Pelajar harus mengembangkan kecekapan khusus yang diterapkan dalam menguasai, menafsirkan, memahami, menganalisis dan menerapkan prinsip perakaunan di bidang perakaunan kewangan. Melalui skop disertasi yang terhad, pelajar yang layak akan menunjukkan bukti kerja sains yang bebas dan asli.

Keperluan kemasukan: Pelajar yang berpotensi perlu memiliki kelayakan kepujian atau diploma pascasiswazah dalam Perakaunan atau gelaran kepujian berkaitan Pengurusan Kewangan pada peringkat NQF baru 8 / NQF Lama 7. Atau lain-lain kelayakan empat tahun yang lain pada tahap NQF Baru 8 / NQF Lama tahap 7 dan pengalaman perakaunan yang berkaitan, yang dianggap relevan dan mencukupi oleh Jabatan Perakaunan. Kajian persediaan dan pemeriksaan masuk mungkin diperlukan oleh Jabatan Perakaunan. Proses pemilihan akan diikuti.

Tempoh program: Sepenuh masa / Paruh waktu: 2 tahun

Maklumat perhubungan: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

Pendaftaran dan Tarikh Mula

Pendaftaran bermula pada bulan Januari dan kuliah pada bulan Februari untuk kedua-dua program kerja kursus Sarjana dan Siswazah.

Semua program penyelidikan untuk Sarjana dan PhD boleh mendaftar sepanjang tahun.

Tarikh Akhir: Akademik bermula pada bulan Januari dan berakhir pada bulan Disember. Tenggat waktu program ditentukan oleh tempoh program.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 105 lagi program yang ditawarkan oleh University of Johannesburg »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 12, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Jan 2020
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
3,500 USD
Anggaran tuisyen setiap tahun | Anggaran penginapan: USD 2500 setahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date