MBA / Sarjana dalam Pelancongan Antarabangsa dan Pengurusan Hospitaliti

Umum

Penerangan Program

Adakah anda tahu sektor ini berkembang 50% lebih cepat daripada ekonomi global itu sendiri? Dan, 1 dari 10 pekerjaan di seluruh dunia secara langsung atau tidak langsung berkaitan dengan sektor pelancongan dan perhotelan? Bolehkah anda membayangkan peluang yang tidak terhitung jumlahnya di luar sana?

MBA dalam Pelancongan Antarabangsa dan Pengurusan Hospitaliti bertujuan untuk membangunkan kerjaya pelajar sebagai pengarah, pengurus kawasan atau usahawan, yang membolehkan mereka memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk membuat keputusan di sektor ini.

Bahasa

Sepenuhnya dalam Bahasa Inggeris

Kurikulum Program

Strategi dan Globalisasi

Pengurusan Kepimpinan dan Sumber Manusia

Pengurusan Operasi dan Inovasi

Pemasaran Antarabangsa

Pengurusan Kewangan dan Ekonomi

Keusahawanan

Permainan perniagaan

Perancangan Destinasi dan Peristiwa

Pengurusan Hospitaliti: Hotel, makanan dan minuman

E-pelancongan: Strategi, promosi dan teknik

Projek Sarjana Akhir

Peluang Kerjaya Profesional

Sebagai Pengurus Hotel, pengalaman tetamu Pengarah atau Penyusun Penginapan, anda akan dilatih sepenuhnya untuk:

  • Mengurus kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh dalam pengurusan orang, penyampaian perkhidmatan, kepimpinan, kewangan dan pemasaran, dengan berkesan mengenal pasti, memahami dan menanggapi keperluan pelanggan.

  • Untuk menawarkan perkhidmatan yang lebih khusus kepada tetamu melalui pemahaman yang mendalam tentang struktur dan operasi sektor hospitaliti dan industri berkaitan.

Akreditasi Double

Apabila tamat pengajian, pelajar menerima ijazah dua:

  1. MBA dalam Pengurusan Pelancongan & Perhotelan Antarabangsa oleh BEBS Barcelona Business Business School

  2. Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Pelancongan & Perhotelan Antarabangsa oleh Universiti Katolik Murcia (UCAM).

Tuan mengambil satu tahun akademik untuk disiapkan.

Universiti Katolik Murcia (dalam bahasa Sepanyol: Universidad Católica de Murcia) boleh ditakrifkan sebagai tempat pertemuan sejarah dan moden. Universiti Katolik Murcia adalah salah satu universiti swasta yang paling cepat berkembang yang telah muncul dengan program yang sangat dicari dan diiktiraf di seluruh Eropah. UCAM menawarkan program akademik siswazah dan lulusan yang diajar oleh fakulti, dan penyelidik yang terlibat dengan kualiti pendidikan yang disediakan. Universiti ini mengekalkan hubungan dengan lebih 200 universiti lain di seluruh dunia.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Baca lebih lanjut

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Baca Ringkas