MS dalam Sains Data

Umum

Penerangan Program

Butiran Program

Sarjana Sains dalam Sains Data (MSDS) adalah program sepenuh masa, satu tahun ditempatkan di

Termasuk kursus

  • Pembangunan Aplikasi
  • Pembelajaran Mesin
  • Pemodelan Statistik
  • Pemprosesan Bahasa Semula Jadi
  • Strategi perniagaan
  • Reka Bentuk Eksperimen
  • Pengkomputeran yang Diagihkan
  • Pembelajaran Deep
  • Visualisasi Data
  • Komunikasi Perniagaan

Kem Boot Sains Data

Kem boot adalah pengenalan yang intensif terhadap, dan mengkaji semula pengetahuan asas dan kemahiran yang diperlukan untuk penganalisis perniagaan dan saintis data yang canggih. Pelajar akan mengambil dua daripada tiga kursus intensif dalam kebarangkalian dan statistik, pengiraan untuk analisis, dan aljabar linear. Di samping itu, semua pelajar mengambil kursus dalam analisis data penerokaan, yang berfungsi sebagai pengantar formal program kami kepada bahasa pengaturcaraan R.

Program Praktikum

Projek Praktikum membolehkan pelajar bekerja rata-rata 10-15 jam seminggu untuk sembilan bulan menangani masalah sains data di syarikat-syarikat di sekitar Kawasan San Francisco Bay dan seterusnya.

PRAKTIKUM

Perkongsian Perkhidmatan Web Amazon

Sarjana Sains dalam Sains Data berbangga kerana pelajar kami membangunkan perisian dan menjalankan analisis pada Amazon Web Services. Melalui perkongsian baru dengan AWS Educate dan Institut Data USF , setiap pelajar menerima sokongan penting dalam bentuk kredit untuk mendapatkan kebiasaan dan pengalaman penting dan kritikal di seluruh teknologi yang ditawarkan oleh AWS termasuk RedShift dan EC2.

Jadual kelas

Kelas-kelas biasanya diadakan dari Isnin hingga Jumaat dari 10 pagi hingga 5 petang, dengan tiga hingga empat kelas yang dijalankan secara serentak setiap modul (setengah semester). Satu hingga dua hari seminggu dikhaskan untuk kerja praktikum, yang bermula pertengahan Oktober.

Tarikh Akhir Kemaskini Feb 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... Baca lebih lanjut

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Baca Ringkas
San Francisco , Buenavista , Orange + 2 Lagi Kurang