Filter
Sarjana Sastera
Republik Czech Olomouc Region Olomouc Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Olomouc di Republik Czech 2019

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Republik Czech adalah di tengah-tengah Eropah merupakan jiran Slovakia, Austria, Jerman dan Poland. Universiti Czech menawarkan reputasi lama dan pengkhususan menarik.

Sarjana Sastera in Olomouc di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Republik Czech
Olomouc Region
Olomouc
Jenis pengajian
Secara
Palacky University

Program ini memberi tumpuan kepada budaya Eropah dalam erti kata yang luas, termasuk politik, sejarah, geografi, undang-undang dan menekankan Eropah di dunia yang lebih l ... [+]

Kandungan Program:

Program ini memberi tumpuan kepada budaya Eropah dalam erti kata yang luas, termasuk politik, sejarah, geografi, undang-undang dan menekankan Eropah di dunia yang lebih luas.

tarikh Program:

SEP-JUN, 2 tahun

Struktur program ini: semester pertama (Home universiti - Olomouc) semester kedua (Hos universiti - Europe) semester ketiga (Home / Tuan / negara Ketiga universiti / Internship) semester keempat (Home / universiti Hos) Tajuk yang diberikan:

MA (Ijazah Double dengan universiti rakan kongsi)

rangkaian

Universiti Georg-August, Göttingen (DE), Universiti Deusto, Bilbao (E), Universiti Strasbourg (F), Universiti Udine (IT), University of Groningen (NL), Universiti Jagiellonian, Kraków (PL), Universiti Uppsala (S ), University of Pune (India), Universiti Osaka (Jepun), UNAM, Bandar Mexico (Mexico), IUPUI Indianapolis (Amerika Syarikat).... [-]

Republik Czech Olomouc
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu