Sarjana Sastera di Amerika Nancy di Perancis

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Nancy di Perancis 2017/2018

Sarjana

MA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan program pengajian kemanusiaan atau seni halus mata pelajaran seperti sejarah, komunikasi, falsafah, teologi atau Bahasa Inggeris. Sarjana Muda Sastera biasanya memerlukan kerja kursus, penyelidikan dan peperiksaan bertulis.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Nancy adalah sebuah bandar di jabatan Meurthe-et-Moselle di Timur Laut Perancis. Ia mempunyai lebih daripada 100,000 penduduk. The Place Stanislas terletak di sana. Bandar Nancy mempunyai 2 universiti, politeknik 1, dan beberapa kolej.

Sarjana Sastera di Amerika Nancy di Perancis

Baca lebih lanjut

Ma Dalam Pengurusan Antarabangsa

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Nancy

Program ini direka untuk melatih pakar-pakar dalam persekitaran perniagaan di Perancis, Kesatuan Eropah dan Rusia dengan menyediakan kursus kajian bersama dan satu semester penuh di negara Institusi Rakan Kongsi. Program ini adalah 2 tahun pengajian sepenuh masa. rakan kongsi Perancis diwakili oleh Business School ICN (Nancy, Perancis). [+]

Terbaik Sarjana Sastera di Amerika Nancy di Perancis. Program ini direka untuk melatih pakar-pakar dalam persekitaran perniagaan di Perancis, Kesatuan Eropah dan Rusia dengan menyediakan kursus kajian bersama dan satu semester penuh di negara Institusi Rakan Kongsi. Program ini adalah 2 tahun pengajian sepenuh masa. rakan kongsi Perancis diwakili oleh Business School ICN (Nancy, Perancis). Kurikulum program untuk pelajar Rusia termasuk kursus-kursus berikut: Management, Marketing, Keusahawanan, Pengurusan Perakaunan, Aspek Kewangan Perdagangan Antarabangsa, Information Technologies, Kewangan Antarabangsa, Undang-Undang Persendirian, Undang-undang Eropah, Ekonomi Perancis dan ahli-ahli Kesatuan Eropah yang lain, Penyelidikan metodologi, Bahasa Asing (Bahasa Perancis). Kursus teras dibincangkan dalam semester 1st dalam MGIMO, semester kedua disediakan oleh Business School ICN dengan tumpuan kepada menjalankan perniagaan di Perancis, perundingan teknik, pengurusan dan operasi kewangan. Di Perancis pelajar juga ditawarkan peluang untuk memilih trek pengkhususan. Semester ketiga dan sebagainya disediakan oleh MGIMO dengan peperiksaan akhir (negeri) dan tesis defendance. internship sebahagian daripada program kajian. Pelajar mempunyai peluang untuk menjalani kerja lapangan di Perancis semasa musim panas. Kerja-kerja Projek adalah wajib dan dijalankan pada semester ke-4. Struktur Kursus Asas 1 tahun di Universiti MGIMO Fall Semester Kursus wajib Asing Economical Politik Rusia dan asing Negara Antarabangsa Undang-undang Swasta Integrasi Eropah: undang-undang dan aspek institusi Teori organisasi dan gelagat organisasi Bahasa Perancis Pemasaran antarabangsa Amalan Perdagangan Antarabangsa Polisi kakitangan dan Pengurusan Sumber Manusia Pengurusan Prestasi Kursus Elektif Sejarah dan Dasar Luar Perancis Pengurusan Pembelian awam Kuliah Profesor melawat '(elektif) Team Building dan Alam Sekitar Asing Antarabangsa Strategi Pembangunan Syarikat Perancis ' bengkel kurikulum Diri Penyampaian... [-]