Sarjana Sastera dalam Sukan di Amerika South West England United Kingdom

Terbaik Sarjana Sastera dalam Sukan di Amerika South West England United Kingdom

Sukan

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Kajian akademik sukan biasanya memberi tumpuan kepada physicality atau strategi dan perniagaan sukan, sekali gus menyediakan pelajar untuk menguruskan organisasi sukan, pasukan jurulatih atau memuat mengajar atau membimbing latihan fizikal di sekolah-sekolah atau untuk atlet.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Terbaik Sarjana Sastera dalam Sukan di Amerika South West England di UK

Baca lebih lanjut

Pengurusan Sukan Ma

Hartpury College, University of West England
Campus Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom Gloucester + 1 lagi

Program-program pasca siswazah telah dibangunkan sempena Business School Bristol dan menyediakan pelajar dengan peluang untuk meneroka konsep [+]

MA / Management PgCert / PGDip Sukan

Program-program pasca siswazah telah dibangunkan sempena Business School Bristol dan menyediakan pelajar dengan peluang untuk meneroka konsep Pengurusan Sukan. MA itu menyampaikan dari perspektif akademik, pembangunan pemahaman yang konseptual proses yang menyokong pengurusan yang berkesan perkhidmatan sukan dan acara. Ini dilakukan melalui pengenalan keperluan pelanggan, penggunaan sumber-sumber kewangan dan manusia dan pembangunan cadangan perniagaan dan pelan.

Program ini terdiri daripada kedua-dua modul diajar dan disertasi pengurusan (menggabungkan kaedah penyelidikan) yang koheren berstruktur untuk memberi peluang kepada pelajar untuk membina prinsip-prinsip perniagaan tulen dan memohon mereka kepada Pengurusan Sukan.... [-]