Sarjana Sastera di Amerika Greater Manchester di UK

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Greater Manchester di UK 2018

Sarjana

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik yang dikeluarkan kepada individu yang telah menjalani kajian menunjukkan penguasaan atau pesanan tinggi gambaran keseluruhan yang dengan jurusan pengajian atau bidang amalan profesional.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sarjana Sastera di Amerika Greater Manchester di UK

Baca lebih lanjut

Undang-undang Ma

The University of Law
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London Birmingham Guildford Manchester + 3 lagi

Undang-undang MA kami direka untuk siswazah bukan undang-undang yang ingin mendapatkan kelayakan undang-undang di Tahap Masters. UU MA adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang sesuai untuk laluan kerjaya di dalam dan di luar sektor undang-undang. [+]

Undang-undang MA

Undang-undang MA kami direka untuk siswazah bukan undang-undang yang ingin mendapatkan kelayakan undang-undang di Tahap Masters. UU MA adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang sesuai untuk laluan kerjaya di dalam dan di luar sektor undang-undang.

Belajar melalui pengalaman melalui bengkel praktikal, pembelajaran berasaskan masalah, rundingan, pencerobohan dan persembahan Membangunkan kemahiran profesional yang penting dalam analisis, penyelesaian masalah dan penyelidikan Terokai kawasan undang-undang yang menarik minat anda melalui Projek Penyelidikan anda sendiri Anda layak mendapat pinjaman pelajar pasca siswazah Keperluan Kursus Untuk layak mengambil tempat anda di Undang-undang MA kami, anda mesti memiliki ijazah sarjana (atau setaraf) pada 2: 1 atau ke atas dalam sebarang disiplin. graduan luar negara dan matang bukan siswazah:Sila hantar kelayakan anda ke pasukan Penginta yang boleh menasihati kelayakan anda untuk kursus ini Jika anda membuat keputusan untuk meneruskan ke BPTC, sila memohon Sijil Akademik Berdiri dari Lembaga Piawaian Bar (BSB). Jika anda telah menamatkan ijazah di luar UK dan anda tidak berasal dari negara majoriti berbahasa Inggeris: Satu salinan dokumen yang membuktikan bahawa anda layak dalam Bahasa Inggeris di peringkat CEFR B2 atau ke atas dalam setiap empat komponen pembelajaran bahasa. [-]

Full-time MA in Digital Management

Hyper Island
Campus Sepenuh masa 24  January 2019 United Kingdom Manchester London UK Online + 2 lagi

[+]

Ia membentangkan satu peluang yang unik untuk belajar daripada pemikir industri terkemuka dan mengaplikasikan peraturan suasana pembelajaran yang mencerminkan cabaran dunia sebenar.

[-]

Hyper Island
Campus Sepenuh masa 24  January 2019 United Kingdom Manchester London UK Online + 2 lagi

[+]

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Greater Manchester di UK. psikologi Tingkah Laku [-]

MA in Graphic Design and Art Direction

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

[+]

Penglibatan dengan teknologi digital dan membuat adalah penting kepada penemuan dan memanfaatkan pemikiran baru dalam reka bentuk.

Kursus ini adalah relevan kepada mereka yang berminat dalam komunikasi visual yang berkesan dan membangunkan konsep dan pendekatan inovatif dalam reka bentuk penerbitan, ilustrasi, grafik gerakan, identiti korporat, fotografi, reka bentuk untuk media digital dan reka bentuk grafik untuk pengiklanan.

Ciri-ciri dan faedah kursus ini

Kritikal dimaklumkan pereka praktikal, Kumpulan kerja-kerja uji kaji, yang diilhamkan oleh wawasan baru dan kemungkinan. Semasa belajar ke arah kelayakan tertentu di peringkat MA / MFA, pelajar mengalami subjek mereka dalam konteks yang lebih luas amalan reka bentuk kontemporari.... [-]


MA Rekabentuk Dalaman

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

[+]

Biasanya, anda akan mempunyai UK kepujian ijazah sarjana muda atau yang setaraf antarabangsa atau diploma lepasan ijazah ijazah yang setaraf atau kelayakan profesional. Sebagai alternatif, anda boleh diberi pertimbangan jika anda boleh menunjukkan pengetahuan dan kemahiran yang sesuai pada standard ijazah kepujian. Selain itu, anda juga mungkin perlu mengemukakan Portfolio Digital.

[-]

Ma Dalam Bidang Kewartawanan Multimedia

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Kursus ini memberi laluan langsung ke-21 kewartawanan abad. Graduan dalam pelbagai bidang dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran dalam bidang kewartawanan melalui latihan praktikal intensif dan tuisyen. Direka bentuk untuk memenuhi keperluan majikan media di UK dan di luar, kursus ini diajar oleh kakitangan khusus dengan media dan pengalaman industri, dan sambungan profesional yang kukuh. [+]

Direka bentuk untuk memenuhi keperluan majikan media di UK dan di luar, kursus ini diajar oleh kakitangan khusus dengan media dan pengalaman industri, dan sambungan profesional yang kukuh. Anda akan mendapat manfaat daripada penempatan wajib menyediakan peluang rangkaian utama dan meningkatkan employability anda.

[-]

MA in Special Education Needs and Inclusive Education

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

[+]

Keperluan kemasukan biasa

Standard syarat kemasukan MMU bagi program lepasan ijazah diajar memohon: Pemohon perlu mempunyai ijazah kepujian atau diploma lepasan ijazah atau kelayakan profesional yang diiktiraf sebagai setaraf dengan kepujian ijazah UK. kelayakan lain atau pengalaman yang mungkin boleh diterima jika pelajar dapat menunjukkan pengetahuan dan kemahiran yang sesuai kepada standard ijazah kepujian UK.

Keperluan bahasa

pemohon antarabangsa perlu menunjukkan keperluan Bahasa Inggeris di IELTS 6.5 dengan tidak kurang daripada 5.5 dalam mana-mana komponen, atau setara.

[-]

Ma Dalam Kajian Pendidikan

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Program ini menawarkan analisis intelektual ketat proses pendidikan, sistem dan pendekatan, dan budaya, masyarakat mereka, politik, sejarah dan konteks ekonomi. Pascasiswazah dapat mengambil bahagian dalam, dan pertandingan, mengubah wacana ditunjukkan dengan merujuk kepada perbahasan tentang nilai, penglibatan peribadi dan sosial dan bagaimana ia berkait dengan komuniti dan masyarakat. [+]

Pengajian Pendidikan adalah berkenaan dengan memahami bagaimana orang mengalami dan belajar sepanjang hayat mereka, sifat ilmu, dan penglibatan kritikal dengan cara mengetahui dan memahami.

Program ini menawarkan analisis intelektual ketat proses pendidikan, sistem dan pendekatan, dan budaya, masyarakat mereka, politik, sejarah dan konteks ekonomi.

Projek Penyelidikan Kerjasama [-]

Ma Dalam Hubungan Antarabangsa Dan Komunikasi Global

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Kita hidup dalam dunia komunikasi tepu di mana liputan berita 24 jam, akses kepada internet dan penggunaan media sosial telah menjadi perkara biasa bagi berjuta-juta orang. Acara global serta-merta yang dilaporkan oleh media berita, dianalisis dan ditafsirkan oleh mereka dan berjuta-juta rakyat biasa. [+]

Kita hidup dalam dunia komunikasi tepu di mana liputan berita 24 jam, akses kepada internet dan penggunaan media sosial telah menjadi perkara biasa bagi berjuta-juta orang. Acara global serta-merta yang dilaporkan oleh media berita, dianalisis dan ditafsirkan oleh mereka dan berjuta-juta rakyat biasa.

[-]

Ma Dalam Pengajaran Bahasa Inggeris Kepada Penutur Bahasa Lain

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

[+]

Ciri-ciri dan faedah kursus ini Fereshte Goshtasbpour adalah penasihat subjek untuk MA Applied Linguistics. Seorang graduan berjaya dalam kursus ini, dia mempunyai wawasan untuk perkara yang tertentu ke dalam keperluan pelajar dan menawarkan pelbagai bengkel disesuaikan dengan tepat untuk program ini. Belajar dalam persekitaran yang benar-benar antarabangsa. kursus baru-baru ini mempunyai pelajar dari Bangladesh, China, Mesir, Jerman, Iran, Korea, Libya, Norway, Pakistan, Poland, Rusia, Arab Saudi, Taiwan dan Thailand. Mendapat manfaat daripada tumpuan kepada realiti praktikal pengajaran dan pembelajaran dalam kelas, dengan menggunakan pendekatan penyelesaian masalah. Pengajaran di kelas kecil, membolehkan keseimbangan yang baik individu, pasukan dan kerja kumpulan. [-]

Ma Di Perpustakaan Dan Pengurusan Maklumat

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Diiktiraf dan diluluskan oleh Chartered Institute of Perpustakaan dan Maklumat Professionals (Cilip), laluan ini menyediakan graduan dalam pelbagai bidang untuk kerjaya dalam masyarakat maklumat moden dan industri. [+]

Diiktiraf dan diluluskan oleh Chartered Institute of Perpustakaan dan Maklumat Professionals (Cilip), laluan ini menyediakan graduan dalam pelbagai bidang untuk kerjaya dalam masyarakat maklumat moden dan industri.

Elemen mengajar adalah bersamaan dengan diploma lepasan ijazah dan sebagai kelayakan profesional yang membolehkan perkembangan untuk Chartership dalam jawatan profesional pertama anda. kajian anda akan memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip untuk organisasi, mendapatkan semula dan akses kepada maklumat dan pengurusan strategik organisasi maklumat, seperti perpustakaan, landskap maklumat, sebagai contoh dalam talian dan di web, dan kepada pembangunan perkhidmatan perpustakaan semua jenis. Penyelesaian disertasi yang berjaya mengembangkan pengetahuan anda tentang bidang dan kemahiran sebagai seorang penyelidik yang menghasilkan penghargaan MA. ... [-]


Fesyen Dalam Membeli Dan Pengurusan Barangan

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Manchester

Ini adalah, program yang diterajui industri satu tahun, yang memberikan anda peluang untuk mengembangkan pengetahuan pakar untuk membeli fesyen kontemporari dan barangan dari perspektif pengurusan. Yang dibangunkan dengan kerjasama pakar industri untuk memaklumkan projek inovatif dan mengekalkan kandungan kontemporari dan menggalakkan projek-projek inovatif. [+]

Ini adalah, program yang diterajui industri satu tahun, yang memberikan anda peluang untuk mengembangkan pengetahuan pakar untuk membeli fesyen kontemporari dan barangan dari perspektif pengurusan. Yang dibangunkan dengan kerjasama pakar industri untuk memaklumkan projek inovatif dan mengekalkan kandungan kontemporari dan menggalakkan projek-projek inovatif.

Sepanjang Sarjana anda akan membangunkan kebolehan profesional, pengurusan dan peribadi, termasuk kesedaran komersial, perundingan dan pengurusan perhubungan kemahiran, di samping membangunkan kemahiran visual anda dalam konteks perniagaan untuk membolehkan anda beroperasi dengan jayanya di dalam industri global.

Anda juga akan mendapat pengetahuan yang mendalam mengenai kewangan, perkembangan industri, margin keuntungan, harga, strategi jualan dan perolehan dan bagaimana dengan yakin menyampaikan idea anda melalui komunikasi yang berjaya dan persembahan kontemporari.... [-]


Ma Dalam Kajian Zaman Kanak-kanak Dan Remaja

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  September 2018 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Anugerah ini memberi peluang kepada kedua-dua profesional yang sedia ada dan yang bercita-cita yang berkaitan dengan kanak-kanak dan golongan muda untuk berfikir secara mendalam dan kritis terhadap hubungan antara struktur dan dasar-dasar yang ditawarkan oleh masyarakat dan bagaimana berinteraksi dengan individu aktualisasi diri. [+]

Anugerah ini memberi peluang kepada kedua-dua profesional yang sedia ada dan yang bercita-cita yang berkaitan dengan kanak-kanak dan golongan muda untuk berfikir secara mendalam dan kritis terhadap hubungan antara struktur dan dasar-dasar yang ditawarkan oleh masyarakat dan bagaimana berinteraksi dengan individu aktualisasi diri.

Penuh masa MA Kanak-Kanak dan Pengajian Belia biasanya timetabled untuk mengajar pada dua hari seminggu (pada masa ini hari Selasa dan Khamis), dengan bebas, keperluan kajian berpandu tambahan. Dan juga (30 kredit) mengajar unit pengajian, kursus ini juga memberi peluang untuk menimba pengalaman amalan dalam konteks pendidikan UK (melalui pilihan unit pilihan), dan setiap pelajar menjalankan satu (60 kredit) disertasi, membolehkan yang mendalam dan kajian lanjutan dalam bidang yang diminati dan relevan.... [-]


Ma Dalam Pengurusan Pelancongan Dan Hospitaliti Antarabangsa

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom Manchester

Pelancongan dan perhotelan memperluaskan industri global yang mengakibatkan peningkatan permintaan untuk pengurus mahir untuk memimpin dan membangunkan organisasi antarabangsa. [+]

Pelancongan dan perhotelan memperluaskan industri global yang mengakibatkan peningkatan permintaan untuk pengurus mahir untuk memimpin dan membangunkan organisasi antarabangsa.

Pengurusan Pelancongan dan Pengurusan Hospital Antarabangsa MA akan melengkapkan anda dengan alat yang diperlukan untuk menganalisis pengaruh utama yang mempengaruhi persekitaran perniagaan perhotelan antarabangsa, serta pemahaman yang mendalam tentang isu-isu yang kini membentuk pengurusan korporat hospitaliti antarabangsa.

Penilaian dunia sebenar dalam kursus ini akan memberi anda pengalaman praktikal merancang dan mengurus projek langsung anda sendiri, kerja profesional dalam industri dan perundingan klien langsung. Kursus ini telah dirancang melalui perundingan yang rapat dengan rakan industri, untuk memastikan anda memperoleh kemahiran praktikal dan profesional terkini yang diperlukan untuk berjaya dalam sektor ini.... [-]


Ma Dalam Kepimpinan Pendidikan Dan Pengurusan

Manchester Metropolitan University
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom Manchester

[+]

Kami mengalu-alukan permohonan antarabangsa bukan EU bagi laluan sepenuh masa dan pelajar yang disokong pada setiap peringkat oleh MMU Antarabangsa.

Ciri-ciri dan faedah kursus ini Mengenai kursus Pengenalan kepada Pendidikan dan Sosial Design Penyelidikan Kepimpinan dan Pengurusan dalam Tetapan Pendidikan Projek Penyelidikan Usaha Sama Globalisasi, Keadilan Sosial dan Perubahan Sosial Identiti, Kesaksamaan dan Pemerkasaan dalam zaman kanak-kanak Kajian bebas Isu-isu utama dalam Urusan Kepelbagaian, Disability dan Keperluan Pendidikan Khas Amalan Projek Berdasarkan

Syarat 2 dan 3

Disertasi

Syarat kemasukan biasa

Standard syarat kemasukan MMU bagi program lepasan ijazah diajar memohon: Pemohon perlu mempunyai ijazah kepujian atau diploma lepasan ijazah atau kelayakan profesional yang diiktiraf sebagai setaraf dengan kepujian ijazah UK. kelayakan lain atau pengalaman yang mungkin boleh diterima jika pelajar dapat menunjukkan pengetahuan dan kemahiran yang sesuai kepada standard ijazah kepujian UK.... [-]