MBA dalam Pengurusan Projek Antarabangsa

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Antara kejayaan dan kegagalan, terdapat pengurusan projek yang baik atau kekurangannya. Siapa yang mahu gagal? Jawapan untuk soalan ini adalah sebab mengapa Pengurusan Projek telah menjadi alat bintang bagi syarikat dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Program MBA dalam Pengurusan Projek membolehkan pelajar membuat pertumbuhan yang mampan dengan memastikan pelan yang baik di tempat, dan mengambil kesempatan daripada perubahan, dan bukannya melihatnya sebagai halangan.

Ini bermakna syarikat perlu membuat keputusan yang cepat sementara tidak pasti tentang apa yang mungkin akan berlaku. Melalui cara untuk Syarikat yang paling berjaya mewujudkan idea dengan mengubah perubahan ini menjadi projek dan melaksanakannya melalui pengurusan projek yang dirancang dengan baik.

Bahasa

  • Di kampus: Sepenuhnya dalam Bahasa Inggeris
  • Dalam talian: Inggeris atau Sepanyol

Kurikulum Akademik:

Strategi dan Globalisasi

Pengurusan Kepimpinan dan Sumber Manusia

Pengurusan Operasi dan Inovasi

Pemasaran Antarabangsa

Pengurusan Kewangan dan Ekonomi

Keusahawanan

Permainan perniagaan

Asas Pengurusan Projek

Perancangan projek

Pelaksanaan Projek

Pengurusan Projek Rantaian Kritikal

Alat dan Teknik Pengurusan Projek

Projek Sarjana Akhir

Peluang Kerjaya Profesional

Sebagai Pengurus Projek atau Pengarah, Kontraktor atau Ketua Pasukan, anda akan dilatih sepenuhnya untuk:

  • Menguruskan projek yang kompleks atau pasukan yang semakin pelbagai.

  • Membangunkan pelbagai kemahiran yang termasuk fleksibiliti kognitif, kecekapan analitik dan pengurusan sumber yang berjaya.

  • Mengawasi tenaga kerja yang didigitalisasi dalam dinamik global dan kultur yang pelbagai.

Akreditasi Double

Apabila tamat pengajian, pelajar menerima ijazah dua:

  1. MBA dalam Pengurusan Projek Antarabangsa oleh BEBS Barcelona Executive Business School

  2. Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Projek oleh Universiti Katolik Murcia (UCAM).

Tuan mengambil satu tahun akademik untuk disiapkan.

Universiti Katolik Murcia (dalam bahasa Sepanyol: Universidad Católica de Murcia ) boleh ditakrifkan sebagai tempat pertemuan sejarah dan moden. Universiti Katolik Murcia adalah salah satu universiti swasta yang paling cepat berkembang yang telah muncul dengan program yang sangat dicari dan diiktiraf di seluruh Eropah. UCAM menawarkan program akademik siswazah dan lulusan yang diajar oleh fakulti, dan penyelidik yang terlibat dengan kualiti pendidikan yang disediakan. Universiti ini mengekalkan hubungan dengan lebih 200 universiti lain di seluruh dunia.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Baca lebih lanjut

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Baca Ringkas