Sarjana Sastera di Lithuania

Terbaik Sarjana Sastera di Lithuania 2018/2019

Sarjana

Darjah MA adalah terutamanya untuk pelajar yang ingin meningkatkan pendidikan matematik umum atau untuk mengajar.

Republik Lithuania adalah nama rasmi negara ini. Ia didapati di bahagian utara Eropah. Lithuania menghargai sains dan teknologi dalam sistem pendidikan mereka sangat. Ia mempunyai aspek-aspek asas peringkat sekolah rendah, menengah dan pengajian tinggi. Lithuania adalah satu lagi negara terkemuka dalam penyediaan seni, sains, kejuruteraan dan kursus teknologi. Lithuania menghadapi beberapa cabaran dalam pendidikan yang lebih tinggi tahun lepas yang membawa kepada penciptaan 20 universiti untuk meningkatkan capaiannya.

Sarjana Sastera di Lithuania

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Seni Bina

Kaunas University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Lithuania Kaunas

Secara dinamik, inovatif dan praktikal pada masa yang sama, program ini dilaksanakan melalui kaedah Studio - kursus kajian diintegrasikan ke dalam satu tugas yang rumit: para pelajar mempelajari prinsip-prinsip yang berkaitan dengan seni bina lukisan, komposisi, fizik, kekuatan bahan, dan sebagainya. dalam projek yang sedang mereka usahakan. [+]

Secara dinamik, inovatif dan praktikal pada masa yang sama, program ini dilaksanakan melalui kaedah Studio - kursus kajian diintegrasikan ke dalam satu tugas yang rumit: para pelajar mempelajari prinsip-prinsip yang berkaitan dengan seni bina lukisan, komposisi, fizik, kekuatan bahan, dan sebagainya. dalam projek yang sedang mereka usahakan.

Satu lagi program eksklusif yang digunakan dalam analisis kritikal sejarah, budaya, teoritis dan falsafah terhadap tipologi yang sedia ada, yang berkaitan dengan reka bentuk prototaip estetik yang mengintegrasikan penyelidikan pembinaan, mekanikal, ekologi dan ekonomi.

Program sarjana muda ini membawa kepada ijazah sarjana (program 5 tahun).... [-]