Gambaran keseluruhan

MS dalam Yayasan Pendidikan Kebudayaan dirancang untuk memupuk dan menyokong penyelidikan mendasar mengenai sifat pendidikan. Pelajar menggunakan sejarah, falsafah, sosiologi dan disiplin lain untuk menganalisis isu-isu seperti pendidikan, ketidaksamaan, ketidakupayaan, budaya popular, media massa, falsafah multikulturalisme dan perkauman.

Program ijazah sarjana CFE direka untuk pelajar yang mencari pendidikan luas dengan kecekapan disiplin, dan bukan program pengajian khusus yang sempit. Struktur interdisiplin kami membolehkan anda memeriksa pelbagai kerangka konseptual untuk menilai idea dan amalan pendidikan serta dasar sosial. Kami menggalakkan anda untuk membangunkan kesedaran tentang kerumitan, kekuatan, dan kelemahan pendekatan intelektual yang berlainan dan untuk membangunkan kecekapan khas dalam satu atau lebih daripada ini.

Kami adalah komuniti ulama yang rapat. CFE sering menaja peluang untuk pelajar dan fakulti untuk berkongsi kerja mereka, membincangkan isu-isu semasa, dan kritikan artikel semasa. Kami percaya bahawa aspek sosial dan peribadi masyarakat adalah penting untuk pelajar berkembang.

Apa yang perlu saya Perlukan?

  • Contoh penulisan pilihan
  • Menyelesaikan aplikasi dalam talian Syracuse University

Apakah Tarikh Permohonan?

Permohonan disemak secara bergulir. Walau bagaimanapun, pelajar yang berminat untuk memohon juga Biasiswa Sekolah Pelajaran hendaklah merancang mengemukakan permohonan mereka untuk bertepatan dengan tarikh akhir pada 15 Januari.

Untuk maklumat umum tentang kemasukan siswazah dan kajian, sila hubungi Speranza Migliore di gradrcrt@syr.edu atau 315-443-2505.

Hubungi Program

Maryann Barker, Penyelaras Pejabat
mabarker@syr.edu
315-443-3343

Kal Alston, Penyelaras Program
kalston@syr.edu

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Syracuse University - School of Education »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date