Filter
Sarjana Sastera
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Seni di Poland

MA, atau ijazah sarjana, diperoleh oleh pelajar yang telah menamatkan pengajian dalam bidang kemanusiaan atau seni halus. Subjek mungkin termasuk falsafah, komunikasi, sejarah, teologi atau lain-lain lagi. Keperluan termasuk kerja kelas, penyelidikan dan peperiksaan bertulis.

Apakah MA dalam Seni di Poland? Sistem pendidikan Poland adalah seperti sistem negara-negara lain di Kesatuan Eropah. Ijazah sarjana boleh diikuti oleh graduan program sarjana muda. Universiti di Poland sangat baik, dan ada banyak yang boleh dipilih. Bergantung kepada pelajar utama, pelajar mungkin belajar tentang seni bina, reka bentuk dalaman atau seni grafik. Kerja kursus termasuk kelas yang sangat tertumpu, jadi pelajar lulus dengan pemahaman mendalam mengenai bahan subjek.

Individu yang telah memperoleh MA dalam Seni di Poland sangat mahir dan dicari di bidang mereka. Peluang kemajuan kerjaya wujud, dan kenaikan gaji adalah kemungkinan. Sesetengah graduan boleh memilih melanjutkan pendidikan mereka.

Tuisyen universiti disubsidi di Poland. Warga Poland boleh menghadiri sepenuh masa tanpa membayar tuisyen. Terdapat beberapa pelajar asing yang layak mendapat tuisyen percuma, tetapi yang lain akan membayar kadar tahunan. Pelajar asing yang ingin belajar di luar negara digalakkan melakukan penyelidikan menyeluruh mengenai semua kemungkinan kos sebelum membuat komitmen.

Memperolehi MA dalam Seni di Poland boleh membawa kepada pelbagai pilihan kerjaya. Mengajar di peringkat kolej, mengendalikan sebuah galeri seni rupa atau menjadi arkitek yang sangat diingini adalah semua kemungkinan, bergantung pada kursus pengajian. Bagi graduan yang sebelum ini bekerja di bidang pengajian mereka, bergerak maju dalam kerjaya mereka.

Pendaftaran dalam program Sarjana Sastera di Poland boleh menjadi satu langkah besar untuk mengambil dalam perkembangan peribadi dan kerjaya seseorang. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

4 Hasil dalam Seni, Poland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Program Pengajian MA dalam Printmaking melibatkan pelajar dalam pelbagai proses ciptaan. ... [+]

Program Pengajian MA dalam Printmaking melibatkan pelajar dalam pelbagai proses ciptaan.

Peserta program mendapatkan kemungkinan untuk menyiasat dan mempelajari kaedah intaglio (etsa dan ukiran), percetakan silkscreen, percetakan flatbed (plat dan batu litografi), percetakan bantuan (kayu, linocut) dan percetakan digital. Pelajar yang mengambil bahagian dalam program ini akan mempunyai peluang untuk mengkhusus dalam amalan dan teknik unik, iaitu mezzotint, foto-etching, atau collograph. Kurikulum program mempersembahkan cetakan dengan persetujuan dengan tradisi Poland dan pencapaian seni serta mendorong pendekatan kontemporari dan eksperimen juga.

[-]
Poland Wrocław
October 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Arts in Poznan

Dalam studio ada direalisasikan topik yang berkaitan dengan fotografi sebagai ungkapan autonomi merujuk kepada tradisi serta fotografi menjadi dialog dengan media lain: i ... [+]

Sarjana Sastera (MA) dalam Photography

&nbsp

Dalam studio ada direalisasikan topik yang berkaitan dengan fotografi sebagai ungkapan autonomi merujuk kepada tradisi serta fotografi menjadi dialog dengan media lain: intermedia dan fotografi komputer. Pelajar juga bersedia untuk bekerja di pasaran fotografi pengiklanan. Amalan selesai ceramah mengenai sejarah fotografi, teknik fotografi, fotografi kontemporari dan media baru. Pelajar mempunyai maklumat yang terhad: makmal, darkrooms, studio lampu suluh, studio cahaya secara terus menerus, studio komputer dan perpustakaan.

&nbsp

&nbsp

Studio Prestasi Spatial

&nbsp

Ketua: dr Mirosław Balka Penolong: Karolina Kubik ... [-]

Poland Poznań
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Arts in Poznan

Selain konvensional, "lama-sekolah" teknik sculpting, Akademi menawarkan sukatan pelajaran alternatif.Selari dengan ukiran ruang sebenar kami mencadangkan satu konsep bar ... [+]

Sarjana Sastera (MA) dalam Arca

&nbsp

Selain konvensional, "lama-sekolah" teknik sculpting, Akademi menawarkan sukatan pelajaran alternatif. Selari dengan ukiran ruang sebenar kami mencadangkan satu konsep baru arca dan persekitarannya menggunakan teknologi baru, termasuk ruang maya. Pelajar-pelajar boleh memilih kelas mereka berhubung dengan pilihan mereka sendiri untuk membangunkan kemahiran patung mereka di faundri logam yang sangat baik, dan bengkel dalam seramik, plastik dan bangunan batu, serta studio hologram profesional.

&nbsp

&nbsp

Studio Arca 3

&nbsp

Ketua: profesor Danuta Mączak Penolong: dr Karolina Komasa ... [-]

Poland Poznań
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Arts in Poznan

Pelajar boleh memilih yang paling sesuai daripada beberapa lukisan dan kain seni kelas.Sukatan pelajaran berbeza dari kelas ke kelas, iaitu dari orang-orang yang mengajar ... [+]

Sarjana Sastera (MA) dalam Lukisan

&nbsp

Pelajar boleh memilih yang paling sesuai daripada beberapa lukisan dan kain seni kelas. Sukatan pelajaran berbeza dari kelas ke kelas, iaitu dari orang-orang yang mengajar teknik lukisan yang terkenal untuk kajian eksperimen yang merangkumi konsep lukisan paling moden. Begitu juga, pelajar-pelajar memilih kelas lukisan yang mereka menganggap diri mereka yang paling layak untuk. Lingkungan sukatan pelajaran kelas lukisan termasuk kajian sifat tetap serta persepsi percubaan melukis sebagai bahasa seni autonomi. Lukisan adalah kursus wajib untuk semua pelajar-pelajar kita.

&nbsp

&nbsp

Studio Tekstil Seni 1 ... [-]

Poland Poznań
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu