Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Jamaica

Cari anda Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Jamaica

Pengajaran

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik yang dikeluarkan kepada individu yang telah menjalani kajian menunjukkan penguasaan atau pesanan tinggi gambaran keseluruhan yang dengan jurusan pengajian atau bidang amalan profesional.

Pelajar-pelajar yang mengambil program pengajaran akan diperkenalkan kepada kaedah mengajar yang berbeza dan alat-alat untuk pelbagai peringkat umur dan / atau mata pelajaran. Rancangan mungkin termasuk mereka bentuk kurikulum dan pelan pengurusan bilik darjah, motivasi kanak-kanak, integrasi teknologi, dan penyimpanan rekod.

Jamaica adalah sebuah negara pulau yang terletak di Laut Caribbean, yang terdiri daripada pulau ketiga terbesar di Greater Antilles.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Jamaica

Baca lebih lanjut

Sarjana Seni Dalam Pengajaran (MAT)

The Mico University College
Campus Sepenuh masa September 2019 Jamaika Kingston

Program Sarjana Sastera dalam Pengajaran (MAT) mensasarkan orang yang mempunyai ijazah Sarjana Muda dalam pelbagai bidang dan meliputi tempoh lima (5) semester termasuk sesi musim panas. Falsafah program ini adalah untuk memperkasakan pendidik untuk amalan profesional dan kepimpinan yang bertanggungjawab melalui kurikulum yang kaya, pelbagai dan dinamik. Ia selanjutnya membolehkan pengalaman mengintegrasikan kandungan merentasi pelbagai bidang pengajaran yang berkaitan dengan teori untuk berlatih. [+]

Sarjana Seni Dalam Pengajaran (MAT) Kredit Diperlukan: 42/48

Program Sarjana Sastera dalam Pengajaran (MAT) mensasarkan orang yang mempunyai ijazah Sarjana Muda dalam pelbagai bidang dan meliputi tempoh lima (5) semester termasuk sesi musim panas. Falsafah program ini adalah untuk memperkasakan pendidik untuk amalan profesional dan kepimpinan yang bertanggungjawab melalui kurikulum yang kaya, pelbagai dan dinamik. Ia seterusnya membolehkan pengalaman mengintegrasikan kandungan merentasi pelbagai bidang pengajaran yang berkaitan dengan teori untuk berlatih.

PHILOSOPHY

Program Master of Arts dalam Pengajaran bertujuan memberi tenaga pendidik untuk amalan profesional dan kepimpinan yang bertanggungjawab melalui kurikulum yang kaya, pelbagai dan dinamik dan menyediakan program ijazah yang lebih tinggi yang membolehkan pelanggan terlibat dalam aktiviti penyelidikan yang berterusan yang menyumbang kepada pembangunan mampan.... [-]