Filter
Sarjana Sastera
Republik Czech South Moravian Region Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika South Moravian Region di Republik Czech 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Republik Czech mempunyai pendidikan universiti yang mantap dan penyelidikan berasaskan. Ini telah menjadikan pembelajaran Jogja Prague salah satu kurikulum dihormati 's di Eropah kerana ia memupuk semangat kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar.

Sarjana Sastera di Amerika South Moravian Region di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Masaryk University Faculty of Social Studies

Tadbir Eropah adalah ijazah berganda diajar dengan kerjasama Universiti Utrecht di Belanda. Antara disiplin dalam Tadbir Eropah akan melengkapkan anda dengan pengetahuan ... [+]

program dwi-ijazah dengan Universiti Utrecht.

Berurusan dengan soalan-soalan penting di Eropah hari ini Pasaran kewangan dalam krisis - bagaimana mereka boleh dikawal selia? tenaga lestari - bagaimana kita boleh membuat peralihan kepada ekonomi hijau? Kebajikan menyatakan - jika mereka diperbaharui untuk menggalakkan pertumbuhan ekonomi, dan jika ya bagaimana ia boleh dilakukan? kepolisan merentas sempadan - apakah corak baru muncul perkongsian risikan dan penguatkuasaan undang-undang? Homogenisation - adalah negara-negara Eropah menjadi lebih sama kerana EU? Penyatu atau underminer - adakah EU menimbulkan ancaman kepada demokrasi?

Ini adalah antara soalan yang paling penting di Eropah hari ini. Setiap daripada mereka melibatkan aktiviti-aktiviti di peringkat tempatan, kebangsaan dan Eropah, dan masing-masing memerlukan pandangan dari ekonomi, undang-undang dan pentadbiran awam. Antara disiplin Program Master dalam Tadbir Eropah akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menjawab soalan-soalan ini dan menyediakan maklumbalas yang bersesuaian dengan cabaran yang mereka menimbulkan. Dengan cara ini, ia menyediakan anda untuk berurusan dengan dan bekerja dalam kerumitan tadbir Eropah - kedua-duanya di Brussels dan di rumah.... [-]

Republik Czech Brno
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu