Sarjana Sastera di Lithuania

Terbaik Sarjana Sastera di Lithuania 2019

Sarjana

Ijazah Sarjana, biasanya dikenali sebagai MA, adalah ijazah lanjutan tahan sekurang-kurangnya satu tahun dan kadang-kadang dua tahun, mereka diajar darjah biasanya memerlukan beberapa kajian sebenar. MA adalah nama yang paling biasa bagi Ijazah Sarjana dan sering digunakan.

Lithuania, secara rasmi Republik Lithuania adalah sebuah negara di Eropah Utara, yang terbesar daripada tiga negara Baltik. Ia terletak di sepanjang pantai tenggara Laut Baltik, di timur Sweden dan Denmark. Lebih daripada 90% daripada Lithuania bercakap sekurang-kurangnya satu bahasa asing dan separuh dari penduduk bertutur dua bahasa asing, kebanyakannya Rusia dan Bahasa Inggeris.

Sarjana Sastera di Lithuania

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Seni Bina

Kaunas University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Lithuania Kaunas

Secara dinamik, inovatif dan praktikal pada masa yang sama, program ini dilaksanakan melalui kaedah Studio - kursus kajian diintegrasikan ke dalam satu tugas yang rumit: para pelajar mempelajari prinsip-prinsip yang berkaitan dengan seni bina lukisan, komposisi, fizik, kekuatan bahan, dan sebagainya. dalam projek yang sedang mereka usahakan. [+]

Secara dinamik, inovatif dan praktikal pada masa yang sama, program ini dilaksanakan melalui kaedah Studio - kursus kajian diintegrasikan ke dalam satu tugas yang rumit: para pelajar mempelajari prinsip-prinsip yang berkaitan dengan seni bina lukisan, komposisi, fizik, kekuatan bahan, dan sebagainya. dalam projek yang sedang mereka usahakan.

Satu lagi program eksklusif yang digunakan dalam analisis kritikal sejarah, budaya, teoritis dan falsafah terhadap tipologi yang sedia ada, yang berkaitan dengan reka bentuk prototaip estetik yang mengintegrasikan penyelidikan pembinaan, mekanikal, ekologi dan ekonomi.

Program sarjana muda ini membawa kepada ijazah sarjana (program 5 tahun).... [-]