Filter
Sarjana Sastera
Thailand Pattaya City Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Chonburi di Thailand 2019

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan.

Thailand, secara rasmi Thailand, dahulunya dikenali sebagai Siam, adalah sebuah negara yang terletak di tengah-tengah Semenanjung Indochina di Asia Tenggara. Pantai dan pulau-pulau Thailand 's menarik berjuta-juta pelawat setiap tahun dari seluruh dunia. Sesiapa yang mempunyai ijazah empat tahun boleh mendapat pekerjaan sebagai seorang guru Bahasa Inggeris di Thailand.

Bandar Chonburi adalah salah satu pusat penyelidikan terutamanya bagi orang-orang yang mungkin ingin melanjutkan pelajaran ke sarjana dan ijazah doktor darjah. Bandar ini tidak mempunyai universiti berasaskan penyelidikan walaupun ia mempunyai beberapa pusat penyelidikan yang lebih tinggi.

Sarjana Sastera in Chonburi di Thailand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Asian University Thailand

The Interaksi program Design memerlukan pelajar untuk membangunkan amali mereka kemahiran kreatif dan praktikal serta aspek yang lebih teori reka bentuk interaksi. ... [+]

Sarjana Sastera dalam Reka Bentuk Interaksi

&nbsp

Dengan 3 pilihan rancangan pengajian (disasarkan kepada pelajar dari pelbagai latar belakang), 3 mata keluar (menyediakan kedalaman yang berbeza-beza belajar), dan 3 panjang sudah tentu (menyokong pelajar keperluan aliran kerja), induk ini adalah direka untuk menjadi 'mesra pengguna' . Kelas terdiri daripada teori reka bentuk dan penyelidikan reka bentuk melalui bengkel kemahiran untuk practi- 'hands-on' pembelajaran projek berpusatkan cal.

&nbsp

Pelajar mendapat peluang untuk menghabiskan sekurang-kurangnya satu tahun mengejar kepentingan Interaction Design berkaitan mereka kepada projek-projek tesis berpusat di sekitar topik seperti Wacana kritikal, Analisis semiotik, Narrative Sosial, Expe- rience Design, Persekitaran Komunikasi, Rangkaian Pervasive, corak Bahasa, Media Penyaluran, Posthuman Etika, Multi-rasa Engagement, Digital Ontologi, Interaksi Ketara dan "Glocal" Kepelbagaian.... [-]

Thailand Pattaya City Bangkok
June 2019
Sepenuh masa
1 - 2 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu