Filter
Sarjana Sastera
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Jerman

MA adalah ijazah sarjana dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan program pengajian kemanusiaan atau seni halus mata pelajaran seperti sejarah, komunikasi, falsafah, teologi atau Bahasa Inggeris. Sarjana Muda Sastera biasanya memerlukan kerja kursus, penyelidikan dan peperiksaan bertulis.

Pelajar-pelajar yang mengambil program pengajaran akan diperkenalkan kepada kaedah mengajar yang berbeza dan alat-alat untuk pelbagai peringkat umur dan / atau mata pelajaran. Rancangan mungkin termasuk mereka bentuk kurikulum dan pelan pengurusan bilik darjah, motivasi kanak-kanak, integrasi teknologi, dan penyimpanan rekod.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajaran, Jerman

University of Education Freiburg

E-LINGO sebahagian masa dua tahun lepasan ijazah program master's yang membawa kepada kelayakan dalam pengajaran bahasa Inggeris kepada pelajar muda dicampur-pembelajaran ... [+]

E-LINGO sebahagian masa dua tahun lepasan ijazah program master's yang membawa kepada kelayakan dalam pengajaran bahasa Inggeris kepada pelajar muda dicampur-pembelajaran. The E-LINGO anugerah master's juga memberikan akses kepada kursus ijazah dalam pendidikan guru dan penyelidikan di peringkat universiti.

Apa yang membuat E-LINGO khas? E-LINGO adalah program master's mantap, yang mempunyai guru berjaya berkelayakan Bahasa Inggeris untuk pelajar muda untuk lebih daripada satu dekad. Ia telah menerima ulasan yang sangat baik dan telah digunakan sebagai model untuk kursus kelayakan guru dicampur-pembelajaran yang lain.

Mengakui pengalaman kerja anda

pengalaman kerja sebelumnya adalah salah satu daripada syarat-syarat kemasukan dan membentuk 60 daripada 240 mata kredit perlu untuk memulakan program MA. ... [-]

Jerman Freiburg
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu