Filter
Sarjana Sastera
Rusia Sankt-Peterburg Saint Petersburg Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in St. Petersburg di Rusia 2019

MA atau Sarjana Muda Sastera diperolehi oleh pelajar selepas tamat program satu hingga dua tahun belajar Sejarah, Bahasa Inggeris atau lain-lain seni halus atau subjek kemanusiaan. Kajian MA yang paling sering campuran penyelidikan dan kerja kursus.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Bandar St Petersburg terletak di sepanjang Sungai Neva. Ia mempunyai penduduk lebih 5 juta penduduk. Bandar ini mempunyai 716 sekolah awam dan 80 buah sekolah vokasional.

Sarjana Sastera in St. Petersburg di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Rusia
Sankt-Peterburg
Saint Petersburg
Jenis pengajian
Secara
European University at St. Petersburg

Program sarjana ENERPO intensif selama satu tahun memberi tumpuan khusus kepada hal ehwal tenaga Eurasia. Pertandingan dan kerjasama abad ke 21 dan ke atas sumber tenaga ... [+]

Program sarjana ENERPO intensif selama satu tahun memberi tumpuan khusus kepada hal ehwal tenaga Eurasia. Pertandingan dan kerjasama abad ke 21 dan ke atas sumber tenaga telah menjadi salah satu faktor utama dalam urusan antarabangsa. Anda akan mempelajari dan membincangkan pelbagai topik termasuk hubungan tenaga dan cabaran tenaga Rusia-Eropah dan Rusia-Asia, "Lekapan" gas LNG dan syal ", pengaruh sektor tenaga terhadap politik, ekonomi dan pembangunan sosial di Rusia, Asia Tengah, Timur Tengah dan Caucasus.

ENERPO adalah satu-satunya program di Rusia yang memberikan peluang kepada anda

dapatkan MA dalam Politik Tenaga di Eurasia dalam 1 tahun;pilih kursus oleh profesor dan pakar terkemuka Russia dan antarabangsa dalam bidang;Reka bentuk program individu anda sendiri dari katalog kursus luas;menghadiri kuliah terbuka dan bengkel khas;menyumbangkan artikel kepada ENERPO Journal dan ENERPO Newsletter;belajar dalam bahasa Inggeris, belajar / memperbaiki bahasa Rusia anda;menikmati kehidupan di St Petersburg - ibu kota kerajaan Rusia yang lama;mendapatkan asas yang sangat baik untuk kerjaya anda dalam perkhidmatan awam, akademik dan perniagaan.... [-]
Rusia Saint Petersburg
September 2019
Sepenuh masa
1 - 1 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European University at St. Petersburg

Program ijazah IMAR intensif selama satu tahun memberi tumpuan kepada Rusia dan kawasan pasca-Soviet. Program komprehensif ini membolehkan anda mempelajari Rusia dan selu ... [+]

Program ijazah IMAR intensif selama satu tahun memberi tumpuan kepada Rusia dan kawasan pasca-Soviet. Program komprehensif ini membolehkan anda mempelajari Rusia dan seluruh kawasan Eurasia dalam semua aspek dari A hingga Ya. Anda akan meneliti masa lalu dan menganalisis peristiwa paling terkini yang berlaku di rantau ini, mempelajari kehidupan Rusia dan pengalaman di Rusia. Bersama dengan pelajar antarabangsa yang lain, anda akan mengkaji dan membincangkan pelbagai topik, termasuk isu-isu luar negeri dan keselamatan di Rusia dan negara-negara jiran, sejarah dan peristiwa terkini, perubahan masyarakat dan pembaharuan, dan tentu saja budaya dan seni Rusia.

Ini adalah satu-satunya program di Rusia yang memberikan anda peluang untuk... [-]

Rusia Saint Petersburg
September 2019
Sepenuh masa
1 - 1 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu