Filter
Sarjana Sastera
Armenia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Armenia

Linguistik MA Gunaan adalah yang paling biasa daripada beberapa sarjana, atau MA kerana mereka dikenali, yang mempunyai kepekatan yang lebih tinggi dalam bidang sains dan tumpuan kurang pada amalan bilik darjah.

Pengajaran adalah satu program akademik yang menyediakan pelajar untuk persekitaran mengarahkan berbeza. Pelajar boleh memilih bidang-bidang tertentu pengajian atau memilih teknik pengajaran biasa. Sesetengah kursus merangkumi komunikasi, pengurusan bilik darjah, kaedah penilaian dan menguruskan tingkah laku yang mencabar.

Armenia mempunyai iklim gunung yang tinggi dengan pengaruh Mediterranean. Sepanjang tahun ini, tradisi budaya Armenia ini dikekalkan dalam musim-musim perayaan. Negara ini kebanyakannya dikenali untuk pelancongan. Pelajar atau pelancong akan melihat campuran inspirasi daripada tamadun dan budaya menjadikan negara Eropah ini benar-benar unik dan persekitaran yang kondusif untuk pembelajaran.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran di Armenia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajaran, Armenia

American University of Armenia

Program ini komited kepada pembangunan lestari dalam kecemerlangan akademik dan kesarjanaan, siasatan percuma, kepimpinan, integriti dan perkhidmatan kepada masyarakat. L ... [+]

Kenyataan Misi

Program ini komited kepada pembangunan lestari dalam kecemerlangan akademik dan kesarjanaan, siasatan percuma, kepimpinan, integriti dan perkhidmatan kepada masyarakat. Lebih khusus lagi, Jabatan berusaha untuk: 1) memenuhi keperluan pendidikan semakin ramai guru bahasa Inggeris dengan menawarkan kedua-dua Sijil dan Masters 'dalam Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TEFL), 2) memenuhi keperluan akademik bakal pelajar membuat persediaan untuk pengajian siswazah di AUA dengan menyediakan arahan dalam Bahasa Inggeris untuk General Tujuan Program, dan 3) penyelidikan angkat bagi pembangunan profesional fakulti dan pelajar.

Dua tahun Master AUA Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing Program (MA TEFL) adalah ijazah profesional yang bertujuan untuk menyediakan guru-guru Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing untuk sekolah-sekolah dan kolej. Graduan biasanya bekerja di sekolah-sekolah dan universiti sebagai pengajar, pereka kurikulum dan penilai penguasaan bahasa. program ini juga menawarkan sijil siswazah: Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (C-TEFL). Kurikulum program ini rapat mengikuti kehendak dan piawaian kursus sama dan korban ijazah di institusi di Amerika Syarikat dan amalan terbaik antarabangsa.... [-]

Armenia Yerevan
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu