Filter
Sarjana Sastera
Jamaika Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Jamaica

Program dengan tajuk "Sarjana Sastera " tradisional terdiri daripada mata pelajaran seni liberal seperti falsafah, sejarah, atau sastera. Sarjana Sastera adalah program pengajian siswazah yang boleh diambil selepas ijazah yang diperolehi dalam program ijazah sarjana muda (Sarjana Muda). Sarjana Sastera program mempunyai gelaran "MA ", "Sarjana Sastera " atau "MA ".

Pelajar yang belajar pengajaran belajar bagaimana untuk mendidik orang lain dalam bidang-bidang tertentu. Rancangan mungkin menggabungkan pengetahuan dalam bidang tertentu dengan alat-alat dan kaedah untuk dapat berkongsi pengetahuan ini dengan orang lain.

Beberapa universiti di Amerika Syarikat mempunyai program lanjutan di beberapa tempat di Jamaica. Kebanyakan pelajar yang mendaftar dalam program-program sambilan profesional yang mahu meneruskan pelajaran mereka tanpa perlu menempatkan semula lebih dekat dengan negara 's Universiti bekerja. Jamaica adalah pulau ketiga terbesar di Caribbean.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Jamaica

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajaran, Jamaika

The Mico University College

Program Sarjana Sastera dalam Pengajaran (MAT) mensasarkan orang yang mempunyai ijazah Sarjana Muda dalam pelbagai bidang dan meliputi tempoh lima (5) semester termasuk s ... [+]

Sarjana Seni Dalam Pengajaran (MAT) Kredit Diperlukan: 42/48

Program Sarjana Sastera dalam Pengajaran (MAT) mensasarkan orang yang mempunyai ijazah Sarjana Muda dalam pelbagai bidang dan meliputi tempoh lima (5) semester termasuk sesi musim panas. Falsafah program ini adalah untuk memperkasakan pendidik untuk amalan profesional dan kepimpinan yang bertanggungjawab melalui kurikulum yang kaya, pelbagai dan dinamik. Ia seterusnya membolehkan pengalaman mengintegrasikan kandungan merentasi pelbagai bidang pengajaran yang berkaitan dengan teori untuk berlatih.

PHILOSOPHY

Program Master of Arts dalam Pengajaran bertujuan memberi tenaga pendidik untuk amalan profesional dan kepimpinan yang bertanggungjawab melalui kurikulum yang kaya, pelbagai dan dinamik dan menyediakan program ijazah yang lebih tinggi yang membolehkan pelanggan terlibat dalam aktiviti penyelidikan yang berterusan yang menyumbang kepada pembangunan mampan.... [-]

Jamaika Kingston
Sept. 2020
Sepenuh masa
5 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu