Filter
Sarjana Sastera
Estonia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Perundangan dan Peraturan di Estonia

Sarjana Sastera atau MA adalah ijazah sarjana biasanya diperolehi selepas program pengajian seni halus, kemanusiaan, sains sosial atau lain-lain kepekatan, sama. Program-program ini cenderung untuk bertahan satu hingga dua tahun.

Undang-undang dan peraturan-peraturan adalah set peraturan dan garis panduan yang dicipta oleh orang-orang yang akan diikuti oleh orang lain. Subdivisi bidang ini termasuk segala-galanya daripada hubungan kerajaan antarabangsa untuk memastikan amalan perniagaan yang sesuai.

Estonia ialah sebuah republik berparlimen demokrasi dibahagikan kepada lima belas daerah-daerah, dengan modal dan bandar terbesar ialah Tallinn. Estonia mempunyai 12 awam dan 8 universiti swasta. Universiti tertua di negara ini adalah Universiti Tartu, ditubuhkan pada tahun 1632.

Sarjana Sastera dalam Perundangan dan Peraturan di Estonia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Perundangan dan Peraturan, Estonia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs
Tallinn University of Technology

Program ini disesuaikan untuk membolehkan pelajar mempelajari prinsip umum dan falsafah undang-undang di Eropah serta memberikan pengetahuan dan kemahiran terperinci dala ... [+]

Program ini disesuaikan untuk membolehkan pelajar mempelajari prinsip umum dan falsafah undang-undang di Eropah serta memberikan pengetahuan dan kemahiran terperinci dalam bidang khusus: Kesatuan Eropah dan Undang-undang dan Undang-undang dan Teknologi Antarabangsa.

Program ini membolehkan anda mendapatkan pengetahuan asas mengenai undang-undang persendirian dan awam dan mengkaji dan menyelidik secara terperinci bidang undang-undang yang lebih baru, seperti undang-undang Kesatuan Eropah, undang-undang harta intelektual, undang-undang maklumat dan komunikasi, undang-undang alam sekitar dan perancangan, undang-undang perbandaran, peraturan, undang-undang perlindungan data, undang-undang hak asasi manusia dan kawasan lain.... [-]

Estonia Tallinn
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu