Filter
Sarjana Sastera
United Kingdom England Huddersfield Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Huddersfield di UK 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Huddersfield adalah sebuah pekan pasar besar di Yorkshire. Kirklees Kolej dan Universiti Huddersfield terletak di sana. Universiti ditubuhkan pada tahun 1825 dan kini mempunyai kira-kira 20 ribu pelajar.

Sarjana Sastera di Amerika Huddersfield di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
United Kingdom
England
Huddersfield
Jenis pengajian
Secara
University of Huddersfield Business School

Matlamat keseluruhan program MA Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia (HRM) adalah untuk mendidik anda sebagai Pengurus Sumber Manusia dalam konteks antarabangsa dan men ... [+]

Matlamat keseluruhan program MA Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia (HRM) adalah untuk mendidik anda sebagai Pengurus Sumber Manusia dalam konteks antarabangsa dan meningkatkan kualiti pembangunan profesional anda. Anda digalakkan untuk membangunkan pemikiran kritikal dan pelbagai kemahiran dan teknik khusus untuk pengurusan sumber manusia antarabangsa. Kursus ini akan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran peribadi dan interpersonal yang berkenaan sebagai persediaan untuk kerjaya profesional masa depan dalam pengurusan orang di tempat kerja global. Kursus ini menawarkan campuran berkaitan modul HRM yang berkaitan, termasuk pengenalan umum kepada aspek-aspek utama HRM dan isu-isu antarabangsa yang berkaitan (seperti persekitaran perniagaan antarabangsa dan tadbir urus dan etika perniagaan korporat), di samping strategi HRM dan antara budaya pengurusan. Anda juga akan mempunyai peluang untuk bekerja dengan tutor yang sangat berpengalaman dalam menyampaikan kursus Sarjana tahap kedua-dua di UK dan di luar negara.... [-]

United Kingdom Huddersfield
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu