Sarjana Sastera dalam Pemasaran

Terbaik 60 Sarjana Sastera dalam Pemasaran 2019

Pemasaran

Sarjana Sastera (MA) adalah ijazah lanjutan yang ramai pelajar melanjutkan untuk mendapat kemahiran khusus yang akan membantu mereka di tempat kerja. Terdapat pelbagai program yang berbeza yang pelajar boleh memilih daripada. Kebanyakan masa, anda perlu memohon untuk program yang berkaitan dengan ijazah sarjana muda anda.

Apakah yang dimaksudkan dengan MA dalam Pemasaran? Ini adalah satu program MA untuk pelajar-pelajar yang mempunyai latar belakang dalam bidang kajian seperti perniagaan, strategi, psikologi, sosiologi, penyelidikan, penyiaran, penerbitan, publisiti, pengedaran, etika, perkhidmatan, dan mata pelajaran lain. Matlamat ini jenis program adalah untuk membina pengetahuan perniagaan anda. Anda akan belajar konsep utama yang berkaitan dengan pemasaran termasuk pengaktifan, keberkesanan, segmentasi, dominasi, perkhidmatan, harga, pengurusan jenama, runcit dan banyak lagi. Juga, apabila anda mengikuti kursus pengajian ini, anda boleh menjadi pakar dalam bidang yang berkaitan dengan matlamat kerjaya anda.Terdapat program-program untuk media sosial, pemasaran antarabangsa, publisiti, pengurusan jualan, pemasaran interaktif, dan banyak lagi.

Terdapat beberapa faedah untuk menerima Sarjana Pengurusan. Yang paling jelas adalah kemajuan dalam kerjaya anda. Di samping itu, ramai graduan mendapati bahawa mereka melakukan yang lebih baik di tempat kerja kerana alat yang mereka belajar semasa mereka berada di sekolah.

Kos menghadiri sekolah berbeza-beza bergantung pada program yang anda pilih. Bakal pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai harga yang harus menyelidik yuran kemasukan dikenakan oleh program yang mereka berminat untuk menghadiri.

Selepas tamat pengajian, anda akan layak untuk bekerja dalam pekerjaan pemasaran untuk syarikat yang berbeza. Ia adalah perkara biasa untuk grads pemasaran untuk bekerja di jawatan pemasaran peringkat tinggi. Ada juga yang beralih kepada menjadi Pengarah dan Naib Presiden dalam syarikat mereka.

 

Jika anda berminat untuk menerima MA anda di pemasaran, ia adalah penting untuk penyelidikan program yang berbeza dalam talian. Sebaik sahaja anda mencari satu yang paling sesuai dengan keperluan anda, anda boleh memohon. Carian untuk program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

MA dalam Pemasaran Strategik

Berlin School Of Business & Innovation
Campus Sepenuh masa 18  February 2019 Jerman Berlin

Program ini akan membantu anda untuk membangunkan pemahaman kritikal terhadap pemasaran strategik dan menangani cabaran-cabaran organisasi yang cepat berubah, serta memberi anda gambaran keseluruhan keperluan pasaran tempatan, nasional dan global yang berbeza. [+]

MA dalam Pemasaran Strategik

Ketahui cara membangun dan melaksanakan strategi pemasaran yang berkesan di seluruh dunia dengan ijazah sarjana ini.

Program ini akan membantu anda untuk membangunkan pemahaman kritikal terhadap pemasaran strategik dan menangani cabaran-cabaran organisasi yang cepat berubah, serta memberi anda gambaran keseluruhan keperluan pasaran tempatan, nasional dan global yang berbeza.

Sama ada anda mahu bekerja di sektor swasta, orang awam, atau amal, kursus ini akan memberi anda kemahiran yang akan membantu anda untuk maju dalam industri anda sebagai pemasar pakar. Dengan pemahaman baru tentang pemasaran, anda juga boleh menubuhkan perniagaan anda sendiri atau melanjutkan pelajaran. Program yang diajar dalam bahasa Inggeris dan kelas bahasa pemula bahasa Jerman percuma untuk semua pelajar.... [-]


MSc lanjutan

London School of Business & Finance
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 36  January 2019 United Kingdom UK Online + 1 lagi

MSc ini [+]

MSc ini

Belajar secara keseluruhan dalam talian, anda akan mempunyai akses kepada tutorial video HD, perpustakaan sumber penyelidikan, rangkaian pelajar profesional dan rakan sebaya, dan sokongan pelajar, semuanya di hujung jari anda, 24/7. Dan dengan pilihan struktur bayaran bayar-as-you-go, anda boleh memperoleh ijazah anda dalam masa 18 bulan.

Yuran Kursus

£ 1,250 setiap modul atau £ 7.500 (diskaun 1k jika dibayar di muka)

[-]

MA Advertising and Marketing Communications

Webster University
Campus Sepenuh masa 18 - 24  August 2019 Amerika Syarikat St. Louis

Sarjana seni (MA) dalam komunikasi pengiklanan dan pemasaran bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam komunikasi pengiklanan dan pemasaran, dengan atau tanpa pengalaman akademik atau profesional di lapangan. [+]

MA Advertising and Marketing Communications

Sarjana seni (MA) dalam komunikasi pengiklanan dan pemasaran bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam komunikasi pengiklanan dan pemasaran, dengan atau tanpa pengalaman akademik atau profesional di lapangan. Ijazah ini menyediakan pelajar yang tidak berpengalaman untuk kerjaya yang berjaya dalam komunikasi pengiklanan dan pemasaran dan menyediakan pelajar yang berpengalaman dengan teori tambahan dan aplikasi yang perlu untuk maju dalam kerjaya mereka.

Pelajar yang memasuki program ini dengan latar belakang pendidikan yang kukuh atau sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman profesional yang relevan di kawasan ini mungkin layak untuk mengetepikan salah satu kursus teras yang diperlukan dan harus berunding dengan penasihat akademik Sekolah Komunikasi sebelum mendaftar untuk membincangkan kelayakan mereka .... [-]


Pemasaran Strategik MA

Arden courses at GISMA
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  October 2019 Jerman Berlin + 1 lagi

Kursus ini diiktiraf oleh Institut Pemasaran Bercorak (CIM) dan direka untuk memenuhi keperluan sektor pemasaran yang bergerak pantas dan permintaan para pengurus yang memahami trend terkini. [+]

Pemasaran Strategik MA

Kursus ini diiktiraf oleh Institut Pemasaran Bercorak (CIM) dan direka untuk memenuhi keperluan sektor pemasaran yang bergerak pantas dan permintaan para pengurus yang memahami trend terkini.

Jika anda ingin memanjat tangga kerjaya dengan cepat, kursus ini akan memastikan kejayaan anda. Sebaik sahaja anda mempunyai kelayakan ini, anda akan berada di atas trend pemasaran dan kaedah terkini.

Program ini disampaikan dan dianugerahkan oleh Arden University, yang mengkhusus dalam pembelajaran jarak jauh; 79% daripada pelajar mereka melaporkan bahawa mereka melihat peningkatan dalam kerjaya mereka selepas belajar dengan Arden.

Program yang diajar dalam bahasa Inggeris di Jerman. Pelan pembayaran yang fleksibel tersedia.... [-]


Ma dalam perhubungan awam

Seton Hall University College of Communication and the Arts
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 Amerika Syarikat South Orange

Master of Arts dalam Perhubungan Awam adalah program dipercepatkan yang memberi tumpuan kepada teori dan kemahiran yang diperlukan dalam pengurusan reputasi dan perhubungan awam yang berkesan. Antara tahun 2010 dan 2020, pengambilan pengurus perhubungan awam dan pakar dijangka meningkat 21 peratus, lebih cepat daripada purata bagi semua pekerjaan. Pelajar dalam program kampus ini dicabar untuk menilai kes, membuat kempen, dan membangunkan kemahiran penyelidikan yang sesuai. [+]

Gambaran Keseluruhan

Master of Arts dalam Perhubungan Awam adalah program dipercepatkan yang memberi tumpuan kepada teori dan kemahiran yang diperlukan dalam pengurusan reputasi dan perhubungan awam yang berkesan. Antara tahun 2010 dan 2020, pengambilan pengurus perhubungan awam dan pakar dijangka meningkat 21 peratus, lebih cepat daripada purata bagi semua pekerjaan. Pelajar dalam program kampus ini dicabar untuk menilai kes, membuat kempen, dan membangunkan kemahiran penyelidikan yang sesuai.

Oleh Nombor

Program 30 Kredit 21% Pertumbuhan Pekerjaan yang Diharapkan 14 Miles dari Heart of the Public Relations Industry 18 Anugerah Penyelidikan dan Pengajaran yang Diterima oleh Fakulti ... [-]

Sarjana Pemasaran

IUBH University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 8  October 2019 Jerman Bad Honnef Berlin + 2 lagi

Dengan ijazah dalam Pengurusan Pemasaran, anda memilih keutamaan untuk kreativiti dan hubungan pelanggan menjadi profesion. Mereka memperoleh pengetahuan yang diperlukan dalam bidang pemasaran, jualan dan pembinaan jenama untuk kemudiannya mengambil tanggungjawab kanan dalam syarikat dengan aktiviti perniagaan antarabangsa. [+]

Pengurusan Pemasaran - Membentuk penjenamaan yang berjaya

Anda mengurus kempen pemasaran dan pengiklanan antarabangsa, anda bekerja dengan rakan kongsi, rakan sekerja dan agensi di seluruh dunia: Dengan Master dalam Pemasaran Antarabangsa anda menjadi pemimpin pemasaran dalam sebuah syarikat global.

Dengan ijazah dalam Pengurusan Pemasaran, anda memilih keutamaan untuk kreativiti dan hubungan pelanggan menjadi profesion. Mereka memperoleh pengetahuan yang diperlukan dalam bidang pemasaran, jualan dan pembinaan jenama untuk kemudiannya mengambil tanggungjawab kanan dalam syarikat dengan aktiviti perniagaan antarabangsa.

data* hanya terdapat di Kampus Dublin dari musim luruh 2018Kampus pelbagaiSatu kajian, tiga bandar, pengalaman yang banyakDalam program induk yang terpilih, anda berpeluang untuk menukar antara lokasi kajian Bad Honnef, Berlin dan Dublin semasa pengajian anda.manfaat andaDapatkan pengalaman berharga di luar negara semasa belajarLuaskan rangkaian anda melalui hubungan antarabangsaTiada tuisyen tambahanPerubahan boleh dilakukan sekali setiap semester (pada akhir setiap semester)prasyaratMereka belajar dalam model sepenuh masaProgram pengajian anda ditawarkan di kampus yang dikehendaki [-]

MA Penggunaan, Kebudayaan dan Pemasaran

Royal Holloway University of London
Campus Sepenuh masa August 2019 United Kingdom Egham

MA dalam Konsumsi, Budaya [+]

Gambaran keseluruhan

MA dalam Konsumsi, Budaya

Kursus ini kelihatan mendalam pada budaya pengguna kami dan berusaha untuk memahaminya dan akan melibatkan diri dalam beberapa bidang teori: penjenamaan, pemasaran, bio-kuasa dan neoliberalisme. Anda akan meneroka tuntutan bahawa dunia kontemporari dapat difahami sebagai masyarakat pengguna dan budaya jenama, serta bagaimana pemasaran dan konsumerisme semakin mendefinisikan pengalaman, hubungan sosial dan infrastruktur civik. Oleh itu, kami berusaha untuk menganalisis amalan pemasaran dan amalan penggunaan dengan tujuan untuk lebih memahami bagaimana pemasaran menghubungkan dengan masyarakat dan budaya.

Anda akan menyertai persekitaran penyelidikan yang merangsang, ramah dan menyokong intelektual dan bekerjasama rapat dengan pakar dan kakitangan akademik kami yang berpengalaman.... [-]


Sarjana Sastera dalam pengurusan antarabangsa - pengkhususan pemasaran

New European College
Campus Sepenuh masa February 2019 Jerman Munich

Dengan pengkhususan di pemasaran, anda boleh mendapat pemahaman bagaimana nilai dicipta dan disampaikan kepada pelanggan. [+]

Yang Sarjana Sastera (MA) dalam Pengurusan Antarabangsa adalah program 4 semester direka untuk membina pengajian ijazah anda yang sedia ada membolehkan anda untuk mengejar yang lebih pelbagai kerjaya dalam perniagaan. Yang terdiri daripada kursus-kursus dalam bidang kewangan, pemasaran antarabangsa, perakaunan pengurusan, operasi, etika, tingkah laku organisasi dan sumber manusia, program ini menyediakan anda untuk cemerlang dalam yang sentiasa berubah dan antarabangsa tempat kerja yang.

Semua kursus yang diajar dalam Bahasa Inggeris, Dengan pelbagai kaedah pengajaran yang mengingatkan pengajaran ijazah seperti persembahan dan projek kumpulan ditambah pula dengan contoh dunia sebenar dan kajian kes. Program ini menyediakan ruang untuk pengkhususan yang lebih besar, dengan rangka kerja akademik dan teori tepat direka untuk membantu anda menjadi seorang pakar dalam pengurusan antarabangsa. Ini membolehkan anda untuk memohon kepada peranan yang lebih khusus dan menawarkan persediaan yang lebih baik untuk pelajar PhD di masa depan.... [-]


MA dalam Pengiklanan dan Hubungan Awam

Richmond The American International University in London
Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2019 United Kingdom Kensington

MA dalam Pengiklanan dan Perhubungan Awam menyediakan pelajar untuk memulakan karier kreatif yang menarik dalam industri pengiklanan dan PR. Program ini diajarkan di Kensington - pusat kota London yang bersemangat dan berprestij. Bandar ini adalah hab, di barisan hadapan inovasi digital, teknologi mengganggu dan rumah untuk beberapa syarikat pengiklanan utama seperti Kumpulan WPP, Ogilvy [+]

MA dalam Pengiklanan dan Perhubungan Awam menyediakan pelajar untuk memulakan karier kreatif yang menarik dalam industri pengiklanan dan PR. Program ini diajarkan di Kensington - pusat kota London yang bersemangat dan berprestij. Bandar ini adalah hab, di barisan hadapan inovasi digital, teknologi mengganggu dan rumah untuk beberapa syarikat pengiklanan utama seperti Kumpulan WPP, Ogilvy

Program Sarjana Muda yang diiktiraf oleh AS ini menyatukan kemahiran praktikal dan pengetahuan teoretikal yang luas untuk melengkapkan pelajar dengan set kemahiran yang diperlukan untuk melakukan yang baik dalam pekerjaan pertama mereka dan mencari perkembangan kerjaya dalam industri. MA diajarkan di Kampus Kensington di pusat London, yang membolehkan peluang rangkaian yang lebih baik dan berdekatan dengan Soho, Holborn, Fitzrovia di mana kebanyakan agensi ini adalah berdasarkan.... [-]


Master seni dalam pengurusan jenama antarabangsa

Brand Academy – University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Hamburg

Pada kursus Sarjana kami dalam Pengurusan Jenama Antarabangsa anda akan belajar tentang semua faktor-faktor kejayaan yang mendorong rentas sempadan dan pemasaran silang budaya dan pengurusan jenama dalam sistem ekonomi, budaya dan undang-undang yang berbeza. [+]

Pada kita kursus sarjana dalam Pengurusan Jenama Antarabangsa anda akan belajar tentang semua faktor-faktor kejayaan yang mendorong merentas sempadan dan merentas budaya pemasaran dan pengurusan jenama dalam sistem ekonomi, budaya dan undang-undang yang berbeza. Kursus itu akan diajar dalam bahasa Inggeris.

Sebaik sahaja anda telah menamatkan kursus Sarjana dan memperolehi Ijazah Sarjana Sastera anda akan bersedia untuk memulakan kerjaya anda pada peringkat global dan dalam mana-mana industri di mana jenama menyentuh hati pengguna.

Adakah anda bercita-cita tinggi dan bersemangat untuk bekerja dengan budaya yang berbeza? Adakah anda mempunyai kepentingan dalam jenama yang kukuh seperti Apple, Mercedes, Mont Blanc, Nivea dan Schwarzkopf dan ingin mengalami bagaimana Timur bertemu Barat, dan anda berminat untuk menggabungkan pengetahuan teori dengan dunia perniagaan?... [-]


MA Strategic Marketing (CIM)

Arden University
Online Sepenuh masa Sambilan 18 - 60  January 2019 United Kingdom Coventry + 1 lagi

[+]

Ijazah sarjana muda atau diploma setara dengan ijazah kepujian UK pada sekurang-kurangnya kelas kedua (2.2). Sekiranya anda bukan pembesar suara bahasa Inggeris, anda akan dikehendaki memberi bukti bukti bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas

[-]

MA dalam Pemasaran dan Inovasi

London School of Planning and Management
Online Sepenuh masa 36  August 2019 United Kingdom London

Kursus ini direka bentuk untuk membantu anda mendapatkan input teori yang kemudiannya boleh digunakan dalam amalan. Kursus ini membangunkan visi yang inovatif dan dinamik anda diperlukan dalam persekitaran perniagaan sebenar. [+]

MA dalam Pemasaran dan Inovasi

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus ini direka untuk membantu anda mendapatkan input teori yang kemudiannya boleh digunakan untuk berlatih. Kursus ini membangunkan visi yang inovatif dan dinamik anda diperlukan dalam persekitaran perniagaan sebenar.

Anda diperkenalkan dengan fungsi organisasi perniagaan, cabaran yang dihadapi dalam persekitaran perniagaan sebenar dan kemahiran pengurusan utama yang diperlukan dalam perniagaan.

Anda mendapatkan maklumat tentang masuk untuk mengurus dan orang yang membawa bersama-sama dengan penting membuat keputusan perniagaan.

5 hari Immersion Tour ke Asia

Mengalami budaya baru, menguasai kemahiran baru, dan mempercepatkan kajian anda dengan MBA unik LSPM dengan rendaman lawatan ke Asia. Bagi mana-mana pemimpin perniagaan yang bercita-cita hari ini, ia adalah penting untuk memulakan pengalaman di Asia.... [-]


Master Pemasaran Dalam Talian (MA)

Leipzig School of Media
Online & Campus Combined Sambilan 4 - 8  Pendaftaran Terbuka Jerman Leipzig

Penyelidikan pembelajaran yang digabungkan dengan tumpuan kepada pemasaran, pengurusan dan IT. Bahasa kajian: Bahasa Jerman (tahap minimum C1 diperlukan) [+]

Kajian separuh masa memberi tumpuan kepada pemasaran, pengurusan dan IT

Bagaimanakah kita menjangkau pelanggan semasa dan akan datang melalui semua saluran yang berkaitan? Bagaimanakah kita memberitahu mereka mengenai cerita-cerita saluran yang memberi inspirasi kepada mereka? Bagaimanakah kami mengoptimumkan tapak web kami supaya pelanggan dapat mencari kami? Bagaimanakah kita reka bentuk paparan dan kempen AdWords? Dan apa yang kita lakukan di Facebook, Twitter

Program ini kini dalam akreditasi program, yang dijangka bermula pada Oktober 2018.

Kandungan dan pengkhususan - sesuai dengan minat dan pelan anda

Kandungan program ijazah pemasaran dalam talian bervariasi sebagai bidang pekerjaan di mana kompetensi yang diperolehi dapat digunakan. Program induk menggabungkan pengetahuan berorientasikan aplikasi dalam bidang pengurusan pemasaran, komunikasi strategik dan teknologi maklumat.... [-]


Perhubungan Awam MA dan Pemasaran Digital

HMKW
Campus Sepenuh masa 24  October 2019 Jerman Berlin Cologne + 1 lagi

HMKW Sarjana HMKW dalam Perhubungan Awam dan Pemasaran Digital membolehkan para pelajar untuk bekerja dalam HMKW komunikasi baru yang dicipta oleh proses transformasi digital masyarakat dan budaya kita. [+]

HMKW Sarjana HMKW dalam Perhubungan Awam dan Pemasaran Digital membolehkan para pelajar untuk bekerja dalam HMKW komunikasi baru yang dicipta oleh proses transformasi digital masyarakat dan budaya kita. Oleh kerana pelbagai bidang aktiviti baru baru muncul di sempadan antara perhubungan awam, komunikasi korporat dan pemasaran, yang mana hampir tidak ada tajuk pekerjaan yang ditubuhkan: editor media sosial, influencer, pencipta, Instagrammer dll.

Ini adalah pekerjaan masa depan yang mana program ini bersiap sedia, memfokuskan kepada penyelidikan berorientasikan aplikasi dan penggunaan profesional teknologi komunikasi digital, di atas semua dalam media sosial yang disebut, tertanam dalam komunikasi korporat dan pemasaran bersepadu.... [-]


Penjenamaan dan Identiti MA

Nottingham Trent University: School of Art & Design
Campus Sepenuh masa September 2019 United Kingdom Nottingham

Kursus ini memberi peluang kepada anda untuk bekerja di tengah-tengah bidang profesional yang paling dinamik, kuat dan berpengaruh. [+]

Kursus ini memberi peluang kepada anda untuk bekerja di tengah-tengah bidang profesional yang paling dinamik, kuat dan berpengaruh. Anda akan belajar bagaimana untuk merancang dan membuat jenama yang akan bercakap dengan kuasa dan pujukan. Pada permulaan kursus, anda akan bekerja pada projek pendek yang bertujuan untuk menghadiri konvensyen yang mencabar. Anda kemudiannya akan memberi tumpuan kepada subjek pilihan anda melalui penyelidikan dan pembangunan. Anda juga akan membina Jurnal Profesional yang meneroka pemikiran dan amalan semasa.

Ciri-ciri utamaMembangunkan projek yang disesuaikan dengan minat peribadi dan aspirasi kerjaya anda.Terlibat dengan industri dengan melakukan latihan praktik pendek dan lawatan studio.Bekerja di studio pascasiswazah seni dan reka bentuk yang berdedikasi.Mendapat manfaat dari kuliah biasa dari tokoh terkemuka dalam industri reka bentuk.Menghadiri bengkel yang meliputi tipografi, bahasa visual, penjenamaan, papan cerita dan sesi penggambaran hayat.Pilih modul penyelidikan tambahan jika anda berfikir untuk maju ke Ph.D. atau kajian Doktor Profesional.Kerjaya dan kebolehpasaran... [-]