Sarjana Sastera di Amerika Epsom di UK

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Epsom di UK 2018

Sarjana

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sarjana Sastera di Amerika Epsom di UK

Baca lebih lanjut

MA Graphic Design

University for the Creative Arts
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Epsom + 1 lagi

Kursus Rekabentuk Grafik MA kami telah distrukturkan untuk mempromosikan pereka pereka sebagai penyampai profesional yang mahir, dan membenamkan budaya penyelidikan dan penyelesaian masalah ke dalam amalan kreatif. [+]

MA Graphic Design

Kursus Rekabentuk Grafik MA kami telah distrukturkan untuk mempromosikan pereka pereka sebagai penyampai profesional yang mahir, dan membenamkan budaya penyelidikan dan penyelesaian masalah ke dalam amalan kreatif.

Kursus kami bertujuan untuk mempromosikan keistimewaan dan kepakaran dalam bidang reka bentuk grafik unik anda - yang anda akan mengenal pasti dan membangun dengan kami di MA ini. Mendayakan anda untuk menghasilkan hasil yang bermakna dari penyelidikan yang berpengetahuan adalah keutamaan.

Tempoh pengajian: Satu tahun sepenuh masa

Bermula: September 2017

Kampus: UCA Epsom

Gambaran keseluruhan kursus

Dengan menggunakan hubungan industri yang luas yang dibawa oleh kakitangan kursus kami, anda akan digalakkan untuk memupuk hubungan dengan rakan kongsi industri dalam bidang kepakaran anda. Dengan bantuan pensyarah, pakar industri dan seluar hidup, anda akan mendapat pengalaman hidup dalam industri reka bentuk. Penekanan akan diberikan kepada bagaimana untuk membentangkan diri anda dan kerja reka bentuk anda di arena profesional.... [-]


Pemasaran Fesyen MA

University for the Creative Arts
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Epsom + 1 lagi

Jenama fesyen global memerlukan pemikir kreatif untuk menyampaikan mesej mereka dengan berkesan melalui media sosial, teknologi digital dan amalan PR kreatif. Kursus MA kami yang baru menggabungkan kemahiran pemasaran dan komunikasi teras untuk membina satu portfolio pengetahuan yang komprehensif - yang penting kepada sektor ini yang berubah-ubah dan intrinsik kepada komunikator fesyen bertaraf dunia hari ini. [+]

Pemasaran Fesyen MA

Jenama fesyen global memerlukan pemikir kreatif untuk menyampaikan mesej mereka dengan berkesan melalui media sosial, teknologi digital dan amalan PR kreatif. Kursus MA kami yang baru menggabungkan kemahiran pemasaran dan komunikasi teras untuk membina satu portfolio pengetahuan yang komprehensif - yang penting kepada sektor ini yang berubah-ubah dan intrinsik kepada komunikator fesyen bertaraf dunia hari ini.

Sebagai pelajar kursus ini, anda akan belajar bagaimana untuk mengurus dan menjana kempen yang sesuai jenama dan mengembangkan keupayaan untuk memahami dan memperoleh strategi dari data trend masa hadapan.

Tempoh pengajian: Satu tahun sepenuh masa atau dua tahun separuh masa... [-]