Sarjana Sastera di Amerika Huddersfield di UK

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Huddersfield di UK 2018

Sarjana

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Huddersfield adalah sebuah pekan pasar besar di Yorkshire. Kirklees Kolej dan Universiti Huddersfield terletak di sana. Universiti ditubuhkan pada tahun 1825 dan kini mempunyai kira-kira 20 ribu pelajar.

Sarjana Sastera di Amerika Huddersfield di UK

Baca lebih lanjut

Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa (HRM) Ma / PGDip / Pgcert

University of Huddersfield Business School
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Huddersfield

Matlamat keseluruhan program MA Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia (HRM) adalah untuk mendidik anda sebagai Pengurus Sumber Manusia dalam konteks antarabangsa dan meningkatkan kualiti pembangunan profesional anda. [+]

Matlamat keseluruhan program MA Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia (HRM) adalah untuk mendidik anda sebagai Pengurus Sumber Manusia dalam konteks antarabangsa dan meningkatkan kualiti pembangunan profesional anda. Anda digalakkan untuk membangunkan pemikiran kritikal dan pelbagai kemahiran dan teknik khusus untuk pengurusan sumber manusia antarabangsa. Kursus ini akan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran peribadi dan interpersonal yang berkenaan sebagai persediaan untuk kerjaya profesional masa depan dalam pengurusan orang di tempat kerja global. Kursus ini menawarkan campuran berkaitan modul HRM yang berkaitan, termasuk pengenalan umum kepada aspek-aspek utama HRM dan isu-isu antarabangsa yang berkaitan (seperti persekitaran perniagaan antarabangsa dan tadbir urus dan etika perniagaan korporat), di samping strategi HRM dan antara budaya pengurusan. Anda juga akan mempunyai peluang untuk bekerja dengan tutor yang sangat berpengalaman dalam menyampaikan kursus Sarjana tahap kedua-dua di UK dan di luar negara.... [-]