AACSB Accredited

The University of Tampa Sarjana Sains dalam Pemasaran menggabungkan teori dan aplikasi canggih untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang pemasaran. Ijazah ini memberikan anda kurikulum akademik inovatif dan khusus dan meningkatkan kemahiran kerjaya anda dalam pengurusan pemasaran, pengurusan produk dan jenama, penyelidikan pemasaran atau pengurusan jualan.

Memandangkan pelbagai kerjaya dalam pemasaran, program ini memberikan anda fleksibiliti untuk merangka kursus pembelajaran anda berdasarkan matlamat dan minat anda. Kurikulum ini juga menyokong persediaan untuk ujian Professional Certified Marketer ™ yang ditawarkan oleh American Marketing Association ™.

Mengintegrasikan Strategi Jenama dan Perniagaan

Program MS in Marketing yang inovatif direka untuk pelajar yang mengikuti kerjaya dalam pemasaran atau untuk profesional yang mencari pembangunan dalam bidang pemasaran tertentu.

Pelajar mempelajari sifat perniagaan global dari perspektif pemasar, yang dibentuk oleh gabungan kelas dan pengalaman dunia nyata.

Profesor pemasaran, kebanyakannya memiliki perniagaan sendiri atau mempunyai latar belakang korporat, mengajar para pelajar dalam persekitaran pembelajaran terbuka di mana gagasan mengalir dengan bebas. Pengamal latar belakang ahli-ahli fakulti ini membawa pengalaman berharga langsung dari dunia pemasaran ke kelas.

Kurikulum komprehensif mengasah kemahiran dalam pengurusan pemasaran, strategi jenama dan produk, penyelidikan pemasaran dan pengurusan jualan. MS dalam Pemasaran pelajar mungkin segar dari program sarjana atau profesional berpengalaman yang ingin membina pengetahuan mereka atau memasuki kawasan baru.

Kursus mengintegrasikan teori dan aplikasi terkini untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya pemasaran yang berjaya, meletakkan kemahiran khusus untuk bekerja untuk syarikat mereka.

Pelajar MS UT dalam Pemasaran menikmati program yang fleksibel yang membolehkan kursus pengajian secara individu berdasarkan matlamat dan minat kerjaya tertentu.

Opsyen kursus menawarkan kepada pelajar manfaat berfokus pada bidang pemasaran tertentu atau memperluas pendedahan kepada alat pemasaran baru dan menarik. Program ini menggabungkan teori dengan amalan dan pemikiran tradisional dengan model pemasaran kontemporari.

Pelajar bersedia untuk kejayaan kerjaya dalam dunia pemasaran dinamik. Kepekatan MBA dalam pemasaran juga ditawarkan.

Program Diiktiraf di peringkat antarabangsa

The Sykes College of Business diiktiraf di peringkat sarjana muda dan siswazah oleh AACSB International (Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business), satu kehormatan yang dipegang hanya enam peratus sekolah perniagaan di seluruh dunia. Ia dinilai sebagai sekolah perniagaan siswazah teratas di Amerika Syarikat oleh Bloomberg Businessweek, dan sejak tahun 2007 telah dinamakan di antara 294 sekolah perniagaan terbaik di dunia oleh The Princeton Review.

Pembelajaran Experiential

UT menawarkan kelas pemasaran pengalaman dalam bidang khusus seperti strategi, kaedah penyelidikan, strategi jenama, komunikasi pemasaran bersepadu, perkhidmatan pemasaran, pengurusan jualan, pemasaran dan teknologi global, dan e-dagang.

Pelbagai projek yang ditaja oleh syarikat dalam kurikulum menawarkan pelajar pendedahan unik kepada pembangunan kajian kes, pengumpulan data dan analisis, perundingan dan pelan pemasaran strategik. Pelajar terlibat dalam membuat keputusan mengenai pembangunan produk, penetapan harga, promosi, penyelidikan pemasaran, pampasan jualan, penahanan kos, dan jadual pengeluaran. Pengalaman ini memberi khidmat mereka dengan baik dalam kerjaya pemasaran mereka.

Pilih kursus termasuk:

 • Analisis Pemasaran Strategik
 • Komunikasi Pemasaran Bersepadu
 • Strategi Pemasaran Elektronik
 • Pemasaran Sukan
 • Pengurusan Pemasaran dan Nilai Pelanggan
 • Pengurusan Jualan dan Peribadi
 • Undang-undang Pemasaran
 • Pengurusan Jenama Strategik
 • Kelakuan Pembeli
 • Inovasi dan Pemasaran Teknologi

Pelajar juga boleh mengambil kursus dalam pengiklanan, pengurusan pemasaran, kualiti perkhidmatan, penyelidikan perniagaan dan pemasaran, strategi pemasaran dan pemasaran antarabangsa.

Pelajar yang melengkapkan program MS dalam Pemasaran di UT mendapat kemahiran untuk meneruskan kedudukan sebagai penyelidik pasaran, pengurus jenama, pengurus pemasaran dan banyak lagi. Ada yang memulakan firma pemasaran mereka sendiri, menerima promosi dalam syarikat mereka sekarang atau mengejar peluang baru.

Kemajuan Kerjaya

Pejabat Perkhidmatan Kerjaya UT menawarkan khidmat nasihat yang cemerlang kepada pelajar, membantu mereka menyediakan resume yang efektif, mencari latihan dan memohon jawatan dengan syarikat teratas di kawasan Tampa Bay dan seterusnya.

Perkhidmatan Kerjaya juga menyediakan peluang khusus kepada pelajar siswazah seperti majikan-pengaturcaraan interaktif, acara rangkaian kelajuan, dan makan tengah hari dengan alumni. Program Hubungan Korporat membolehkan pelajar dan alumni untuk berangkaian dengan syarikat-syarikat seperti Penyelesaian Pengurusan Pendapatan, Kforce, dan Raymond James Financial. Di samping itu, pelajar dijemput untuk melawat perniagaan tempatan seperti Franklin Templeton Investments, HSN dan Seminole Hard Rock Hotel

Pelajar siswazah dan alumni mempunyai akses percuma, sepanjang hayat ke pelbagai alat dan rangkaian untuk membantu memajukan kerjaya mereka. Ini termasuk HIRE UT, sumber khusus dalam talian khusus untuk pelajar UT dan alumni. HIRE UT menyiarkan peluang pekerjaan dari syarikat yang mencari calon yang berkelayakan. Salah satu ciri khas pendidikan UT ialah rangkaian alumni aktif dan hubungan dengan komuniti perniagaan tempatan dan antarabangsa.

Peluang berlimpah untuk hubungan antara pelajar dan alumni.

Beasiswa

Setiap tahun Sykes College of Business menganugerahkan pembantu lepasan untuk memilih pelajar tahun pertama dengan kelayakan akademik dan profesional yang cemerlang.

Penolong graduan meliputi tuisyen sehingga 36 jam kredit selama empat semester dan memberi stipend. Penerima bekerja 20 jam seminggu untuk pejabat akademik atau pentadbiran dan menggunakan konsep yang mereka pelajari di dalam kelas.

Keperluan Pendaftaran dan Dokumen

Untuk memohon, sila mengisi sama ada kertas atau aplikasi dalam talian. Permohonan tidak dikaji sehingga Pejabat Pengajian Siswazah dan Tulisan Berterusan menerima semua bahan yang diperlukan. Pelajar diberitahu mengenai keputusan kemasukan selepas bahan telah diterima dan dinilai.

 • Permohonan yang lengkap.
 • Bayaran permohonan $ 40.
 • Transkrip rasmi semua kerja kolej sebelumnya diterima secara langsung dari setiap institusi.
 • Ujian Pengambilan Pengurusan Siswazah (GMAT) atau Peperiksaan Rekod Siswazah (GRE) diperlukan. Menunggu kelulusan, pemohon boleh mengemukakan permintaan untuk mengetepikan GMAT melalui kaunselor kemasukan mereka jika mereka memenuhi SEMUA kriteria berikut:
  • Bukti yang mencukupi selama tiga tahun pengalaman pengalaman profesional yang relevan dalam tempoh lima tahun yang lalu.
  • Ijazah perniagaan dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau dengan IPK 3.0 atau lebih baik.
  • Memperoleh gred B atau lebih baik dalam setiap kursus berikut: ACC202, ACC203, FIN 310, ECO 204, ECO 205, QMB 210, MKT 300 (atau setara dengan kursus ini di institusi siswazah anda).

   SILA AMBIL: Memenuhi kriteria yang disenaraikan di atas hanya memenuhi syarat seorang pelajar untuk meminta pengecualian GMAT. Semua pengecualian GMAT disemak secara individu dan mesti diluluskan oleh jawatankuasa. Sila hubungi kaunselor kemasukan anda untuk maklumat lanjut.
 • Dua borang rujukan profesional dari individu yang membuktikan latar belakang profesional dan potensi akademik pemohon. Surat sokongan profesional diterima jika disukai.
 • Résumé profesional.
 • Pernyataan peribadi: Dalam kira-kira 500-1000 perkataan, huraikan matlamat profesional anda dan bagaimana gelar sarjana dari The University of Tampa akan membantu anda mencapai matlamat tersebut. Sebaliknya, anda juga mungkin mahu menekankan apa yang anda boleh menyumbang kepada program siswazah.
 • Pengalaman kerja adalah disyorkan tetapi tidak diperlukan.
 • Pemohon antarabangsa: Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL) atau Skor Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa (IELTS).

Tarikh tutup permohonan

Aplikasi dinilai untuk musim gugur, musim bunga, dan musim panas pada dasar rolling. Pelajar yang berkelayakan dimasukkan sehingga ruang penuh untuk tempoh yang berkaitan. Oleh sebab dasar rolling, kemasukan adalah kompetitif dan pelajar digalakkan untuk memohon awal kerana tidak ada tarikh akhir permohonan. Keputusan dibuat dalam masa beberapa minggu dari masa pelajar melengkapkan permohonan mereka.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh University of Tampa - Sykes College of Business »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 31, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
- Yuran pengajian / audit: $ 637 setiap jam kredit. Bayaran tambahan mungkin dikenakan.
Deadline
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
Start Date
Jun 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
Start Date
Ogo 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
End Date

Jun 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
End Date

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications are evaluated on a rolling basis. Due to this rolling basis, admission students are encouraged to apply early.
End Date

The University of Tampa - Graduate Business Programs