Sarjana Sastera di Amerika Manchester di UK

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Manchester di UK 2018

Sarjana

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Sastera di Amerika Manchester di UK

Baca lebih lanjut

Undang-undang Ma

The University of Law
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London Birmingham Guildford Manchester + 3 lagi

Undang-undang MA kami direka untuk siswazah bukan undang-undang yang ingin mendapatkan kelayakan undang-undang di Tahap Masters. UU MA adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang sesuai untuk laluan kerjaya di dalam dan di luar sektor undang-undang. [+]

Undang-undang MA

Undang-undang MA kami direka untuk siswazah bukan undang-undang yang ingin mendapatkan kelayakan undang-undang di Tahap Masters. UU MA adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang sesuai untuk laluan kerjaya di dalam dan di luar sektor undang-undang.

Belajar melalui pengalaman melalui bengkel praktikal, pembelajaran berasaskan masalah, rundingan, pencerobohan dan persembahan Membangunkan kemahiran profesional yang penting dalam analisis, penyelesaian masalah dan penyelidikan Terokai kawasan undang-undang yang menarik minat anda melalui Projek Penyelidikan anda sendiri Anda layak mendapat pinjaman pelajar pasca siswazah Keperluan Kursus Untuk layak mengambil tempat anda di Undang-undang MA kami, anda mesti memiliki ijazah sarjana (atau setaraf) pada 2: 1 atau ke atas dalam sebarang disiplin. graduan luar negara dan matang bukan siswazah:Sila hantar kelayakan anda ke pasukan Penginta yang boleh menasihati kelayakan anda untuk kursus ini Jika anda membuat keputusan untuk meneruskan ke BPTC, sila memohon Sijil Akademik Berdiri dari Lembaga Piawaian Bar (BSB). Jika anda telah menamatkan ijazah di luar UK dan anda tidak berasal dari negara majoriti berbahasa Inggeris: Satu salinan dokumen yang membuktikan bahawa anda layak dalam Bahasa Inggeris di peringkat CEFR B2 atau ke atas dalam setiap empat komponen pembelajaran bahasa. [-]

Full-time MA in Digital Management

Hyper Island
Campus Sepenuh masa 24  January 2019 United Kingdom Manchester London UK Online + 2 lagi

[+]

Ia membentangkan satu peluang yang unik untuk belajar daripada pemikir industri terkemuka dan mengaplikasikan peraturan suasana pembelajaran yang mencerminkan cabaran dunia sebenar.

[-]

Hyper Island
Campus Sepenuh masa 24  January 2019 United Kingdom Manchester London UK Online + 2 lagi

[+]

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Manchester di UK. psikologi Tingkah Laku [-]

MA in Graphic Design and Art Direction

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

[+]

Penglibatan dengan teknologi digital dan membuat adalah penting kepada penemuan dan memanfaatkan pemikiran baru dalam reka bentuk.

Kursus ini adalah relevan kepada mereka yang berminat dalam komunikasi visual yang berkesan dan membangunkan konsep dan pendekatan inovatif dalam reka bentuk penerbitan, ilustrasi, grafik gerakan, identiti korporat, fotografi, reka bentuk untuk media digital dan reka bentuk grafik untuk pengiklanan.

Ciri-ciri dan faedah kursus ini

Kritikal dimaklumkan pereka praktikal, Kumpulan kerja-kerja uji kaji, yang diilhamkan oleh wawasan baru dan kemungkinan. Semasa belajar ke arah kelayakan tertentu di peringkat MA / MFA, pelajar mengalami subjek mereka dalam konteks yang lebih luas amalan reka bentuk kontemporari.... [-]


MA Rekabentuk Dalaman

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

[+]

Biasanya, anda akan mempunyai UK kepujian ijazah sarjana muda atau yang setaraf antarabangsa atau diploma lepasan ijazah ijazah yang setaraf atau kelayakan profesional. Sebagai alternatif, anda boleh diberi pertimbangan jika anda boleh menunjukkan pengetahuan dan kemahiran yang sesuai pada standard ijazah kepujian. Selain itu, anda juga mungkin perlu mengemukakan Portfolio Digital.

[-]

Ma Dalam Bidang Kewartawanan Multimedia

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Kursus ini memberi laluan langsung ke-21 kewartawanan abad. Graduan dalam pelbagai bidang dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran dalam bidang kewartawanan melalui latihan praktikal intensif dan tuisyen. Direka bentuk untuk memenuhi keperluan majikan media di UK dan di luar, kursus ini diajar oleh kakitangan khusus dengan media dan pengalaman industri, dan sambungan profesional yang kukuh. [+]

Direka bentuk untuk memenuhi keperluan majikan media di UK dan di luar, kursus ini diajar oleh kakitangan khusus dengan media dan pengalaman industri, dan sambungan profesional yang kukuh. Anda akan mendapat manfaat daripada penempatan wajib menyediakan peluang rangkaian utama dan meningkatkan employability anda.

[-]

MA Dalam Keperluan Pendidikan Khas Dan Pendidikan Inklusif

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Anugerah ini memberi peluang untuk melibatkan diri dengan perspektif teori dan penyelidikan dalam bidang inklusi dan kecacatan, baik secara nasional dan global. Program ini relevan kepada kedua-dua pemohon UK dan antarabangsa dan bermula dari premis bahawa istilah, seperti inklusi, kecacatan dan keperluan khas boleh dipertandingkan. [+]

Anugerah ini memberi peluang untuk melibatkan diri dengan perspektif teori dan penyelidikan dalam bidang inklusi dan kecacatan, baik secara nasional dan global. Program ini relevan dengan kedua-dua UK dan * pemohon antarabangsa dan bermula dari premis bahawa istilah, seperti inklusi, kecacatan dan keperluan khas boleh dipertandingkan.

Anda digalakkan untuk terlibat secara kritikal dalam perdebatan sosial, politik dan global yang berkaitan dengan pendidikan golongan terpinggir kanak-kanak dan golongan muda.

Persoalan bagaimana pendidikan dapat mempromosikan ekuiti yang lebih besar dalam masyarakat yang semakin beragam adalah penganugerahan. Dengan cara ini, MA memberikan perkembangan profesional yang cemerlang kepada mereka yang bekerja dalam pendidikan, yang membolehkan mereka memperdalam pemahaman mereka tentang bagaimana untuk membangunkan amalan yang lebih inklusif dalam persekitaran profesional atau konteks negara mereka sendiri.... [-]


Ma Dalam Kajian Pendidikan

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Program ini menawarkan analisis intelektual ketat proses pendidikan, sistem dan pendekatan, dan budaya, masyarakat mereka, politik, sejarah dan konteks ekonomi. Pascasiswazah dapat mengambil bahagian dalam, dan pertandingan, mengubah wacana ditunjukkan dengan merujuk kepada perbahasan tentang nilai, penglibatan peribadi dan sosial dan bagaimana ia berkait dengan komuniti dan masyarakat. [+]

Pengajian Pendidikan adalah berkenaan dengan memahami bagaimana orang mengalami dan belajar sepanjang hayat mereka, sifat ilmu, dan penglibatan kritikal dengan cara mengetahui dan memahami.

Program ini menawarkan analisis intelektual ketat proses pendidikan, sistem dan pendekatan, dan budaya, masyarakat mereka, politik, sejarah dan konteks ekonomi.

Projek Penyelidikan Kerjasama [-]

MA Dalam Hubungan Antarabangsa Dan Komunikasi Global

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Kami tinggal di dunia tepu komunikasi di mana liputan berita 24 jam, akses ke internet dan penggunaan media sosial telah menjadi norma bagi berjuta-juta orang. Acara global dilaporkan dengan serta-merta oleh media berita, dianalisis dan ditafsirkan oleh mereka dan berjuta-juta rakyat biasa. [+]

Kami tinggal di dunia tepu komunikasi di mana liputan berita 24 jam, akses ke internet dan penggunaan media sosial telah menjadi norma bagi berjuta-juta orang. Acara global dilaporkan dengan serta-merta oleh media berita, dianalisis dan ditafsirkan oleh mereka dan berjuta-juta rakyat biasa. Perkembangan ini mencabar amalan rahsia tradisional diplomasi antarabangsa dan keupayaan kerajaan untuk mengawal maklumat sementara juga mencipta alat baru yang kuat untuk propaganda; mereka meningkatkan kepentingan budaya atau 'lembut' kuasa dalam hubungan antarabangsa, dan mereka juga telah mengubah sifat peperangan.

Kursus ini dijalankan oleh Jabatan Sejarah, Politik dan Falsafah bersempena dengan Jabatan Penerangan dan Komunikasi.... [-]


MA Dalam Pengajaran Bahasa Inggeris Kepada Pembicara Bahasa Lain

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

The MA TESOL and Applied Linguistics adalah kursus baru yang menarik dan inovatif yang akan melengkapi anda dengan kemahiran yang penting untuk kerjaya di salah satu profesi yang paling cepat berkembang di dunia. Kursus ini disampaikan oleh pensyarah dengan pengalaman bertahun-tahun dalam pengajaran bahasa Inggeris dan penyeliaan pasca siswazah. [+]

The MA TESOL and Applied Linguistics adalah kursus baru yang menarik dan inovatif yang akan melengkapi anda dengan kemahiran yang penting untuk kerjaya di salah satu profesi yang paling cepat berkembang di dunia.

Kursus ini disampaikan oleh pensyarah dengan pengalaman bertahun-tahun dalam pengajaran bahasa Inggeris dan penyeliaan pasca siswazah.

Pengajaran berpusatkan pelajar membolehkan anda merenungkan amalan dan teori TESOL dengan sokongan pakar, memandangkan kemajuan terkini dalam pemahaman pengajaran dan pembelajaran bahasa. Program ini menggabungkan kajian teori, kaedah dan bahan dengan analisis terperinci bahasa dan kesedaran kaedah penyelidikan praktikal. Ia akan mempersiapkan anda untuk bekerja dalam pelbagai persekitaran pendidikan dan juga merupakan persiapan yang sangat baik untuk melanjutkan pelajaran lanjutan.... [-]


MA Dalam Perpustakaan Dan Pengurusan Maklumat

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Diiktiraf dan diluluskan oleh Institut Perpustakaan dan Maklumat Profesional Berkanun (CILIP), laluan ini menyediakan graduan semua disiplin untuk kerjaya dalam masyarakat maklumat moden dan industrinya. [+]

Diiktiraf dan diluluskan oleh Institut Perpustakaan dan Maklumat Profesional Berkanun (CILIP), laluan ini menyediakan graduan semua disiplin untuk kerjaya dalam masyarakat maklumat moden dan industrinya.

Elemen yang diajar adalah bersamaan dengan diploma pascasarjana, dan sebagai kelayakan profesional membolehkan kemajuan ke Pengawal di pos profesional pertama anda. Kajian anda akan memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip untuk organisasi, mendapatkan semula dan akses maklumat dan pengurusan organisasi maklumat strategik, seperti perpustakaan, landskap maklumat, contohnya dalam talian dan di web, dan pembangunan perkhidmatan perpustakaan semua jenis. Penyelesaian disertasi yang berjaya mengembangkan pengetahuan anda tentang bidang dan kemahiran sebagai seorang penyelidik yang menghasilkan penghargaan MA. Anda boleh membuat penempatan, yang kami akan membantu anda untuk mendapatkan sumber, dalam unit maklumat, perpustakaan dan pusat lain yang berkaitan, termasuk syarikat besar, kerajaan tempatan, Perkhidmatan Kesihatan Nasional, perkhidmatan kewangan dan undang-undang. Ini akan menyediakan peluang rangkaian di dalam perpustakaan, industri maklumat dan media.... [-]


Fesyen Dalam Membeli Dan Pengurusan Barangan

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Manchester

Ini adalah, program yang diterajui industri satu tahun, yang memberikan anda peluang untuk mengembangkan pengetahuan pakar untuk membeli fesyen kontemporari dan barangan dari perspektif pengurusan. Yang dibangunkan dengan kerjasama pakar industri untuk memaklumkan projek inovatif dan mengekalkan kandungan kontemporari dan menggalakkan projek-projek inovatif. [+]

Ini adalah, program yang diterajui industri satu tahun, yang memberikan anda peluang untuk mengembangkan pengetahuan pakar untuk membeli fesyen kontemporari dan barangan dari perspektif pengurusan. Yang dibangunkan dengan kerjasama pakar industri untuk memaklumkan projek inovatif dan mengekalkan kandungan kontemporari dan menggalakkan projek-projek inovatif.

Sepanjang Sarjana anda akan membangunkan kebolehan profesional, pengurusan dan peribadi, termasuk kesedaran komersial, perundingan dan pengurusan perhubungan kemahiran, di samping membangunkan kemahiran visual anda dalam konteks perniagaan untuk membolehkan anda beroperasi dengan jayanya di dalam industri global.

Anda juga akan mendapat pengetahuan yang mendalam mengenai kewangan, perkembangan industri, margin keuntungan, harga, strategi jualan dan perolehan dan bagaimana dengan yakin menyampaikan idea anda melalui komunikasi yang berjaya dan persembahan kontemporari.... [-]


Ma Dalam Kajian Zaman Kanak-kanak Dan Remaja

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Anugerah ini memberi peluang kepada kedua-dua profesional yang sedia ada dan yang bercita-cita yang berkaitan dengan kanak-kanak dan golongan muda untuk berfikir secara mendalam dan kritis terhadap hubungan antara struktur dan dasar-dasar yang ditawarkan oleh masyarakat dan bagaimana berinteraksi dengan individu aktualisasi diri. [+]

Anugerah ini memberi peluang kepada kedua-dua profesional yang sedia ada dan yang bercita-cita yang berkaitan dengan kanak-kanak dan golongan muda untuk berfikir secara mendalam dan kritis terhadap hubungan antara struktur dan dasar-dasar yang ditawarkan oleh masyarakat dan bagaimana berinteraksi dengan individu aktualisasi diri.

Penuh masa MA Kanak-Kanak dan Pengajian Belia biasanya timetabled untuk mengajar pada dua hari seminggu (pada masa ini hari Selasa dan Khamis), dengan bebas, keperluan kajian berpandu tambahan. Dan juga (30 kredit) mengajar unit pengajian, kursus ini juga memberi peluang untuk menimba pengalaman amalan dalam konteks pendidikan UK (melalui pilihan unit pilihan), dan setiap pelajar menjalankan satu (60 kredit) disertasi, membolehkan yang mendalam dan kajian lanjutan dalam bidang yang diminati dan relevan.... [-]


MA Dalam Pelancongan Antarabangsa Dan Pengurusan Hospitaliti

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester

Pelancongan dan perhotelan memperluaskan industri global yang mengakibatkan peningkatan permintaan untuk pengurus mahir untuk memimpin dan membangunkan organisasi antarabangsa. [+]

Pelancongan dan perhotelan memperluaskan industri global yang mengakibatkan peningkatan permintaan untuk pengurus mahir untuk memimpin dan membangunkan organisasi antarabangsa.

Pengurusan Pelancongan dan Pengurusan Hospital Antarabangsa MA akan melengkapkan anda dengan alat yang diperlukan untuk menganalisis pengaruh utama yang mempengaruhi persekitaran perniagaan perhotelan antarabangsa, serta pemahaman mendalam tentang isu-isu yang kini membentuk pengurusan korporat perhotelan antarabangsa.

Penilaian dunia nyata dalam kursus ini akan memberikan anda pengalaman merancang dan mengurus projek langsung anda sendiri, kerja profesional dalam industri dan konsultasi pelanggan langsung. Kursus ini telah dirancang melalui perundingan rapat dengan rakan industri, untuk memastikan anda memperoleh kemahiran praktikal dan profesional terkini yang diperlukan untuk berjaya dalam sektor ini.... [-]


Ma Dalam Kepimpinan Pendidikan Dan Pengurusan

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Manchester

[+]

Kami mengalu-alukan permohonan antarabangsa bukan EU bagi laluan sepenuh masa dan pelajar yang disokong pada setiap peringkat oleh MMU Antarabangsa.

Ciri-ciri dan faedah kursus ini Mengenai kursus Pengenalan kepada Pendidikan dan Sosial Design Penyelidikan Kepimpinan dan Pengurusan dalam Tetapan Pendidikan Projek Penyelidikan Usaha Sama Globalisasi, Keadilan Sosial dan Perubahan Sosial Identiti, Kesaksamaan dan Pemerkasaan dalam zaman kanak-kanak Kajian bebas Isu-isu utama dalam Urusan Kepelbagaian, Disability dan Keperluan Pendidikan Khas Amalan Projek Berdasarkan

Syarat 2 dan 3

Disertasi

Syarat kemasukan biasa

Standard syarat kemasukan MMU bagi program lepasan ijazah diajar memohon: Pemohon perlu mempunyai ijazah kepujian atau diploma lepasan ijazah atau kelayakan profesional yang diiktiraf sebagai setaraf dengan kepujian ijazah UK. kelayakan lain atau pengalaman yang mungkin boleh diterima jika pelajar dapat menunjukkan pengetahuan dan kemahiran yang sesuai kepada standard ijazah kepujian UK.... [-]