Filter
Sarjana Sastera
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Pengurusan di Poland

Selepas kira-kira dua tahun kerja kursus khusus dalam bidang yang dipilih, pelajar dianugerahkan MA, atau ijazah sarjana. Ini sering diperolehi selepas melengkapkan program ijazah dalam bidang yang sama atau serupa pengajian.

Apakah yang dimaksudkan dengan MA dalam Pengurusan di Poland? Program ijazah memberikan pelajar yang luas dan arahan dalam pengurusan yang mendalam. Pelajar biasanya bermula dengan mengambil kelas dalam perakaunan, kewangan, sumber manusia, pengurusan operasi, dan kursus lain, dan boleh memilih bidang pengkhususan. Mereka yang telah bekerja selama beberapa tahun di sebuah syarikat boleh memilih trek yang menjurus ke arah profesional dan memperkatakan topik-topik seperti motivasi pekerja, keselamatan di tempat kerja, undang-undang perniagaan dan etika, dan prinsip-prinsip perniagaan antarabangsa.

Kelebihan MA dalam Pengurusan adalah bahawa ia memejal perniagaan, pengetahuan kewangan, dan pengurusan dan membolehkan graduan untuk menjadi mahir berurusan dengan teori pengurusan dan situasi perniagaan praktikal.

Tidak semua program yang sama, dan faktor-faktor seperti lokasi sekolah, ada kursus dalam talian, populariti program ini, antara lain, memberi kesan kepada kos setiap program. Pelajar boleh memohon bantuan kewangan seperti biasiswa dan geran atau melibatkan diri dalam kajian kerja. Beberapa pelajar meneruskan kerjaya semasa bekerja ke arah ijazah secara separuh masa.

Mereka yang melengkapkan MA yang dalam Pengurusan dapat masuk ke dalam dunia pekerjaan pada tahap yang lebih tinggi dengan gaji murah hati dalam kedudukan pengurusan. Hampir semua syarikat sederhana dan bersaiz besar memerlukan pengurusan yang berkelayakan, dan ijazah ini memberikan graduan kelebihan yang pasti dalam dunia korporat.Graduan juga boleh menjadi usahawan dan memulakan syarikat atau kerja mereka sendiri di sebuah syarikat perunding dan berkhidmat sebagai penasihat kepada syarikat.

Program yang tepat untuk anda sedang menunggu. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengurusan, Poland

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)

pengkhususan: Pengurusan Antarabangsa 2. pengkhususan: Perniagaan Kecil Ekonomi & Pengurusan (SBE & M) ... [+]

Ijazah yang akan diperolehi

pakar seni

TEMPOH

2 tahun

BAHASA

Bahasa Inggeris

Titik ek

120

Penerangan program Objektif program Master baru ini dalam Pengurusan Antarabangsa adalah untuk membangunkan para profesional masa depan yang mampu membangun kemahiran yang inovatif dan inovatif, dan mampu mengejar peluang yang berjaya dalam persekitaran antarabangsa dinamik. Master dalam Pengurusan Antarabangsa ini menawarkan peluang untuk mengembangkan pengalaman anda dengan memperdalam pengetahuan anda dalam bidang kewangan, sumber manusia, operasi dan pemasaran di antara bidang strategik lain, semuanya disajikan dalam konteks antarabangsa. Pengetahuan dan kemahiran pengurusan antarabangsa diteruskan melalui kursus akademik yang ketat dan pelbagai kaedah pengajaran interaktif. Ekonomi dan Pengurusan Perniagaan Kecil adalah kurikulum baru yang ditawarkan kepada pelajar jabatan kami, kepada pelajar antarabangsa yang mengambil bahagian dalam Program Erasmus dan kepada pelajar lain dari negara bukan EU. Salah satu ciri khas program ini ialah watak antarabangsanya. Semua ceramah diadakan dalam bahasa Inggeris. Pembelajaran dalam apa-apa kumpulan silang budaya adalah satu kelebihan yang besar. Ia membolehkan pelajar untuk membuat kenalan bermanfaat untuk kerjaya masa depan mereka. Ia juga membolehkan mereka mendapatkan pengetahuan praktikal mengenai cara menguruskan firma kecil dalam persekitaran bergolak. Penekanan khusus diberikan kepada ekonomi dan pengurusan perusahaan kecil dan sederhana (IKS) yang beroperasi dalam struktur EU. Syarat Kemasukan ... [-]
Poland Gdańsk
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
WSPiA Interdisciplinary Centre for Business Studies

Program ijazah Sarjana ini ditawarkan dengan kerjasama Citadel Sekolah Perniagaan (Amerika Syarikat). ... [+]

Mendapat ijazah MA anda! Sila buat pilihan anda, jangan mensia-siakan peluang ini

Anda membaca tentang program ijazah Sarjana yang bersifat luar biasa. Pada abad XXI banyak institusi pendidikan telah sedar bahawa pergantungan kepada corak abad XIX pengajaran dan pembelajaran akan menemui jalan buntu. Mereka telah menemukan bahawa dalam dunia pertumbuhan teknologi yang pesat, mengubah realiti geopolitik (a dunia dua kuasa besar berubah menjadi sistem antarabangsa satu kuasa besar yang seterusnya terjerumus ke dalam sistem pelbagai-kuasa dengan banyak kuasa serantau), dan yet- ke depa perubahan demografi, selain daripada kemahiran dan kecekapan seseorang itu perlu belajar bagaimana untuk menyesuaikan diri, menggunakan imaginasi seseorang dan kreativiti, menghargai kepelbagaian dan memilih kursus optimum tindakan. Sesungguhnya, pendidikan, khususnya pendidikan kitaran kedua, mengambil makna yang sama sekali berbeza di dunia di mana mengambil profesion yang tidak adalah satu pengembaraan sepanjang hayat. Pada masa membaca anda ayat-ayat ini banyak profesion yang akan menjadi penting dalam hidup anda bahkan tidak wujud. Institusi pendidikan yang utama, oleh itu, telah mula untuk mencari penyelesaian baru kepada masalah pendidikan kontemporari.... [-]

Poland Warsaw
April 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu