Filter
Sarjana Sastera
Finland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Finland

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan.

Pengajaran adalah kawasan akademik di mana pelajar mempelajari teknik-teknik dan kaedah mengenai cara terbaik untuk berkongsi pengetahuan. Pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada salah satu tertentu kajian disiplin atau pembelajaran umur, atau memberi tumpuan kepada kaedah mengajar umum.

Sistem pendidikan tinggi formal Finland adalah pola 7-3-2-2. Universiti ini mengambil masa dua tahun dalam pendidikan vokasional atau teknikal dan pendidikan akhirnya dua-tahun pra-universiti. Finland juga mempunyai beberapa awam dan juga universiti swasta yang membolehkan akses pendidikan tinggi kepada pelajar.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajaran, Finland

Tampere University

Program ini mengalu-alukan guru-guru yang berminat untuk terus mengembangkan dan memperdalam kecekapan profesional mereka dan menyumbang untuk membina konteks pendidikan ... [+]

Mendidik untuk masa depan yang mampan

Program ini mengalu-alukan guru-guru yang berminat untuk terus mengembangkan dan memperdalam kecekapan profesional mereka dan menyumbang untuk membina konteks pendidikan yang lebih baik.

Program ini didasarkan pada kepakaran mendalam yang diperoleh di Finland dan perspektif yang berasaskan penyelidikan, yang akan membolehkan pelajar mengembangkan pengetahuan individu dan kolektif mengenai komuniti sekolah.

Program Master ini memberi tumpuan kepada penyelidikan mengenai pengajaran dan pembelajaran, pendidikan inklusif, kajian kurikulum, serta kepimpinan dalam organisasi pendidikan, dan penilaian dan kualiti pendidikan. Untuk memperkayakan kajian, program ini juga menawarkan kemungkinan pelajar memilih dari pelbagai kursus pilihan yang ditawarkan oleh Fakulti Pendidikan serta fakulti lain di Tampere University.... [-]

Finland Tampere
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu