Filter
Sarjana Sastera
United Kingdom Scotland Glasgow Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Glasgow di UK 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik yang dikeluarkan kepada individu yang telah menjalani kajian menunjukkan penguasaan atau pesanan tinggi gambaran keseluruhan yang dengan jurusan pengajian atau bidang amalan profesional.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Glasgow adalah bandar terbesar di Scotland dengan jumlah penduduk kira-kira 600,000 di bandar itu sendiri, atau lebih 2 juta jika kota sekitarnya daripada gabungan bandar Clydeside yang diambil kira.

Sarjana Sastera di Amerika Glasgow di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

GCU - Glasgow School for Business and Society

Dengan banyak komisen dan peluang kreatif, TV adalah tempat kebanyakan penunjuk skrip berfungsi. Diarahkan oleh penulis profesional, anda akan bekerja pada skrip dari sir ... [+]

Dapatkan latihan, sambungan dan pengalaman yang perlu anda buat pada televisyen. Diiktiraf dengan Kreatif Kreatif Tandakan kelulusan, Penulisan Fiksyen Televisyen Masters GCU adalah satu-satunya program sarjana sepenuh masa yang memfokuskan semata-mata pada skrip untuk UK.

Dicipta dengan kerjasama yang erat dengan industri untuk memaksimumkan peluang pekerjaan anda, program kami menawarkan anda pengalaman penuh industri - dan menyokong anda dalam membangunkan drama atau komedi anda sendiri.

Arahan dari pakar akademik dan penerbit skrip TV teratas dalam televisyen BritishPeluang untuk menyumbang kepada program yang kini ditayangkan di TV BritishMentor individu daripada eksekutif televisyen yang berpengalamanAkses langsung kepada pengeluar dan pesuruhjayaTahun mentoring dari ejen LondonSokongan dari doktor skrip profesionalPeluang untuk lulus dengan beberapa projek yang bersedia untuk dipasarkan... [-]
United Kingdom Glasgow
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
GCU - Glasgow School for Business and Society

Kewartawanan MA Multimedia adalah Masters kewartawanan terkemuka Scotland. Ia adalah NCTJ ... [+]

Diakreditasi oleh: BJTC NCTJ

Sertai usaha global untuk memaklumkan dan berhubung dengan orang ramai di seluruh dunia menerusi program sarjana kewartawanan terkemuka Scotland - Kewartawanan Multimedia MA GCU. GCU menawarkan satu-satunya ijazah kewartawanan pascasiswazah di Scotland yang diakreditasi oleh kedua-dua badan latihan profesional utama UK: Majlis Kebangsaan bagi Latihan Wartawan dan Majlis Latihan Kewartawanan Penyiaran.

MA Multimedia Journalism menawarkan lebih daripada 75% kadar pekerjaan, peletakan dalam organisasi media termasuk BBC, STV dan Herald

Anda akan belajar di Glasgow, kota media 'Scotland', dan mendapatkan pengalaman bersemuka dengan semua kemahiran yang diperlukan pada hari ini, dari temu ramah dan pelaporan untuk menulis dan menyunting - merentasi platform cetak, siaran dan digital. Kami akan melatih anda dalam penekanan, fotografi, pengeluaran video dan pengurusan kandungan web, dan memberikan anda arahan mendalam dalam kerajaan dan undang-undang.... [-]

United Kingdom Glasgow
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu