Filter
Sarjana Sastera
Rusia Irkutsk Oblast Urik Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Irkutsk di Rusia 2019

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Terletak di Irkutsk Wilayah Rusia adalah bandar Irkutsk, yang mempunyai penduduk kira-kira 600,000 orang. Irkutsk mempunyai 6 universiti dan beberapa kolej swasta dengan majoriti pengkhususan pelajar dalam pelajaran sains.

Sarjana Sastera in Irkutsk di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Rusia
Irkutsk Oblast
Urik
Jenis pengajian
Secara
Irkutsk State Linguistic University

IGLU menawarkan arahan-arahan berikut: teori dan amalan pengajaran antara budaya komunikasi dalam persekitaran pelbagai etnik dan pelbagai budaya, pendidikan sastera ... [+]

Kursus Sarjana: Pendidikan Pedagogi

IGLU menawarkan arahan berikut: teori dan amalan pengajaran komunikasi antara budaya dalam persekitaran pelbagai etnik dan pelbagai budaya, pendidikan sastera, teknologi maklumat dalam pendidikan pedagogi.

Ijazah: Sarjana Pendidikan GuruTEORI ARAHAN PROFIL DAN AMALAN KOMUNIKASI TEKNOLOGI INTERKULTUR PELANGGAN DALAM ALAM SEKITAR POLISI DAN POLUSIK Para pelajar mengkaji teori komunikasi, perbezaan budaya dan kebangsaan dalam pembinaan wacana bebas konflik komunikatif, asas linguodidactic mengajar bahasa Rusia sebagai bahasa asing terhadap latar belakang budaya politik, kaedah dan kaedah komunikasi yang toleran dalam persekitaran multiethnic, kepelbagaian budaya masyarakat dunia dalam bidang ucapan dan etika perniagaan, kursus Bahasa Inggeris komunikatif bahasa, linguistik kognitif.... [-]

Rusia Urik
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu