Sarjana Sastera dalam Perundangan dan Peraturan di Belanda

Cari anda Sarjana Sastera dalam Perundangan dan Peraturan di Belanda

Perundangan dan Peraturan

Program dengan tajuk "Sarjana Sastera " tradisional terdiri daripada mata pelajaran seni liberal seperti falsafah, sejarah, atau sastera. Sarjana Sastera adalah program pengajian siswazah yang boleh diambil selepas ijazah yang diperolehi dalam program ijazah sarjana muda (Sarjana Muda). Sarjana Sastera program mempunyai gelaran "MA ", "Sarjana Sastera " atau "MA ".

Bidang undang-undang dan peraturan yang membimbing pelbagai aspek kehidupan adalah sangat besar. Orang-orang yang menyelidiki ia biasanya mendapati beberapa jenis pengkhususan yang mereka bersemangat, seperti teori peraturan dan harta intelek.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sarjana Sastera dalam Perundangan dan Peraturan di Belanda

Baca lebih lanjut

Utrecht University
Campus Sepenuh masa September 2018 Belanda Utrecht

[+]

Analisis tingkah laku pesalah dari bidang yang berbeza dan perspektif. Kritis menilai dan menilai dasar jenayah dan sistem keadilan jenayah; Memahami aspek budaya fenomena jenayah; Menjalankan penyelidikan kriminologi bebas menggunakan kaedah penyelidikan kualitatif dan menyambung keputusan dengan teori kriminologi. Penyelidikan hadir hasil kepada penonton kedua-dua pakar dan bukan pakar.

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai belajar Global Kriminologi di Universiti Utrecht? Mempunyai melihat filem kami untuk mendapatkan kesan.

Yuran berkanun - 2018-2019: € ​​2,060 (NL dan EU / EEA); Yuran pentadbiran - 2018-2019: € ​​10,512 (NL dan EU / EEA) dan € 15,575 (bukan EU / EEA). Untuk butiran lanjut lihat laman web institusi.... [-]


Ma dalam undang-undang cukai antarabangsa dan Eropah (ijazah berganda: pengkhususan american)

Maastricht University, Faculty of Law
Campus Sepenuh masa September 2018 Belanda Maastricht

Adakah anda berminat dengan cukai? Adakah anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam undang-undang kewangan, ekonomi, pentadbiran perniagaan, atau bidang yang berkaitan? Dan adakah anda bersedia untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda? Maka anda harus mempertimbangkan melakukan pengkhususan Amerika daripada sarjana dalam Antarabangsa dan Undang-undang Cukai Eropah. [+]

Adakah anda berminat dengan cukai? Adakah anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam undang-undang kewangan, ekonomi, pentadbiran perniagaan, atau bidang yang berkaitan? Dan adakah anda bersedia untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda? Maka anda harus mempertimbangkan melakukan pengkhususan American daripada sarjana dalam Antarabangsa dan Undang-undang Cukai Eropah. Program ini satu induk year ditawarkan secara bersama oleh Universiti Maastricht dan Universiti Aruba. Ia memberi tumpuan kepada cukai korporat dan perancangan cukai antarabangsa dengan rujukan khusus kepada Eropah dan Amerika. Anda akan menggabungkan pendekatan undang-undang dan ekonomi dengan dasar dan amalan, dan anda akan mendapatkan maklumat tentang saling bergantung struktur korporat, pelaburan, pekerjaan merentas sempadan dan undang-undang cukai. Setelah tamat pengajian, anda akan mendapati diri anda dalam kedudukan yang dicemburui. Terima kasih kepada pengetahuan yang luas mereka hal-hal kewangan dan perniagaan, ramai graduan kami adalah sangat permintaan di pasaran kerja. Dan orientasi antarabangsa ijazah anda akan membuka peluang pekerjaan di negara-negara yang berbeza.... [-]