Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Australia

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan. Pengajaran merujuk kepada kawasan akademik di mana pelajar belajar cara terbaik untuk mengarahkan individu atau kumpulan pela… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan.

Pengajaran merujuk kepada kawasan akademik di mana pelajar belajar cara terbaik untuk mengarahkan individu atau kumpulan pelajar. Topik yang akan dibincangkan termasuk kaedah pengajaran, persekitaran untuk pembangunan yang berkesan, dan penilaian dan penilaian pembelajaran.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Australia

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Bond University
Robina, Australia

Program Sarjana Sastera (TESOL) menyediakan pendidikan guru bahasa dalam pengajaran dan pembelajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua / tambahan.

Program Sarjana Sastera (TESOL) menyediakan pendidikan guru bahasa dalam pengajaran dan pembelajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua / tambahan. -
MA
Sepenuh masa
54 minggu
Jan 2020
Kampus
Online