Kelayakan berdasarkan keperluan, ketekalan dan amalan

Master of Business Tax Advice (MAFE) menyediakan pengetahuan teknikal dan kemahiran yang penting untuk amalan profesion peguam perniagaan atau penasihat cukai.

Selepas tamat pengajian, pelajar akan dilatih sepenuhnya untuk membangunkan kerja profesional mereka dalam menasihati syarikat besar dan sederhana, dalam firma khusus dalam bidang perniagaan dan cukai atau dalam syarikat perundingan atau pengauditan.

MAFE adalah tuan moden dan terkini dalam segala hal yang berkaitan dengan cabaran fiskal baru yang ditangani, misalnya, dalam dunia digital.

metodologi

Metodologi pengajaran Undang-undang Sekolah menanggapi keperluan untuk menyediakan latihan praktikal dan digunakan untuk pelajar yang mahukan ijazah sarjana dalam undang-undang yang ketat, menuntut dan menyesuaikan diri dengan realiti syarikat atau Mahkamah.

Atas sebab ini, Fundesem Business School menggunakan metodologi, yang dipanggil Kaedah Kes, di mana pelajar perlu menyediakan dan mencadangkan penyelesaian kepada kes praktikal yang timbul semasa kelas. Program-program Sekolah Undang-Undang mempunyai anggapan praktikal seperti simulasi pertimbangan, yang diilhami oleh kes-kes yang sebenar. Begitu juga, metodologi Fundesem Business School menyokong integrasi dan kerja berpasukan untuk menyelesaikan kes-kes yang sebenar. Dari Sekolah, kami yakin bahawa kerja-kerja kolaborasi nikmat pertukaran mata pandangan, pendapat dan pengalaman yang memperkaya pendidikan pelajar.

Struktur program

Program Sekolah Undang-undang mempunyai tiga fasa.

pic-ia02.png

Masa Pra-Master bermula beberapa minggu sebelum ijazah Sarjana Undang-undang Sekolah bermula. Dalam tempoh bantuan sukarela, pelajar menerima kelas dalam asas undang-undang dan menggunakan alat Office dan mata pelajaran lain yang dapat membantu dalam merealisasikan program.

Masa Master dibahagikan kepada bahagian atau fasa berikut:

KAWASAN PENGETAHUAN: Ia adalah tempoh ijazah sarjana di mana mata pelajaran yang digunakan untuk setiap kursus tuan diambil. Subjek telah disesuaikan dengan pengumuman Oktober 2018 dengan agenda baru yang termasuk topik Transformasi Digital, seperti Pengambilan Internet, Perlindungan Data atau Aspek Cukai Perdagangan Dalam Talian.

KHUSUS: Dalam MDE terdapat pengkhususan dalam Hukum Digital dan Perdagangan Antarabangsa.

KERJA MASTER FINAL: Penyediaan TFM di mana untuk menerapkan apa yang telah dipelajari dengan sokongan dan susulan individu tutor. RENCANA KERETA PERIBADI: Rakaman untuk perancangan Pelan Strategik Pembangunan Karir pelajar. Keupayaan bekerja adalah salah satu ciri penting Sekolah Undang-undang.

Apabila pelajar lulus, mereka boleh pergi ke masa Post-Mater. Dalam tempoh ini pelajar menerima latihan dalam tiga bidang:

  1. Kunci strategik untuk mempromosikan pejabat profesional. Program ini membolehkan mengetahui beberapa kunci strategik utama bagi pengurusan, pembangunan dan daya saing firma profesional, menyediakan rujukan dan elemen penting untuk pengurusan yang berkesan, cekap dan inovatif, dalam jangka pendek dan panjang.
  2. Perniagaan Digital Objektif utama program ini adalah untuk peserta menguasai kunci dan mendapatkan visi komprehensif tentang ekosistem digital dan implikasinya untuk daya saing syarikat, menangani kedua-dua proses pengurusan perniagaan dan peluang perniagaan yang timbul dalam persekitaran digital baru.
  3. Peningkatan Bahasa Inggeris. Menyedari betapa pentingnya bahasa Inggeris untuk pembangunan profesional, Fundesem menyediakan pelajar yang ingin memperbaiki bahasa semasa semester, pada tahun akademik berikutnya hingga tamat pengajian.

Pengalaman

Sekolah Undang-undang Fundesem mempunyai antara objektifnya bukan sahaja pengambilalihan pengetahuan dan alat keputusan, tetapi juga pengembangan kemahiran diri atau kemahiran lembut.

SEKOLAH ORISI. Di sekolah pelajar pidato akan mempelajari teknik untuk mendedahkan, membantah dan membela; alat yang sangat penting untuk profesional, tetapi lebih jika ia adalah amalan undang-undang atau nasihat.

LATIHAN OUTDOOR. Selama beberapa hari, kes dan nota diubah oleh dinamik lain dalam persekitaran pembelajaran yang sama sekali berbeza dengan yang biasa yang menekankan pentingnya kepimpinan dan kerja berpasukan dan membantu mengukuhkan kekuatan seseorang, serta mencari mata pembaikan. PENGHARGAAN VIRTUAL SIVIL DAN ADMINISTRATIVE CONTENTIOUS. BANTUAN KEPADA PENGHAKIMAN TANAH. Penghakiman maya dalam Master of Business Law menyiapkan pelajar-pelajar kita untuk menganggap keselamatan dan profesionalisme pertahanan undang-undang sebelum Mahkamah dan Tribunal. Pakar dari profesion undang-undang dan dari badan kehakiman menjalankan simulasi mengenai kes-kes berita terkini. Lawatan akan dianjurkan kepada Mahkamah dan Mahkamah Wilayah untuk menghadiri pandangan sebenar di Dewan.

HARI UNTUK MENINGKATKAN KOMPETENSI PROFESIONAL. Fundesem menganjurkan hari-hari yang berbeza dan acara yang difokuskan untuk mempromosikan pembangunan profesional yang membantu pelajar dalam aspek-aspek seperti mengetahui trend terkini dalam mencari pekerjaan di kawasan undang-undang, bagaimana untuk mendapatkan profil yang lebih bernilai dan dicari atau bagaimana untuk menyerlahkan kemahiran dan kemahiran peribadi yang paling dalam permintaan dalam proses pemilihan.

Cloister

Fakulti Undang-undang Sekolah terdiri daripada para profesional dari dunia perniagaan (peguam, ahli ekonomi, penasihat, hakim, hakim) dalam praktik, yang memiliki pengalaman profesional yang luas dalam bidang pengajarannya.

Fakulti Sekolah Undang-Undang mempunyai latihan dan kerjaya pedagogi, serta pengetahuan luas tentang subjek yang mereka ajar. Praktik profesional membolehkan guru menyediakan visi dunia dunia undang-undang, serta nasihat dan perundingan. Para pelajar Sarjana Amalan Undang-undang untuk Pengacara Muda (MJA), Sarjana dalam Undang-Undang Perniagaan (MDE), Master of Business Tax Advice (MAFE), Kursus Lanjutan dalam Nasihat Cukai Perniagaan (ASLE), serta latihan analogi , mereka mungkin, pada akhir kursus, visi lengkap berdasarkan realiti syarikat.

Pembangunan kerjaya

Di FBS kami membantu pelajar supaya dia boleh merancang kerjaya profesionalnya dengan mengambil keputusan yang paling sesuai, dan juga supaya dia dapat merancang dan melaksanakan objektif utamanya.

Melalui pelbagai perkhidmatan (Penasihat Kerjaya, Kejurulatihan

Beberapa data Pembangunan Karir adalah seperti berikut:

  • 4 daripada 5 pelajar yang melakukan latihan dengan akhirnya diupah oleh syarikat yang sama
  • 95% pelajar FUNDESEM memperbaiki atau mengubah pekerjaan mereka dalam tempoh dua tahun selepas tamat pengajian
  • Lebih daripada 600 syarikat telah memohon jawatan kepada pelajar Fundesem
  • 130 pelajar telah diupah oleh syarikat pada tahun akademik terakhir 2017/18

pembiayaan

FBS adalah sebuah yayasan nirlaba yang tujuannya adalah pengembangan profesional dan perusahaan. Oleh sebab itu, yayasan ini menyediakan program biasiswa SATU SEKOLAH, supaya setiap pelajar yang benar-benar komited dalam latihan mereka dapat menyelesaikan Ijazah Sarjana TAJUK SEKOLAH LAWA tanpa masalah ekonomi. Selain itu, FBS mempunyai pembiayaan sangat berfaedah dengan beberapa entiti kewangan.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Fundesem Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini Mei 15, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 24, 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 24, 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 24, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Carreras Profesionales | 'Ponen pasión, pero sobretodo, creen en lo que hacen'