close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sastera dalam Sains Ruang 2021

Meningkatkan pengetahuan anda dan mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi adalah salah satu faktor utama untuk kejayaan kerjaya. Ini adalah mengapa begitu ramai individu memilih untuk melanjutkan Ijazah Sarjana Sastera (MA) ijazah. Ijazah sarjana 's adalah satu program di mana pelajar mempelajari sesuatu bidang atau bidang kepakaran di universiti. Ijazah boleh diperolehi selepas tamat ijaza… Baca lebih lanjut

Meningkatkan pengetahuan anda dan mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi adalah salah satu faktor utama untuk kejayaan kerjaya. Ini adalah mengapa begitu ramai individu memilih untuk melanjutkan Ijazah Sarjana Sastera (MA) ijazah. Ijazah sarjana 's adalah satu program di mana pelajar mempelajari sesuatu bidang atau bidang kepakaran di universiti. Ijazah boleh diperolehi selepas tamat ijazah 's bujang dan biasanya mengambil masa antara satu hingga tiga tahun.

Pelajar mungkin bertanya, apa yang merupakan MA Sains Spatial? Program ini mengkaji perancangan spatial untuk digunakan dalam pelbagai industri. Pelajar diberi peluang untuk menguruskan persekitaran hidup dan untuk memajukan lagi strategi untuk reka bentuk ruang. Beberapa kursus memberi tumpuan kepada teknologi ruang, termasuk sistem maklumat geografi dan perisian pemetaan.

Terdapat banyak faedah kepada pendapatan ijazah 's induk. Manfaat utama ramai pelajar pengalaman adalah kaki di atas persaingan pekerjaan dalam industri.Pelajar-pelajar yang mengambil berat tentang isu-isu alam sekitar juga boleh mencari program ini berbaloi, kerana pengetahuan ini boleh digunakan dalam beberapa industri di peringkat global.

Kos pendaftaran boleh berbeza-beza dari sekolah ke sekolah bergantung kepada lokasi dan program pengajian. Bakal pelajar perlu menghubungi institusi secara langsung untuk menentukan sama ada MA yang akan memenuhi keperluan matlamat kerjaya mereka.

MA dalam Sains Spatial boleh menawarkan beberapa peluang pekerjaan kepada graduan. Individu boleh mencari pekerjaan dalam pelbagai industri, termasuk eksplorasi dan perlombongan, kejuruteraan infrastruktur, pengukuran tanah dan kartografi. Graduan juga boleh mendapat pekerjaan sebagai perunding bagi organisasi dan projek. Setelah tamat ijazah ini, individu mungkin mempunyai pilihan kerjaya sebagai pendidik dalam bidang akademik atau dalam sektor awam atau swasta.

Kursus disediakan di peringkat antarabangsa oleh beberapa institusi pendidikan.Dengan kursus dalam talian dan modul pembelajaran jarak jauh yang ada, institusi-institusi ini membolehkan pelajar-pelajar di seluruh dunia untuk mengakses kelas dan sumber yang diperlukan untuk menyiapkan MA satu. Ini juga sesuai untuk pelajar dengan jadual yang ketat atau akses yang terhad kepada kemudahan itu. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
University of Europe for Applied Sciences
Berlin, Jerman

Masyarakat kita menjadi lebih mudah alih: Istilah seperti "ruang" dan "jarak" mengalami transformasi mendasar berkat media digital. Dalam program master Media Spaces, anda aka ... +

Masyarakat kita menjadi lebih mudah alih: Istilah seperti "ruang" dan "jarak" mengalami transformasi mendasar berkat media digital. Dalam program master Media Spaces, anda akan belajar bagaimana menganalisis dan mencari bentuk ekspresi spatial, bergerak, dan tidak linear dan bagaimana menerapkannya pada konsep spasial anda sendiri. Anda akan berada dalam kedudukan yang sempurna untuk mengembangkan penyelesaian reka bentuk dan teknologi yang rumit dan maju untuk cabaran yang bersifat pelbagai disiplin berkat kecekapan media yang mantap yang anda miliki sebagai lulusan. -
MA
Sepenuh Masa
2 - 4 semester
English
Ogo 2021
Kampus