Cuti ke dalam perniagaan dan tukar ijazah sarjana anda menjadi Sarjana WBS yang sangat berharga

Jika anda seorang siswazah yang ingin mengembangkan kerjaya dalam perniagaan antarabangsa, kursus sepenuh masa satu tahun ini akan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan dalam konteks global. Tumpuan kepada amalan antarabangsa akan memberi anda wawasan terperinci mengenai cabaran kontemporari yang dihadapi di seluruh ekonomi global, yang bermaksud bahawa graduan kami sangat ideal untuk bekerja dalam pelbagai persekitaran di seluruh dunia. Anda akan membangunkan penghargaan terhadap keperluan khusus untuk berjaya menjalankan perniagaan di seluruh sempadan negara bersama dengan pengetahuan tentang teori-teori relevan dan aplikasi praktikal mereka untuk kes-kes perniagaan.

Butiran Kursus

Anda akan memulakan Term 1 dengan tiga modul, yang meliputi bidang perniagaan utama (Yayasan Kewangan

Dalam Tempoh 2 anda akan mengkaji Asas Tingkah Laku Ekonomi, satu lagi bidang perniagaan utama, melihat mikroekonomi tetapi dengan perspektif sains tingkah laku kami yang unik. Anda juga akan melakukan dua lagi modul pakar (Pemasaran dalam Persekitaran Antarabangsa, dan Strategi Perniagaan Antarabangsa). Akhirnya, anda memilih satu modul pilihan, yang membolehkan anda meneroka bidang lain.

Dalam Tempoh 3 anda akan mengkaji modul pakar keempat anda, Kerja dan Sumber Manusia dalam Konteks Global dan modul pilihan. Anda juga mengikuti kandungan kursus yang berkaitan dengan sama ada Disertasi atau laluan Amalan Perniagaan.

Modul pilihan
Kami menawarkan pelbagai modul pilihan yang mencerminkan kekuatan penyelidikan WBS merentasi disiplin perniagaan dan pengurusan. Anda menjalankan satu modul pilihan dalam Term 2 dan dalam Term 3 (jika anda memilih laluan Disertasi, Modul pilihan 2 Term anda mestilah Kaedah Penyelidikan). Sila ambil perhatian bahawa ketersediaan modul mungkin berbeza-beza dan pilihan pertama anda tidak boleh dijamin.

Penilaian
Penilaian adalah campuran peperiksaan, tugasan, kerja projek kelas yang dinilai, dan ujian. Disertasi atau modul Perniagaan dalam Praktik membawa semua pembelajaran anda bersama-sama.

Pilihan Disertasi atau Laluan Amalan Perniagaan

Laluan disertasi
Jika anda sedang meneliti pengajian akademik (PhD) dan anda ingin peluang untuk meneliti topik yang berkaitan dengan perakaunan dan kewangan, disertasi 6,000 perkataan membolehkan anda menguji dan mengaplikasikan teknik dan teori yang telah anda perolehi. Anda akan diselia dan disokong sepanjang, dan Modul Penyelidikan modul wajib 2 Term membantu anda mempersiapkan.

Secara keseluruhan, anda akan mengkaji lapan modul wajib dan satu modul pilihan, dan melengkapkan disertasi dan Modul Kaedah Penyelidikan.

Laluan Amalan Perniagaan
Sekiranya anda ingin mengembangkan kemahiran yang digunakan untuk memenuhi aspirasi kerjaya anda, anda boleh melengkapkan pelajaran anda dengan Modul Amalan Perniagaan kami yang diterapkan. Anda akan mengembangkan pengetahuan perniagaan anda dan kemahiran peribadi dengan pandangan praktikal dari fakulti kami dan CareersPlus kami

Secara keseluruhan, anda akan mengkaji lapan modul wajib, dua modul pilihan dan juga melengkapkan Modul mandatori dalam modul Latihan wajib.

Syarat kemasukan

Kelayakan akademik
Anda mesti mempunyai, atau menjangkakan untuk mendapatkan, penghormatan kelas atas di peringkat Sarjana, dari universiti di UK, atau setara di seberang laut. Strim ini akan sesuai dengan pelbagai calon yang ingin memasuki perniagaan dan kami mengalu-alukan pemohon dari semua bidang akademik.

GMAT

Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda?
Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda mesti memenuhi piawai keseluruhan minimum dalam ujian bahasa Inggeris yang diiktiraf, contohnya ditunjukkan di bawah. Anda mesti menunjukkan keseimbangan yang baik di semua bahagian ujian dan mestilah telah diambil dalam masa dua tahun untuk memulakan kursus. Kami akan memerlukan sijil anda sebagai keterangan.

Dididik dalam bahasa Inggeris?
Sekiranya anda seorang penutur bahasa Inggeris bukan asli tetapi telah dididik sepenuhnya dalam bahasa Inggeris untuk ijazah anda, dan menyelesaikannya dalam tempoh dua tahun yang lalu, ini boleh memuaskan kemahiran berbahasa Inggeris anda. Untuk maklumat lanjut, sila lihat halaman Universiti untuk keperluan bahasa Inggeris.

Bahasa Inggeris pra-sessional
Kami tidak menawarkan kelas bahasa Inggeris sebelum ini sebagai alternatif untuk mencapai skor ini. Mana-mana kursus pra-sesi harus dilihat sebagai cara menyelesaikan hidup dan belajar di UK dan bukan sebagai cara untuk meningkatkan skor anda.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 14 lagi program yang ditawarkan oleh Warwick Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini November 17, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
28,500 GBP
Beasiswa yang ada.
Ikut lokasi
Ikut tarikh