Filter
Sarjana Sastera
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sarjana Sastera dalam Penerbangan 2019/2020

Sarjana Sastera diberikan kepada pelajar selepas mereka tamat kursus berintensifkan penyelidikan di peringkat lepasan ijazah, biasanya dalam tempoh satu hingga tiga tahun. Bagi kebanyakan pelajar, pendapatan MA adalah satu langkah semula jadi di jalan yang dari pendidikan ijazah pertama untuk kerjaya yang menguntungkan, kerana tahap ini boleh meningkatkan kelayakan pelajar dan kuasa pendapatan.

Apakah yang dimaksudkan dengan MA di Aviation? Program ijazah ini menyediakan graduan untuk jawatan pengurusan dalam industri penerbangan dengan kursus yang memberi tumpuan kepada isu-isu keselamatan, keselamatan, pengoptimuman operasi dan penggunaan atau reka bentuk sistem pengajaran. Graduan juga boleh belajar tentang reka bentuk lapangan terbang, operasi dan pengurusan. Akhirnya, graduan menimba pengalaman menjalankan penyelidikan yang mendalam dan melaksanakan analisis matematik untuk menilai isu-isu industri dan mengenal pasti penyelesaian yang berpotensi.

Oleh kerana tahap ini membantu pelajar membangunkan kefahaman yang lebih komprehensif berkaitan dengan operasi penerbangan, ia boleh memberi manfaat kepada juruterbang, jurutera pesawat, pengawal trafik udara, pengurus lapangan terbang dan pemilik perniagaan sewa khas pesawat. Ramai daripada para profesional yang berkelayakan untuk beralih ke lebih peranan kanan selepas mendapat ijazah ini.

Kos memperoleh MA dalam Penerbangan mungkin berbeza-beza sebahagian besarnya antara institusi. Lokasi institusi, panjang perjalanan dan struktur fi yang semua boleh menjejaskan kos akhir. Adalah lebih baik untuk pelajar-pelajar untuk membuat hubungan dengan institusi mereka boleh menghadiri untuk mendapatkan maklumat yang lebih tepat mengenai perbelanjaan yang berkaitan dengan program ini.

Selepas mendapat MA satu, profesional yang bukan lagi dalam kedudukan pengurusan boleh mengejar jawatan-jawatan di lapangan terbang atau syarikat swasta.Graduan juga boleh mendapat pekerjaan dengan agensi-agensi kerajaan yang mengawal operasi pesawat dan protokol keselamatan; dalam peranan ini, golongan profesional boleh menawarkan nasihat mengenai keberkesanan dasar-dasar yang sedia ada atau mewujudkan dasar-dasar baru. Graduan juga boleh memilih untuk tinggal di lebih hands-on peranan, seperti kapten atau perintis, sambil menikmati lebih banyak peluang pekerjaan kerana pendidikan lanjutan mereka.

Ramai pelajar mungkin berfikir bahawa apa-apa ijazah berkaitan penerbangan akan memerlukan di-orang kerja kursus. Walau bagaimanapun, sesetengah institusi juga menawarkan program maya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang pilihan ini dan program-program yang ada, ia adalah mudah untuk memulakan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Penerbangan

UWL University of West London

Kursus Master dalam Pelancongan dan Pengurusan Penerbangan Antarabangsa bertujuan untuk menggabungkan teori, konsep dan amalan untuk mengembangkan pemahaman kritikal dala ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus Master dalam Pelancongan dan Pengurusan Penerbangan Antarabangsa bertujuan untuk menggabungkan teori, konsep dan amalan untuk mengembangkan pemahaman kritikal dalam kerjaya pengurusan dalam industri pelancongan atau penerbangan.

MA menawarkan peluang untuk meningkatkan kemahiran penyelidikan untuk meningkatkan kebolehpasaran dalam industri pelancongan atau penerbangan. Ia ditawarkan sebagai kursus paruh waktu sepenuh masa dan dua tahun sekali. Kursus ini dihantar ke institusi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Kenapa pilih kursus ini?

Semasa kursus ini, anda akan menggunakan pendekatan interdisipliner untuk mengkaji pengurusan pelancongan dan penerbangan dengan melukis bahan kajian kes antarabangsa untuk memahami operasi global sektor pelancongan dan penerbangan.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IUBH University of Applied Sciences

Membawa pelanggan dan barangan ke destinasi dengan cepat dan selamat - ini adalah tugas utama dalam Pengurusan Penerbangan. Tetapi dalam pengurusan atasan, kedudukan pasa ... [+]

Pengurusan Penerbangan - industri penerbangan masa depan

Membawa pelanggan dan barangan ke destinasi dengan cepat dan selamat - ini adalah tugas utama dalam Pengurusan Penerbangan. Tetapi dalam pengurusan atasan, kedudukan pasaran dan kecekapan syarikat juga berada di tangan anda.

Dengan Master dalam Pengurusan Penerbangan anda mengubah minat anda untuk proses penerbangan dan logistik ke dalam profesion. Dengan program kajian ini, anda akan memperoleh pengetahuan yang diperlukan dalam bidang pengurusan lalu lintas udara untuk mengambil alih tanggungjawab eksekutif kemudian di sebuah syarikat khusus industri dengan aktiviti perniagaan antarabangsa.

dataProspek kerjaya apa yang anda ada dalam Pengurusan Penerbangan?Program induk dengan fokus pada pengurusan penerbangan menjadikan anda pakar yang dicari dalam penerbangan. Sebagai pengurus masa depan, anda bertanggungjawab dalam bidang lalu lintas udara dan logistik. Majikan pengurus trafik udara yang mungkin, misalnya, syarikat penerbangan, syarikat pengangkutan / logistik, pembekal dan penyedia perkhidmatan, perundingan pengurusan dan lapangan terbang.Graduan IUBH sangat dihormati di kedua-dua syarikat kebangsaan dan antarabangsa. Pada "Hari Kerjaya" kami, anda sudah mempunyai peluang untuk membuat hubungan awal dengan majikan masa depan semasa pengajian anda.... [-]
Jerman Bad Honnef Berlin
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu