester 6000 PLN setiap semester berikut
  • Yuran Permohonan: 100 PLN

Laman web program: https: // www. PUT .poznan.pl / en / masters-programs-beginning-end-february / msc-computing

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 10 lagi program yang ditawarkan oleh Poznan University of Technology »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 6, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
1,400 EUR
Warga NON-EU: € 1,600 / semester pertama € 1,400 / setiap semester berikut; Warganegara EU: percuma / tuition fee tahunan untuk warga EU / EFTA
Ikut lokasi
Ikut tarikh