The MSc. / MBA Pengurusan Perniagaan Antarabangsa adalah kursus tiga hala dengan 348 jam latihan bersemuka yang bernilai 60 ECTS atau 26 kredit AS.

Semua kelas diajar dalam bahasa Inggeris.

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan pelajar antarabangsa dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan cekap dalam persekitaran global yang memberi tumpuan kepada:

  • Perdagangan Antarabangsa, Pengurusan Strategik, dan Logistik serta pengetahuan mengenai Perakaunan dan Pemasaran yang mendalam.
  • Kemahiran Sumber Manusia untuk membangunkan kemahiran peribadi dan praktikal yang diperlukan untuk beroperasi dalam persekitaran kerja profesional: menguruskan pasukan pelbagai budaya di laman web yang berbeza menggunakan kebolehan membuat keputusan yang berkesan.

PELUANG KERJAYA

Kursus ini boleh digunakan secara langsung untuk bekerja di Eksport Import, Jualan Antarabangsa, Pemasaran, Pembelian, Pengurusan Rantaian Pembekalan dan Pengurusan Sumber Manusia.

Syarat Kemasukan

MSc: Calon yang berminat dengan BSc. Ijazah Sarjana Muda (4 tahun pengajian di Universiti yang telah siap atau 5 tahun untuk pelajar Cina) dengan tahap kompetensi bahasa Inggeris yang diperlukan untuk belajar dalam bahasa Inggeris.

MBA: Calon yang berminat dengan BSc. Ijazah (3 tahun kajian Universiti yang telah selesai atau 4 tahun untuk pelajar Cina) dan sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman kerja dalam kedudukan pengurusan pertengahan dengan tahap kompetensi bahasa Inggeris yang diperlukan untuk belajar bahasa Inggeris.

IELTS: 6.5 -7.0 (Dengan skor band tidak kurang daripada 6.0)

TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80

Kemahiran Perancis: tiada prasyarat.

Arahan Bahasa Perancis-sebagai-a-Asing yang termasuk dalam program ini.

Hantar permohonan dan dokumen yang diperlukan melalui e-mel: akpallattu@inseec.com. Calon-calon selendang akan dihubungi 1 minggu selepas menghantar permohonan.

Anda juga boleh melawat pautan program di laman web kami: http: //masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/international/master-international-business-management.cfm untuk keperluan, tarikh akhir dan senarai semak bahan.

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN DENGAN BORANG PERMOHONAN

RM:

  • 2 gambar saiz pasport.
  • 1 salinan pasport atau ID.
  • 1 salinan diploma atau sijil yang membuktikan sekurang-kurangnya 3 tahun Pendidikan Tinggi (3 tahun untuk pelajar di China).
  • Transkrip rekod.
  • 1 surat cadangan daripada salah seorang profesor anda.
  • Bukti Kemahiran Bahasa Inggeris.

KOS PROGRAM

9150 € - Bayaran dalam Euro, melalui kawat atau cek.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh INSEEC Chambéry campus »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
9,150 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh