Filter
Sarjana Sastera
New Zealand Hamilton Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Hamilton di New Zealand 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. A ijazah sarjana 's menyediakan pelajar untuk memimpin atau menguruskan. Ijazah sarjana 's juga menyediakan seseorang untuk pelbagai kegiatan melalui kajian khusus padang.

New Zealand adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Pasifik barat daya. Negara ini terdiri daripada dua geografi daratan utama - bahawa di Utara dan Selatan Kepulauan - dan banyak pulau-pulau kecil. Pelajar luar negara perlu mempunyai visa pelajar dan tahap yang munasabah wang tunai untuk berbelanja untuk menjalankan kursus pengajian di institusi pendidikan New Zealand. New Zealand institusi pendidikan akan memaklumkan kepada pihak berkuasa imigresen sesuai jika pelajar tidak lagi menghadiri kursus mendaftar mereka, yang kemudiannya boleh menggantung atau membatalkan visa pelajar yang 's. Institusi pendidikan juga sering bertukar-tukar pendaftaran ini dan data kehadiran secara elektronik dengan agensi-agensi kerajaan lain yang bertanggungjawab untuk menyediakan bantuan pelajar.

Mengandungi 4000 Pelajar pengajian tinggi dan 1000 Ph.D Saintis Hamilton 's jabatan pendidikan telah memainkan peranan yang sangat penting dalam pembangunan Hamilton ' s ekonomi. Nama-nama yang terkenal termasuk Universiti Universiti Waikato, Waikato Institute of Technology dan Te Wananga O Aoteara.

Sarjana Sastera in Hamilton di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

The University of Waikato

Adakah anda berminat dengan kerjaya mengajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua di luar negara, di peringkat Universiti? Sesetengah negara, seperti yang terdapat di Asi ... [+]

Sarjana Sastera (Gunaan)

Adakah anda berminat dengan kerjaya mengajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua di luar negara, di peringkat Universiti? Sesetengah negara, seperti yang terdapat di Asia, memerlukan anda untuk mempunyai tahap kelayakan Masters untuk melakukan ini. Waikato Sarjana Sastera (Gunaan) menyediakan anda dengan kelayakan yang anda perlukan.

Anda akan melengkapkan Master Waikato ini Sastera (Gunaan) (MA (Gunaan)) dengan mengkaji kertas kerja mengenai topik pakar. pengajian akan memberikan anda kemahiran yang anda perlukan untuk bekerja di luar negara. Anda mungkin sudah bekerja di kawasan yang berbeza pengajaran bahasa di New Zealand dan berfikir tentang ke luar negara, jadi anda mahu untuk mendapatkan kelayakan yang anda perlukan untuk melakukan ini.... [-]

New Zealand Hamilton
March 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Waikato

The Master of Arts melibatkan pengajian lanjutan dalam Seni subjek dan dimaksudkan untuk mereka yang ingin mendalami pengetahuan mereka mengenai subjek itu. tahap ini jug ... [+]

pakar seni

The Master of Arts melibatkan pengajian lanjutan dalam Seni subjek dan dimaksudkan untuk mereka yang ingin mendalami pengetahuan mereka mengenai subjek itu. tahap ini juga termasuk komponen besar penyelidikan bebas. The Master of Arts mungkin diambil dalam Fakulti Sastera dan Sains Sosial atau Fakulti Maori dan Indigenous Pengajian.

Sarjana Sastera di bawah Fakulti Sastera dan Sains Sosial

Adakah anda mencari keupayaan untuk berfikir secara kritis dan berkomunikasi dengan baik? Sarjana Sastera (MA) dari Waikato akan mengajar anda kemahiran untuk bekerja secara bebas dan melihat projek utama hingga selesai. Ini adalah ciri-ciri yang sangat dicari oleh majikan.

... [-]
New Zealand Hamilton
June 2019
Sepenuh masa
12 - 18 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu