Filter
Sarjana Sastera
Mozambique Maputo Maputo Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sastera in Maputo di Mozambique 2019

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Budaya yang meriah dan seni tradisional Mozambique menawarkan pelajar antarabangsa peluang untuk mengembangkan pandangan global dan pendidikan pengalaman dari perspektif yang unik. Bahasa utama Mozambique adalah Portugis. Pelajar mungkin mendapati bahawa Mozambique adalah tempat yang baik untuk meningkatkan kemahiran bahasa Portugis mereka.

Ibu kota kedua Mozambique, Maputo dikenali dengan universiti terkenal dan program-program yang pelbagai mereka. Selain itu Universidade Eduardo Mondlane dikenali untuk program ijazah yang inovatif dan berbeza.

Sarjana Sastera in Maputo di Mozambique

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Universidade Católica De Moçambique

Kursus Master dalam Pengurusan dan Pentadbiran Pendidikan diatur oleh Undang-Undang no 27/2009, dari 29 September, tentang Pendidikan Tinggi, yang diterbitkan dalam Bulet ... [+]

Kursus Master dalam Pengurusan dan Pentadbiran Pendidikan diatur oleh Undang-Undang no 27/2009, dari 29 September, tentang Pendidikan Tinggi, yang diterbitkan dalam Buletin Republik I Seri, Nomor 38; oleh Statut Universidade Católica De Moçambique dan dengan Peraturan yang berkuat kuasa di Fakulti Pendidikan dan Komunikasi.

Matlamat kursus ini adalah untuk membangunkan kesedaran analitik dan kritikal terhadap sistem pendidikan, dengan tujuan untuk memperkukuhkan kapasiti untuk menilai dinamik organisasi, amalan pendidikan dan fungsi konteks pedagogi dan pentadbiran proses pengajaran dan pembelajaran, serta pengoptimuman sumber dan sumber dan rangkaian komuniti.

Ia juga berhasrat untuk mempromosikan dan melatih pengurus untuk memastikan dan memberi kesinambungan kepada dasar pendidikan di Mozambique.... [-]

Mozambique Maputo
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu